Намирането на идеалната лилава рокля не е лесно. Но е също толкова трудно да се създаде грим, който да хармонизира образа с такава рокля. Препоръки за споделяне

Ако сте избрали люлякова рокля, не забравяйте да помислите за грима. Дори класическите трикове и опции за грим могат да се провалят, когато става въпрос за този цвят. Ще ви кажем как да не сгрешите при избора и да постигнете най-добрия резултат.

Какви нюанси да изберете за грим за люлякова рокля?

В случай на люлякова рокля цветният тип играе ключова роля: първо, нюансът на роклята трябва да е приятел с него; второ, изборът на козметика зависи от това.

Казват, че люлякът е идеалният избор за пролетни момичета с топли, розови тонове на кожата и златиста блестяща коса.

Когато създавате грим за люлякова рокля, имайте предвид, че този цвят се съчетава добре с бледо розово, синьо, синьо-виолетово, сиво, сребристо, златно, изумрудено.

Текстурата на средствата, както и тяхната наситеност и плътност, също играят важна роля. По един или друг начин гримът не трябва да спори с цвета на роклята, следователно полупрозрачните покрития може да са най-добрият избор.

Елегантен грим за лилава рокля за брюнетка

Брюнетките имат по-ярка коса от нюанса на роклята. Това създава желания контраст, така че изображението не изисква допълнителни цветови акценти. Гримът се прави най-добре меко, като се използват приглушени нюанси.

 1. Розово голо

  " Чистият" грим без грим, където ефектът на излъчване е по-важен от цветния акцент, ще ви позволи да създадете образ, в който няма да има нищо излишно. Изравнете тена на кожата, нанесете руж и перлен хайлайтър. Ще научите тайните на приложението, като гледате това видео.

  Нанесете бежово-розов или перлен нюанс сенки върху клепачите си и омекотете устните си с балсам и добавете блясък.

  Спиралата също няма да е много.

 2. Цветна графика

  Ако не искате погледът да е твърде неутрален, нарисувайте стрелки с матова очна линия в сиво, слива или синьо-зелено. Потърсете вдъхновение в нашето видео.

  В този случай е по-добре да не използвате спирала, в противен случай рискувате да получите драматичен ефект, който е безполезен в грима за лилава рокля.

 3. Сива мъгла

  Лек опушен ефект по околоочния контур е друг подходящ вариант за грим към люлякова рокля за брюнетка.

  Можете да го създадете с помощта на kayala, която е лесна за смесване. Още по-меко полупрозрачно покритие може да се постигне със сенки (изберете такива без блясък).

Ярък грим за блондинка в лилава рокля

При момичетата с руса коса ситуацията е точно обратната: те просто се нуждаят от цвят, така че на фона на люлякова рокля (дори в пастелен нюанс) чертите им да не избледняват.

В същото време на блондинките не се препоръчва да правят грим със силно затъмнение. Но изпълнението на двете условия всъщност не е толкова трудно.

 1. Сливови опушени очи

  Използвайте лилаво-бордо сенки, за да създадете мъгла, която ще излезе малко извън границите на движещия се клепач.

  Завършете грима си със спирала.

 2. Розов грим

  Ако брюнетките искат розово бежово, тогава блондинките трябва да гледат на по-сочни горски нюанси.

  Подходящи са като руж и ще изглеждат изгодно на устните (особено ако изберете текстурата на нюанса). В грима на очите този цвят може да се нанесе в гънката, за да задълбочи погледа и да му придаде изразителност. И можете да засенчите розови сенки с блясък по целия движещ се клепач - ще се окаже не по-малко впечатляващо.

 3. В кафяви тонове

  Блондинките трябва да нарисуват стрелки и да подчертаят контура на очите с кафяв молив. Ако внимателно засенчвате такава очна линия, получавате красива полупрозрачна мъгла.

  Можете да нанесете нюд червило върху устните - и да матирате, така че този щрих в изображението да стане по-забележим.

Вечерен грим за лилава рокля

Нека разгледаме възможностите за грим според цвета на очите.

Кафяви очи

За кафяви очи гримът за лилава рокля трябва да бъде или ярък на цвят (докато трябва да е в хармония с цвета на роклята), или с акцент върху контура (например в ориенталски стил ). В първия случай печеливша опция е опушен лед: лилаво, лилаво, синьо, изумрудено или, да речем, сребристо.

Матовата текстура ще привлече вниманието към нюанса, но блясъкът също не е противопоказан, като се има предвид, че говорим за вечерен грим.

Сини очи

Създайте опушени очи с изразителен преход от розово към сочна слива. За да направите резултата още по-зрелищен, допълнете мъглата със стрелки - видът "котка" ще направи изображението още по-привлекателно.Нямате време за сложен грим? За сини очи е достатъчно да нанесете ярко розови сенки по целия клепач.

Цветните стрелки също са добър вариант: ярък синьо-лилав нюанс (най-смелите могат да изберат блестяща текстура с блясък) ще бъде полезен за тези, които искат да създадат диско визия за специален повод. Любовни експерименти? След това нарисувайте двойни стрелки!

Зелени очи

Зеленооките хора могат да се обърнат към сенки от същата лилаво-виолетова гама или да създадат контраст с изумрудено или блатно. Тези сенки са подходящи за създаване на едноцветни опушени очи, както и за опушен грим на очите с преход от един цвят към друг.

Що се отнася до текстурата, зелените очи могат да бъдат направени по-ярки с продукти с блясък или малко по-големи блестящи частици.

Винаги можете да намерите свежи идеи за грим, които да използвате за визия с люлякова рокля в мрежата - в снимките, които бюти блогъри и професионални гримьори споделят на страниците си.

Налагало ли ви се е да се гримирате за люлякова рокля? Споделете опита си в коментарите.

Категория: