Продуктите за мигли L'Oréal Paris са обичани от гримьори, знаменитости, блогъри и всички жени по света. Спиралата със сигурност е сред бестселърите на марката. Тествахме шест най-продавани и им дадохме честна присъда

Съдържание:

 • Ползи за миглите на L'Oréal Paris
 • Съвети за спирала
 • Рецензия на L'Oréal Paris Mascara
 • L'Oréal Paris Mascara грим

Ползи за миглите на L'Oréal Paris

Макарата е отличителният белег на L'Oréal Paris. В асортимента на марката дори и най-претенциозните бютихолици ще намерят своя идеален продукт за мигли. Удължаване, придаване на обем, извиване, създаване на ефект на изкуствени мигли - в L'Oréal Paris ще намерите спиралата на мечтите си.

С различни четки и ефекти, всички продукти за мигли на марката са дълготрайни и силно пигментирани, поради което спиралата L'Oréal Paris е обичана от професионалистите.

Начинаещите, от друга страна, харесват продуктите на марката, защото са лесни за използване: благодарение на "умните" апликатори, момичетата могат да получат резултат, сравним с работата на професионален гримьор.

Композиция

Формулите на спиралата L'Oréal Paris заслужават специално внимание. Всички те са подходящи за момичета дори с много чувствителни очи.

Спиралата L'Oréal Paris съдържа комплекс от силикони: той е отговорен за издръжливостта и за това, че продуктите се разпределят лесно в косъмчетата.

Различните версии на спиралата на марката не само перфектно изпълняват декоративна функция, но и се грижат за миглите. Така например формулата Paradise Extatic съдържа рициново масло, което подхранва и укрепва миглите по цялата дължина.

Съвети за спирала

 • Внимателно покрийте горните мигли със зигзагообразни движения от корена до върха, като ги извиете с четка.

 • Ако ще боядисвате долните мигли, тогава започнете грима с тази.

 • За допълнителен ефект на къдрене използвайте маша. Запомнете: извийте миглите си с извивачка, преди да нанесете спирала!

 • Не забравяйте за срока на годност на продуктите за мигли: след отваряне на опаковката, спиралата може да се използва не повече от шест месеца.

 • Лайфхак, който ще ви позволи да освежите спиралата си, ако внезапно започне да изсъхва бързо: добавете няколко капки за очи към бутилката.

Рецензия на L'Oréal Paris Mascara

 • Miss Baby Roll Mascara

  Страхотен продукт за момичета, които очакват обем от спирала.

  Тайната на Baby Roll е в уникалната четка: косъмчетата са с различна големина и са подредени спираловидно. Благодарение на това спиралата се разпределя много равномерно и без бучки. Освен това спиралата спомага за създаването на ефект на къдрене.

  Инструментът е издръжлив: обемът и цветът на миглите остават непроменени през целия ден.

  Тази спирала се нанася най-добре със зигзагообразни движения: по този начин косъмчетата с различна дължина могат да оцветят всяка мигла, да й придадат обем и извивка.

 • Спирала Paradise Extatic

  Интензивна черна спирала за обем. Достатъчно е да нанесете продукта на един слой, за да получите пълен грим на очите.

  Четката с мек косъм лесно покрива всички косми. Спиралата се справя отлично не само с декоративна функция, но и с грижовна: съдържа естествено рициново масло, което подхранва и укрепва миглите.

  Първо внимателно боядисайте корените на миглите със спирала, като леко ги повдигнете. След това нанесете продукта със зигзагообразни движения по цялата дължина, движейки се към краищата.

 • Неограничена спирала

  Тази спирала ще направи миглите ви да изглеждат като правени от професионален гримьор.

  Дръжката на четката се огъва под ъгъл от 35 градуса, което ви позволява да работите прецизно върху ъглите на очите и долните мигли.

  Консистенцията на спиралата е кремообразна, така че резултатът е чист и без бучки.

 • Телескопична спирала

  Обичате дълги, внимателно разделени мигли? Тогава известният телескоп е за вас.

  За "магията" е отговорен иновативният гъвкав пластмасов гребен, който внимателно разделя ресничките и създава ефект на ламиниране. С гъвкава четка дори достъпът до ъглите на очите не е проблем.

  Формулата не е толкова пигментирана като Paradise Extatic, така че изглежда, че имате невероятно дълги естествени мигли. Нанесете с леко издърпващо движение за максимален ефект.

  Не се страхувайте да наслоите продукта: спиралата ще изглежда спретнато и естествено върху миглите, дори ако се нанесе на няколко слоя.

 • Спирала Volume Million Lashes So Couture

  Обем, дължина и ултра черно в една бутилка. Тази универсална спирала решава всички възможни проблеми наведнъж.

  За разлика от много продукти, които създават ефекта на пухкави и обемни мигли, Volume Million Lashes ги разделя перфектно, правейки погледа "отворен" и открит.

  Четка с дебел и доста дълъг косъм "разресва" ресничките добре и нежно ги оцветява, като избягва залепването и не оставя бучки.

 • Bambi Eye Oversized Mascara

  Удължаваща спирала за трогателен поглед Bambi ще раздели миглите без бучки и ще им придаде невероятен обем.

  Удобната силиконова четка ще ви помогне лесно да постигнете ефекта на изкуствени мигли.

Грим със спирала L'orÉal Paris

Основното предимство на продуктите за мигли L'Oréal Paris е, че с тях можете да създадете всякакъв грим: от най-естествения с едва подчертани мигли до драматична вечерна визия.

Пигментът на продуктите на L'Oréal Paris е толкова богат, че дори да нанесете само спирала и да не използвате сенки и моливи, гримът на очите ще се получи ярък и изразителен.

"

Категория: