Казваме ви какво е забележително в най-очакваната новост за красота на 2023 г. и как да го получите точно сега

 1. Основното нещо, с което Rouge Pur Couture The Slim се различава от своите предшественици, е ергономичната кройка на ултратънкия стик. Позволява ви да очертаете контура на устните без помощта на молив.

 2. Формулата също заслужава специално внимание. Нежното кремообразно червило е обогатено с масло от жожоба, така че се разнася перфектно и придава комфорт на устните. Така се постига безупречен матов ефект - благодарение на специалния силиконов полимер в състава.

 3. Колекцията включва 16 нюанса, проектирани от творческия директор на YSL Beauté за грим, Том Пешо. Всеки може да намери перфектния си матов нюанс!

 4. Силно пигментирано и дълготрайно червило - богат интензивен цвят ще остане на устните през целия ден.

 5. Как да нанасям правилно червилото? Кирил Шабалин, националният гримьор на YSL Beauté в Русия, е съставил подробни инструкции.

  • За да получите равномерно покритие на устните, подгответе деликатната кожа за нанасяне на червило. Използвайте скраб и след това нанесете балсам (като Top Secrets Lip Perfector), за да омекотите и овлажните устните си.

  • Slim има удобна диамантена шлифовка. Този "дизайн" ви позволява да нарисувате ясен контур с едно движение, движейки се от ъглите на устните към средата.

  • Можете да опитате алтернативен начин: нанесете червило върху възглавничката на пръста си и нанесете с потупващи движения - това ще придаде визуален обем на устните.

 6. Rouge Pur Couture The Slim ще бъде пуснат в продажба през февруари 2023 г., но най-нетърпеливите могат да се сдобият с него сега. През седмицата от 28 ноември до 4 декември ограничен брой червила в 15 нюанса могат да бъдат закупени в официалния онлайн бутик на YSL Beauté. Когато купувате, не забравяйте да въведете промоционалния код MAKEUPRULOVESYSL: той гарантира безплатна доставка.

Категория: