Бежово червило - същото универсално средство като балсама за устни? Не е толкова просто. Нюансът трябва да бъде избран, като се вземе предвид вашия тип цвят

Съдържание:

 • На кого отива бежово червило?
 • Видове бежово червило
 • Грим с различни нюанси на бежово червило
 • Нюд грим за всеки ден с бежово червило
 • Бежово червило във вечерен грим
 • Ревю на бежово червило

Мнозина смятат бежовото червило за основно червило - и има защо. Въпреки това, произволно избран нюанс може да не е подходящ. В края на краищата има много от тях в бежови тонове: някои са по-топли, други са по-студени, така че винаги трябва да проверявате дали са съчетани с тена на кожата и грима ви като цяло.

Освен това различните нюанси на бежовото червило могат да бъдат полезни в различни случаи. По-нататък в материала ще ви кажем кой подхожда на бежово червило, как да намерите „вашия“ нюанс и дали има строги правила за използването му в грима.

На кого отива бежово червило?

Смята се, че нюансът на бежовото червило не трябва да е по-светъл от цвета на кожата. Ето защо, тъмнокожите момичета са по-подходящи за кафе-кафяв цвят. Ако искате да използвате традиционно бежово, изберете продукт с полупрозрачна текстура, мокър завършек и малки блестящи частици.

За тези, които имат светла кожа, е важно да изберете червило, което няма да се слее с нейния тон, в противен случай устните на лицето просто няма да се виждат - отстрани ще изглежда, че са „изтрити“ ”, боядисана с коректор.

 • Първо, нюансът трябва да съответства на типа цвят (топъл пясъчен нюанс е малко вероятно да подхожда на момиче с порцеланова кожа).
 • Второ, нюансът трябва да е малко по-различен от тена на кожата, осигурявайки мек контраст, който привлича вниманието към устните.

Между другото, Candice Swanepoel обича да прави такъв естествен грим с леки цветови нюанси.

Бежовото червило има смисъл за всички, които не харесват прозрачни гланцове и балсами и търсят заместител - също неутрален, способен да се впише във всяка визия.

Видове бежово червило

1Матово

Най-често тези, които избират бежово червило с матова текстура, завършват с доста забележим акцент върху устните. Кадифеният "завършек" привлича вниманието към себе си поради факта, че създава впечатление за плътност на цвета. Ако комбинирате такова червило с наситени опушени очи в тъмни нюанси, това дори може да „претовари“ изображението. С матово червило на устните е по-добре да подчертаете леко очите.

2блестящ

Червилото в бежови цветове със сияйна текстура най-често е почти невидимо на устните - покритието е полупрозрачно, с едва забележим мокър блясък. То е много по-добро от матово червило за визия без грим, освен ако тубичката не съдържа големи блестящи частици в стил 1990.

3Топло

Бежовото червило в топли нюанси ще допълни хармонично грима на момичетата с топъл тен на кожата. Често бежовият нюанс се разрежда с пръски червено-кафяво, което придава на устните умерена чувственост. Резултатът изглежда много естествен - сякаш цветът на устните е естествен.

4Студ

Студените нюанси на бежовото червило са по-скоро фон дьо тен. Имат малко пепеляво сиво. Логично е, че червилото със студен бежов нюанс е по-подходящо за момичета със студен цветен тип, но тези, които имат много светла кожа, не трябва да се увличат с такива средства - те ще подчертаят бледността.

Заслужава да се отбележи отделно нюанса, който е известен като taupe - комбинация от сиво и кафяво. Получава се нещо средно между топъл и студен цвят; това прави червилото наистина универсално. Не е нужно да се притеснявате за съвпадението на нюанса с типа цвят.

Грим с различни нюанси на бежово червило

Когато намерите своя "собствен" нюанс на бежово червило, няма да е трудно да го използвате в грима. Ако червилото едва се вижда на устните, то може да допълни интензивен грим на очите, като например кръгово щрихиране.

Но нюансите с добавяне на розови, кафяви или керемиденочервени пигменти може сами да бъдат в светлината на прожекторите.

Нюд грим за всеки ден с бежово червило

Създаване на небрежен грим, използвайте сияещо бежово червило-балсам в комбинация с тънки черни стрелки или лека мъгла от сенки, смесени по цилиарния контур.

Друга възможност е да нанесете течно матово червило върху устните си (издържа цял ден) и просто да гримирате миглите си. Между другото, тук говорихме за добри нюд червила за всеки ден. Ще намерите един от вариантите за грим с нюд червило в нашето видео.

Бежово червило във вечерен грим

Имате ли нужда от нещо, което да „балансира“ изпъкнали черни котешки очи или опушени с графитни сенки, смесени по целия клепач? Бежовото червило е най-доброто решение. Това ще стане инструментът, който ще ви помогне да завършите хармонично изображението и да не прекалявате с акценти.

Ревю на бежово червило

 • Color Sensational (нюанси 710 Delicate Tiramisu & 725 Sweet Almond), Maybelline New York

Колекцията червила Color Sensational има отделна линия от бежови нюанси, сред които можете да намерите правилния вариант за всеки цвят на кожата. Универсален № 710 "Нежно тирамису" - много леко в стик, на устните ще бъде полупрозрачно поради деликатната текстура.

A 725 Sweet Almond е по-топъл цвят, който изглежда много естествено на устните, без да е скучен.

 • Volupté Tint-in-Balm 1 Dream Me Nude, Yves Saint Laurent Beauté

В случая 1 Dream Me Nude, бежовият пигмент е смесен с нежно розово, което прави нюанса по-мек. Самият инструмент не е толкова класическо червило, колкото хибрид от нюанс и овлажняващ балсам, пуснат в неговия формат.Така цветът на устните се забелязва, но покритието е полупрозрачно.

 • Мек матов метален крем за устни 06 Cannes от NYX Professional Makeup

Още едно бежово-розово червило - нюанс № 06 Cannes от колекцията Soft Matte Metallic Lip Cream на NYX Professional Makeup. Текстурата с метален ефект ви позволява да използвате продукта, включително вечерен грим.

В същото време цветът не е толкова ярък, че да го изключи от ежедневната палитра. Ще ви помогне, ако искате да добавите малко интересен блясък към небрежната си визия.

 • Vice Lipstick, Carnal нюанс, Urban Decay

В стика Carnal изглежда повече кафяв, отколкото бежов. На устните не изглежда тъмен. Напротив, това е същата версия на бежово червило, което не избелва устните, създавайки ефекта на болезнена бледност.Ще подхожда на всички момичета, независимо от цветотипа, но ще стои особено добре на тъмна кожа.

Намерихте ли своя идеален нюанс бежово червило? Напишете коментар.

Категория: