Откъде идва тази нова тенденция за красота и как да я носите - обясняваме и показваме в инструкции стъпка по стъпка със снимки

Съдържание:

 • Жълтият руж е тенденция за смели момичета
 • Как да се гримираме с жълт руж

Жълтият руж е една от многото тенденции, които първо се появиха в Instagram, а след това отидоха „при хората“. Момичетата започнаха да пробват този необичаен „слънчев“ руж още през лятото, но дори и сега тенденцията не е загубила своята актуалност. В крайна сметка, когато сезонът не радва с богати цветове, гримът е чудесен начин да разнообразите сивото ежедневие и да подчертаете естествената красота по необичаен начин.

Жълтият руж е тенденция за смели момичета

Този руж сам по себе си е ярък акцент и такъв грим не е подходящ за всеки повод. В офиса най-вероятно ще изглежда не на място, но на модно парти, където често се пробват най-необичайните тенденции, е точно както трябва.

Въпреки това, може да се натъкнете на проблем - малко вероятно е намирането на руж с жълт нюанс да е лесно. Няма проблем! Вместо това можете да използвате сенки.

С какви нюанси съчетавате?

Жълтото е доста активен нюанс. Така че изображението трябва да бъде разгледано особено внимателно. В края на краищата, не всеки цвят ще върви с този слънчев нюанс руж.

Много гримьори не се страхуват да комбинират различни нюанси от една и съща гама и да създадат на бузите например плавен преход от червено-оранжево към жълто, подобно на залезното небе.

Готови ли сте за по-радикални експерименти? След това можете да нанесете ярко лилави сенки върху клепачите си. Те ще създадат интересен контраст с жълтия руж.

Какво мога да заменя?

Жълтият руж е рядкост в линиите на модните марки. Но има добри новини! Има много алтернативи. Най-очевидната опция за замяна са жълтите сенки. Има например в линията „Nude Matte Shadow“ от NYX Professional Makeup. Често те могат да бъдат намерени в многоцветни палитри.

Освен това, в отговор на нововъзникващите тенденции в Instagram, някои марки пускат например хайлайтъри и червила в необичайни нюанси, включително жълто. Така че може да са добър заместител на ружа.

Прилагане на техника

Най-важното в грима с необичайни нюанси е внимателната подготовка на кожата.Не забравяйте за основата - в противен случай жълтият руж може изобщо да не се разпредели, както сте планирали. Освен това е важно да скриете всички несъвършенства на кожата. Това ще помогне на тонален инструмент и коректор. Прочетете повече за това как правилно да подготвите кожата за грим, разказахме в това видео.

Как да се гримираме с жълт руж: фото урок стъпка по стъпка

За грим ще ви трябва:

Тон

 • фон дьо тен Giorgio Armani Luminous Silk

 • Палитра за прикриване на професионален грим NYX. Правилно. Contour-Light

 • NYX Professional Makeup SFX Creme Color

Очи

 • Професионален грим NYX Заслужава си рекламата,

 • NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil – Blonde

Устни

 • Молив за устни за професионален грим NYX

 • L'Oréal Paris Infaillible Gloss Гланц за устни – 103

 1. Такъв необичаен елемент от грима като жълтия руж изисква перфектен тен, така че започнете с нанасяне на фон дьо тен - разнесете го по цялото лице с четка, гъбичка или пръсти. След това добавете коректора под очите и върху зоните с несъвършенства по кожата, ако те останат видими след нанасяне на основата.

 2. Като руж използвайте сенки за очи в подходящ нюанс или кремав грим. Ако нанасяте сенки, първо напудрете лицето си, така че оцветяването да е меко и равномерно и пигментът да не „залепва“ върху кожата, която е влажна от тона.Нанесете светложълт руж върху скулите близо до очите, както и върху вътрешните ъгли на очите.

 3. С по-тъмен нюанс на жълто, близък до оранжево, боядисайте целия движещ се клепач, както и зоната под скулите, меко прелейте границите.

 4. Гъсто боядисайте миглите със спирала, добавете блестящи сенки във вътрешния ъгъл на окото. Подчертайте веждите с молив.

  Между другото, можете да научите как да оформяте и оправяте вежди в това видео.

 5. Завършете визията с класически грим за устни - очертайте очертанията със средно кафяв молив, омекотете вътрешната линия с върха на пръста или Q-връхчето, след което нанесете карамелен гланц.

Изображението е готово!

Бихте ли се осмелили да повторите подобно изображение? Къде бихте отишли с този грим?

Категория: