Грим директорът на L'Oréal Paris отлетя за Москва за представянето на книгата си Validated. И в същото време показа как се прави грим в нейния фирмен стил: модерен, запомнящ се и бърз

Вал Гарланд е един от най-уважаваните гримьори в света. И винаги се радва да сподели тайните си с феновете. Основният от тях - как бързо да превърнете дневния грим във вечерен - тя отвори в своя майсторски клас в Москва. Модният грим е изпробван от френския модел Thylane Blondeau.

  1. Първата стъпка е да нанесете фон дьо тен.Когато става въпрос за вечерен грим, изберете матов и устойчив (например L’Oréal Paris Infaillible „Свеж тон 24 часа“): по този начин лицето ще изглежда перфектно на снимката, а гримът ще издържи до сутринта. Ако нанесете тона с пухкава четка от синтетичен косъм, резултатът е много естествен - сякаш фон дьо тенът буквално е напръскан върху лицето. Разнесете крема с кръгови, леки поглаждащи и потупващи движения.

  2. С кръгови движения разнесете малко коректор под очите и в ноздрите с четка.

  3. Използвайте новата спирала Unlimited - благодарение на извивката на четката (под ъгъл от 35°), лесно покривате и най-късите мигли в ъгълчетата на очите. И след нанасянето на първия слой ще получите отличен ефект.

  4. Оцветете леко веждите си с молива Brow Artist Xpert и ги срешете. Комплект с прозрачен гел от колекцията L'Oréal Paris x Isabel Marant.

  5. Размажете малко Infaillible Blush Paint в 02 Peach с четка, внимателно движейки се към слепоочието.

  6. Вземете червило от колекцията Isabel Marant в Palais Royal Field. Life hack: използвайте обикновена широка художествена четка, за да го нанесете - по този начин ще отделите много по-малко време за процедурата.

  7. Изумрудените сенки от палитрата Smoke се разнасят по целия движещ се клепач с потупващи движения и след това се смесват с четка. В ъглите на очите добавете антрацитно черно от същата палитра, смесете правилно границите между сенките. Внимателно "издърпайте" цвета над линията на миглите към външните ъгли на очите.

  8. Течен хайлайтър Glow Mon Amour нанесете върху зоната над горната устна, в най-високата точка на скулите и под веждите.

  9. Използвайте линията Infaillible, за да нарисувате ефектна линия точно под долния клепач.

Как ви харесва образът на Thylane Blondeau? Споделете впечатленията си в коментарите!

© Пресслужба на L'Oréal Paris

Категория: