„Умният“ инструмент на Maybelline New York ще ви помогне да направите ярък и дълготраен грим на веждите. Разказваме и показваме какви са неговите характеристики

Съдържание:

  • Характеристики на Maybelline New York Tattoo Brow
  • Кой би искал боя за вежди Maybelline New York
  • Грим с Maybelline Eyebrow Gel Tint

Гримът на веждите играе важна роля в рутината за красота на всяко момиче. Случва се да излезем от вкъщи без да си гримираме очите или устните. Но определено „оформяме“ веждите, защото те правят образа завършен и спретнат.

В търсене на перфектното цветово и геометрично решение момичетата не само експериментират с различни формати продукти за вежди (моливи, сенки, червила), но и се обръщат за помощ към професионални козметолози.

Все по-голяма популярност набира процедурата за апаратно татуиране на вежди, след което веждите не могат да се оцветяват дълго време. Вярно е, че процедурата е доста болезнена и има редица противопоказания. Но основният му недостатък е, че резултатът, ако не ви харесва, не може да бъде променен.

Отговаряйки на исканията за красота на момичета от цял свят, експертите на Maybelline New York измислиха наистина революционен инструмент, който ще промени представата ви за грим за вежди - Tattoo Brow Long Lasting Tint gel ultra -устойчив ефект на татуировка.

Характеристики на Maybelline New York Tattoo Brow

Tattoo Brow Long Lasting Tint е водоустойчив продукт за грим за вежди. Неговите задачи включват боядисване на космите, запълване на празнините между тях и визуална корекция на формата на веждите.

Банката с течна консистенция се нанася лесно с включения найлонов апликатор. При нанасяне нюансът веднага започва да изсъхва, без да се разнася.

Това е истинска находка за момичета, които искат да направят веждите си визуално по-дебели, като внимателно оцветят празнините между космите. В същото време ефектът е много естествен: сякаш цветът на веждите е ярък и наситен по природа.

Състав на нюанса

Инструментът не само перфектно се справя с декоративните си задачи, но и осигурява грижа за веждите.

Формулата включва конкретно кофеин за насърчаване на растежа на косата.

Съставът съдържа още хиалуронова киселина, екстракт от алое вера, пчелно млечице и колаген, които са отговорни за овлажняването на кожата. Това е важно, като се има предвид, че за да се получи желаният резултат, боята ще трябва да се държи върху веждите от 20 минути до 2 часа.

Цветова палитра

Tint се предлага в три нюанса: светлокафяв, кафяв и тъмнокафяв.

Светлокафяво

Нюанс "Кафяв"

Тъмно кафяво

Кой би искал боя за вежди Maybelline New York

Инструментът ще бъде печелившо решение за момичета с руса и руса коса. В резултат на боядисването веждите им ще изглеждат ярки и спретнати до три дни. Но за момичета с много тъмна, почти черна коса, продуктът няма да работи.

Грим с Maybelline New York Eyebrow Gel Tint

Казвам ви как да използвате необичаен инструмент.

Предварително почистване на грима от веждите.

Преди

Първа стъпка: Внимателно нанесете продукта върху веждите, очертавайки желаната форма. Благодарение на удобния апликатор дори начинаещи в гримирането могат да се справят с тази задача.

Ако случайно направите „печатна грешка“ по време на разпространението на продукта, то в първите минути тя може лесно да бъде коригирана с памучен тампон с всеки препарат за премахване на грим.

Стъпка 1.

Оставете боята върху веждите си за 20 минути. За по-траен резултат (който ще продължи до три дни), създателите съветват да удължите „експозицията“ до 2 часа.

Между другото, времето за изчакване влияе върху трайността на резултата, а не върху яркостта и наситеността на цветовете.

Стъпка 2.

Изсъхвайки, нюансът ще се превърне във вид филм, който лесно се отстранява с пръсти. Готов!

Стъпка 3.

Резултат

Първите два дни цветът остава толкова наситен, колкото веднага след свалянето на фолиото. На третия ден пигментът започва да се отделя равномерно. За да удължите живота на продукта, не използвайте почистващи препарати на маслена основа в областта на веждите. Няма други ограничения: боята е водоустойчива, така че можете безопасно да измиете лицето си и да вземете душ, без риск да „развалите“ грима на веждите си.

"

Категория: