Изборът на крем тон в тон за вашата кожа не е лесна задача. За да улесни, Lancôme разшири колекцията Teint Idole Ultra Wear с нови топли и студени нюанси. Цветовите нюанси в тях са разработени още по-подробно

Фонд дьо тенът Teint Idole Ultra Wear на Lancôme е фон дьо тен с история: първата версия на този крем се появи преди повече от 20 години. Днес формулата стана по-устойчива, а палитрата от нюанси стана по-разнообразна. Сега има 40 от тях, така че намирането на този, който подхожда на вашия цвят и тон на кожата, е много по-лесно.Нека ви разкажем по-подробно защо трябва да обърнете внимание на гамата Teint Idole Ultra Wear (между другото, инструментът е представен и в удобен стик формат Teint Idole Ultra Foundation Stick).

Формула

Teint Idole Ultra Wear е проектиран да бъде ултра износване, което може да изравни тена на кожата и да създаде копринено матово покритие за 24 часа. Ефектът от свежест на кожата се запазва за дълго време.

Плътността на крема е предназначена да скрие надеждно несъвършенствата на кожата. В този случай кожата ще се чувства комфортно през целия ден. Допълнително предимство на крема е SPF15.

Текстура

Благодарение на приятната кремообразна текстура на Teint Idole Ultra Wear се разнася лесно и равномерно върху кожата. Няколко минути след нанасяне, тоналното покритие придобива кадифено матово покритие - и мазният блясък ще остане под контрол за дълго време (говорихме за впечатляващата издръжливост на продукта по-горе).

Кремът може да се нанася с гъба, четка или пръсти. Полезни съвети за нанасяне на фон дьо тен можете да намерите в това видео за грим.

И ако не можете да решите коя текстура ви подхожда, разгледайте нашия тест драйв, за да видите как изглеждат различните продукти на Lancôme върху кожата.

Сенки

В колекцията Teint Idole Ultra Wear има 40 нюанса. Сред тях са много леки (№008 Beige Opale) за собственици на бледа порцеланова кожа и сенки със средни тонове.

Бежов опал

Това е неутрално 010 Бежов порцелан, розово 007 Бежово розово и 035 Бежово Доре за тези с тъмна кожа.

Бежов порцелан

Бежова роза

Бежово Доре

За да бъде резултатът успешен, е важно да изберете продукта така, че да подхожда на тена на кожата - в крайна сметка той може да бъде и топъл, и студен, и неутрален, с преобладаващо розово или, за например жълти пигменти.С Teint Idole Ultra Wear няма разлика между кремав нюанс и тена на кожата - съвпадението ще бъде перфектно. А как да определите тена на кожата си, обяснихме тук.

Какъв фон дьо тен използвате? Имаше ли проблеми при избора на крем? Напиши коментар.

Категория: