L'Oréal Paris ни предлагат гама от изразителни шоколадови нюанси. И ги допълнете със сладък аромат, на който определено не можете да устоите

Както класическите червени, така и неутралните нюдови нюанси на устните са много популярни, а в матовата версия също са модерни. Само тези цветя няма да изненадат никого. Ето защо е съвсем логично, че L'Oréal Paris реши да поеме по различен път и посвети нова колекция на кафявите тонове: на устните те изглеждат необичайни и в същото време изразителни.Нека поговорим повече за новия L'Oréal Paris.

Текстура

Колекцията Les Chocolats на L'Oréal Paris включва осем течни матови червила. След нанасяне на продуктите покритието изсъхва, оттам и пълното матово покритие, което прави резултата толкова впечатляващ.

Бисквитки в глазура

Лекарствата се отличават със завидна издръжливост - до 16 часа. Не последната роля в това играе формулата на козметиката.

Формула

Червилата Les Chocolats съдържат силиконов еластомерен гел, който изпълнява няколко функции едновременно. Първо, осигурява същата рекордна издръжливост. Второ, придава комфорт на устните, като ги омекотява.

Интензивните пигменти, комбинирани с троен матов комплекс, осигуряват интензитет на цвета, който не избледнява.

Шоколадово Брауни

Специално споменаване е ароматът на новите червила. Неслучайно се наричат Les Chocolats: „вкусният“ цвят с аромат на шоколадов десерт прави грима на устните още по-привлекателен.

" Шоко шок!"

Сенки

Изглежда, че най-апетитните тонове са избрани за линията Les Chocolats: кремаво бежово (№ 852 „Кутия с шоколадови бонбони“, № 848 „Какао по френски“), деликатен розов крем (No. в глазура" ), шоколад (№ 868 "Шоколадово брауни" ), ягодочервено (№ 864 "Ягода в шоколад" ).

Френско какао

Шоколадови ягоди

" Кутия шоколадови бонбони"

Дори тези, които изглеждат много меки, създават изразителен акцент - всичко се дължи на матовия ефект.

Как да изберем своя нюанс кафяво червило?

Можете да следвате класическите правила и да се ръководите от характеристиките на вашия цвят и тен на кожата. В същото време самата колекция улеснява избора: Les Chocolats има универсални нюанси - класическо червено и тъмно кафяво, в които студените и топлите пигменти са балансирани. Ще бъде лесно да намерите този, който подхожда на повода: наред с ярките цветове в колекцията има и по-дискретни цветове.

А нанасянето на течно червило е лесно. Нашата видео инструкция ще ви помогне.

Изпробвахте ли вече новата колекция червила Les Chocolats от L'Oréal Paris? Напишете коментар.

Категория: