Доскоро само матовите текстури бяха на върха на популярността. Но лъскавите червила не останаха в сянка за дълго и днес трябва да присъстват във всяка чанта за грим. И ето защо

Съдържание:

  • Характеристики на лъскавото червило
  • Какво е гланцово червило?
  • Как да използваме гланцово червило?
  • Грим с гланцово червило в различни цветове
  • Добри гланцови червила: нашият избор

Гланцираното червило е страхотно решение не само за излизаща визия, но и за ежедневен грим. В тази статия ще ви разкажем повече за характеристиките на това червило. И как да създадете хармоничен грим с негова помощ.

Характеристики на лъскавото червило

Изглежда, че този инструмент е свързан с гланца за устни. Но само лъскавият блясък ги прави сходни. Има фундаментална разлика - ярък, наситен цвят. Също така не трябва да бъркате това червило с крем - последният има много естествен мокър финиш. Gloss също се заявява с ослепително излъчване. Между другото именно излъчването осигурява ефекта на обема.

Какво е гланцово червило?

Най-разпространената форма на гланцово червило е течно, в тубички, като гланц за устни, с мек "плюшен" апликатор, вграден в капачката.Производителите непрекъснато работят, за да гарантират, че течната текстура на такова червило не причинява дискомфорт - не е лепкава и не се усеща на устните.

Гланцовото червило често има грижовни свойства: течната текстура ви позволява да наситете формулата с овлажняващи съставки. За разлика от матовите червила, които могат да изсушат устните (но не всички), лъскавите червила не правят кожата опъната.

Как да използваме гланцово червило?

1Първо, използвайте грунд за устни, за да изравните повърхността на кожата и да „фиксирате“ границите на бъдещото покритие. В случай на течно лъскаво червило това е просто необходимо, като се има предвид, че неговата текстура може лесно да излезе извън контурите без подходяща подготовка на устните. Като основа можете да изберете например Ultimate Ozone Multipurpose Primer Pencil от Urban Decay.2За застраховка (особено ако все още не сте професионалист в грима), очертайте очертанията с молив - нюд или червило в тон.

Между другото, гримът на устните за всеки ден може да се направи само с един молив. как? Говорихме за това в нашето видео.

3Нежно нанесете червилото първо по контура (може да ви е по-лесно да направите това без петна не с вградения апликатор, а с отделна четка). След това запълнете централната част с цвят.

Грим с гланцово червило в различни цветове

Нека да разгледаме няколко идеи, с които лесно можете да създадете ефектен грим.

Спокоен ежедневен грим с нюд червило

Червилото с гланцов ефект няма място в ежедневния грим? Това не е така: достатъчно е да изберете сянка от нюдовата гама, така че огледалният блясък на покритието да не привлича твърде много внимание към себе си.No. 100 Acqua lip lacquer Ecstasy Lacquer от колекцията Tokyo Gardens на Giorgio Armani може да бъде подходящ за всеки ден.

Съвместимостта с класическите черни стрелки за този инструмент е оптимална.

Романтична визия с розово червило - за среща

В грима за среща също като правило не правете ярки цветове. Затова, ако решите да подчертаете устните с гланцов лак, заложете на розов или например прасковен нюанс. Можете да намерите този в колекцията Laque Supreme на Shu Uemura - той е BG02.

Лесно се комбинира с различни варианти за грим на очите: може да бъде и блестящи сенки, и лека мъгла по контура, и стрелки с котешки очи.

Грим с бордо червило - за парти

Бордово лъскаво червило е опция изключително за вечерта: дори ако вашият стил позволява смели експерименти, такова покритие на устните през деня ще изглежда нещо неоправдано.Тъмно черешовият лак може да се превърне в основата на вечерна визия и в този случай може да бъде допълнен с акцент върху очите.

Три добри гланцови червила: нашият избор

  • Гланц за бельо за устни, Професионален грим NYX

Колекцията Lip Lingerie включва голямо разнообразие от нюд нюанси, които са подходящи за създаване на небрежен външен вид. Според редакторите тази линия е една от най-добрите за голи фенове.

И лъскавият "финиш" не е пречка за това - той само ще добави женствена привлекателност към изображението.

  • Лак за устни, L'Oréal Paris

Комбинация от наситен цвят и "гладък" лъскав блясък - това е Lip Paint Lacquer от L'Oréal Paris.Благодарение на меката си текстура, продуктът „ляга“ върху устните, така че да не създава усещане за дискомфорт. Външният ефект се допълва от грижовните свойства на червилото: съставът съдържа масла, които осигуряват 8-часова хидратация.

  • Vernis à Lèvres The Holographics, Yves Saint Laurent Beauté

Наред с класическите лакове, Yves Saint Laurent Beauté предлага необичайна версия с гланцов ефект, комбиниран с холографски преливания - в отделна колекция Vernis à Lèvres The Holographics. Между другото, тази линия включва и неонови лакове за устни, чийто тест драйв можете да видите тук.

Неонови отражения ще осигурят резултат, който гарантирано ще бъде запомнен от другите.

"

Категория: