Защо Face Fabric се сравнява с перфектния чифт дънки? Причината е как този крем "седи" върху кожата и какъв ефект има

Каквито и да са тенденциите (ако говорим за тона, тогава на върха на модата - завършек с мокър блясък), кадифената кожа без мазен блясък винаги е актуална. Въпреки това, намирането на крем, който, докато матира, ще осигури естествен резултат и няма да направи лицето куклено пластично, плоско, е задача с повишена сложност. На всички тези изисквания отговаря Face Fabric от Giorgio Armani.По-нататък в материала - повече за този инструмент на италианската марка за красота.

Текстура

Face Fabric има много тънък и деликатен завършек, който не е характерен за матиращите продукти. Изравнявайки тона, не можете да се страхувате от ефекта на маската - кожата няма да изглежда "претоварена" с козметика. Тъканта за лице е сравнявана с „втора кожа“ с причина.

Giorgio Armani създаде тази основа, за да пасне като перфектен чифт дънки и да гарантира перфектен външен вид.

Композиция

Един от основните компоненти на Face Fabric е MicroFil Texturizer, еластичен полимер, който ви позволява да „разтегнете“ крема върху повърхността на лицето и да получите равномерно покритие без петна или пропуски. В същото време 3D технологията, благодарение на която кадифено матово покритие се комбинира с едва забележим "естествен" блясък, осигурява необходимия "обем" .Това е тайната на корица, достойна да се превърне в основата на "грима без грим" .

Този инструмент е идеален за създаване на естествен вид за всеки ден. И потърсете вдъхновение за ежедневен грим в нашето видео.

Резултат

Собствена кожа, само в подобрена версия - може би така можете да характеризирате ефекта от използването на Face Fabric. Можете да проверите това, като разгледате нашето тестово шофиране на Face Fabric.

Какъв фон дьо тен използвате? Каква текстура избирате - матова или блестяща? Напишете коментар.

Категория: