Разкрийте защо професионалните гримьори и звезди по света обичат фон дьо тена NYX Professional Makeup

Предимства на професионалния грим NYX

Фон дьо тенът NYX Professional Makeup е обичан от професионални гримьори и блогъри. Факт е, че цялата козметика на марката се отличава с невероятна издръжливост и перфектен матов ефект, който не се страхува нито от прожекторите, нито от други „опасни“ условия за грим.

Всички основи за грим NYX Professional Makeup се предлагат в десетки нюанси, така че всяко момиче може да намери своя перфектен цвят в линията.

Композиция

Впечатляващите декоративни способности на тези основи са допълнени от грижовни съставки.

Гримът на марката включва комплекси от масла (бабасу и слънчогледови семки), които гарантират, че кожата диша и остава хидратирана под основата.

Фондация Total Control Drop

Божи дар за момичета, които търсят супер устойчива основа. Фон дьо тенът Total Control Drop може да се нанесе сутрин преди да излезете от вкъщи и да забравите за него за целия ден.

Продуктът е много течен като консистенция: дори може да ви изплаши в началото. Но ако се научите как да го използвате правилно, няма как да не се влюбите в този фон дьо тен.

Инструментът е представен в необичаен формат: идва в бутилка с дозатор за пипета.

Този дозатор ви позволява да регулирате интензивността на нанасяне, докато получите желания резултат: колкото повече капки разпределите върху кожата (от две или повече), толкова по-плътен ще бъде финалът.

Кожата изглежда кадифена, матова, без ефекта на маска върху лицето.

Фон дьо тенът е подходящ за всеки тип кожа. Инструментът е представен в 27 нюанса.

Фондация Stay Matte But Not Flat

Мазен блясък? Не, не си! Основата Stay Matte But Not Flat е решение за момичета със смесена и мазна кожа. Ако през деня на лицето се появи нежелан мазен блясък, това средство ще реши проблема.

Базата е подходяща и за проблемна кожа: доста плътна и добре пигментирана, ще помогне да се маскират възпаления и зачервявания.

Въпреки ултраматиращия ефект, кремът не прави лицето визуално плоско, както някои други матиращи продукти.

Кремовата основа се разнася лесно, без да се запушва в бръчките и създава гладък и равномерен завършек на лицето.

Инструментът е представен в 30 (!) нюанса. Между другото, можете да закупите няколко нюанса наведнъж: използвайте тъмните като бронзант и контуриращ агент, а светлите вместо коректор за зоната около очите.

Най-светлият нюанс е 01 Ivory

Най-тъмният нюанс е 20 Deep Dark

HD Studio Photogenic Foundation

Този фон дьо тен е в арсенала на много гримьори, които създават красиви визии за студийни снимки. Факт е, че продуктът съдържа уникален комплекс High Definition с ефект на разсейване на светлината. В резултат на нанасянето му лицето изглежда като ретуширано.

Феновете на доста гъста, но естествена основа могат уверено да използват тази тонална основа за създаване на ежедневен грим.

Флуидната текстура изравнява тена, маскира порите и бръчките, осигурявайки на лицето равномерен и естествен тон.

Фонд дьо тенът е с безопасна формула без талк и парабени. Освен това съставът включва компоненти, които се грижат за кожата, защитават я и стимулират регенерацията на клетките.

Инструментът е представен в 17 нюанса.

Как да използвам основата за грим NYX Professional?

Течната консистенция на фон дьо тен Total Control Drop се нанася най-добре със специална четка - четката Total Control Drop Foundation Brush от NYX Professional Makeup е перфектна.

Ще ви помогне да създадете идеално равномерно покритие, сякаш професионален гримьор е работил върху вашия грим.

Но е по-добре да не вземете гъба или бюти блендер в комбинация с такава течна тонална основа: „гъбата“ ще абсорбира твърде много продукт.

С фон дьо тен Stay Matte But Not Flat и HD Studio Photogenic всичко е по-лесно.

Могат да се нанасят и с пръсти, и с гъбичка, и с четка.

Многофункционална гъба тип сълза, Професионален грим NYX

Тъй като продуктите създават доста плътно покритие, можете предварително да използвате грунд.

Момичетата със суха кожа ще се възползват от Hydra Touch Primer, докато тези със смесена към мазна кожа ще се възползват от матиращия Shine Killer.

Овлажняващ грунд, професионален грим NYX

Матиращ грунд, професионален грим NYX

"

Категория: