Как лесно да преминете фейс контрол? Изберете ефектен грим

Съдържание:

 • Правила и нюанси за клубен грим
 • Какъв грим да направите, ако отивате на клуб?
 • Грим в клуба за зелени очи
 • Грим в нощен клуб за сини очи
 • Грим в дискотека за кафяви очи
 • Необичаен "клубен" грим за устни

Как да изглеждате ефектно и да преминете фейс контрола? Що се отнася до клубния грим, трябва да се спазват определени правила. Който? Прочетете нашия материал.

Правила и нюанси за клубен грим

Не бъркайте клубния грим с вечерния. Да, и двете предполагат по-ярка визия от грима, който правите в ежедневието. Въпреки това, когато става дума за вечерен грим, е важно да не прекалявате. Драматичните стрелки и яркото червило несъмнено ще ви превърнат в звездата на вечерта, но необичайните комбинации от нюанси или, например, кристали на лицето ви ще изглеждат неуместни.

В това отношение клубният грим предоставя много повече пространство за творчество. Можете да експериментирате с нюанси, да играете с текстури, да използвате блясък и да не се страхувате, че изображението ще се окаже претоварено. Не е забранено дори да рисувате малки шарки с цветна очна линия. Наистина, на тъмно точно такъв грим ще изглежда най-впечатляващо.

Въпреки това е важно първо да преминете фейс контрола. По-долу е вариант за грим, с който според нас определено няма да имате проблеми при влизане в нощен клуб.

Какъв грим да направите, ако отивате на клуб?

Пригответе всичко необходимо за създаване на грим.

Тон:

 • Фон дьо тен Maybelline New York Fit Me!,
 • Молив Maybelline New York Master Contour скулптуриращ,
 • NYX Професионален грим Родена да блести палитра с хайлайтъри.

Очи и вежди:

 • NYX Professional Makeup HD Studio Photogenic база за сенки,
 • NYX Professional Makeup Ultimate – Топли неутрали,
 • L'Oréal Paris Superliner Superstar очна линия,
 • Професионален грим NYX Заслужава си рекламата,
 • NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil – Taupe,
 • NYX Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel.

Устни:

 • Giorgio Armani Lip Magnet – 401.
1Изберете дълготраен фон дьо тен, който няма да ви разочарова, дори да сте унесени във вихъра на танца. Обикновено дълготрайните основи имат матово покритие, като Maybelline New York Fit Me.2За да направите лицето по-издълбано, използвайте кремаво-кафяв коректор. Потъмнете областта под скулата, крилата на носа и долната граница на челюстта.3Смесете линиите в мека мъгла с кръгла четка за основа или влажна козметична гъба.4Направете изразителен грим на очите: подгответе кожата на клепачите с основа за сенки, за да направите грима възможно най-дълготраен; след това с матови кафяви сенки подчертайте орбиталната линия и областта на външните ъгли на очите, разлейте сенките широко до слепоочията; Със същите сенки се разходете по цилиарния контур на долните клепачи.Боядисайте движещите се клепачи с леки блестящи сенки и подчертайте с тях областите близо до вътрешните ъгли на очите. Очертайте миглите с очна линия и нарисувайте стрелки.5Запълнете миглите си с черна спирала, а за по-изразителен грим на очите добавете снопчета изкуствени мигли. Веждите подчертайте с молив или сенки, след което стилизирайте със специален гел.6Нанесете дълготрайно матово червило в жив нюанс, като огнено червено като Armani Lip Magnet 401.7Ако озарите очите и устните, но използвате само тон и скулптура, лицето може да изглежда твърде избледняло. Така че завършете грима си с руж, хайлайтър и бронзант. Пренесете ружа от ябълките на бузите към скулите, преминете върху изпъкналите части на лицето с бронзант (отгоре и отстрани на челото, скулите, крилата на носа, брадичката, външния контур на долната челюст), нанесете хайлайтъра към горните части на скулите, гърба на носа, трапчинката над брадичката.Готов!.

Грим в клуба за зелени очи

Матовите текстури се оставят за офис всеки ден. Време е да блеснете! Блатните сиви сенки с блясък ще изглеждат страхотно в лъчите на прожекторите, а също така ще направят цвета на очите по-ярък. Нанесете сенки върху целия клепач и прелейте към слепоочията. Можете да добавите по-тъмни сенки към външния ъгъл на окото, за да придадете дълбочина на погледа.

Ако искате да направите изображението за зелени очи супер ефектно, добавете други интересни акценти. Например, изберете ярко червило. Но дори в комбинация с полупрозрачен блясък, блатните опушени очи няма да ви позволят да се изгубите в тълпата.

Грим в нощен клуб за сини очи

Синият цвят сам по себе си привлича вниманието, така че собствениците на сини или синьо-сиви очи трябва само малко да го подчертаят.Това е лесно да се направи с помощта на блестящи сиво-сини сенки. Нанесете светъл нюанс върху целия клепач и прелейте тъмния нюанс към веждите. Нанесете праймър върху миглите (това ще ги направи визуално по-дълги и по-дебели) и след това нанесете спирала.

Последният щрих е кремаво розово червило.

Пигментите са много подходящи в този грим - блестят не по-зле от прожектор. И са лесни за използване - потърсете всички тайни в нашето видео.

Цветната очна линия също е полезна в клуба. Може да се прилага традиционно - върху подвижния клепач или например под веждата. Други идеи са на снимката по-долу.

Грим в клуба за кафяви очи

Хората с кафяви очи също имат къде да се разхождат. Забравете за естествената бежово-кафе гама.Време е да поемате рискове! Отличен избор би бил "скъпоценният грим" с ярки изумрудени нюанси. Нанесете върху целия клепач и разнесете по линията на долните мигли. В ъглите на очите добавете малко блестящи седефени сенки.

Завършете външния вид с ярко червило и не забравяйте тона. На фона на такива ярки очи всички недостатъци ще бъдат забележими. Затова изберете продукт с добро покритие.

Мечтали ли сте някога да експериментирате с цветна спирала? Клубът е страхотен "полигон" ! Дори и да не работи от първия път, на тъмно, недостатъците на грима няма да бъдат толкова забележими. Начертайте стрелки с необичайна форма и ги допълнете с наситено мастило на фуксия.

Fancy Club грим за устни

Предпочитате акцент на устните? Имаме опции и за вас. Ако имате на разположение само традиционна козметика, можете да експериментирате с нея.Направете си например двуцветен или дори трицветен грим за устни. Ще намерите подробни инструкции в нашето видео.

Омбре гримът също е страхотен за клуба. Изберете тъмни нюанси. Достатъчно е да допълните устните с цвят на вино с широки стрелки - и визия в стил вамп е готова (между другото, подходяща е и за Helloin, просто добавете малка капка „кръв“ близо до долната устна). Или заменете стрелките с леко небрежен тъмен гръндж смоки.

Не по-малко интересен вариант - устни с метален ефект. Достатъчно е да ги овлажните с балсам, след което да нанесете основа върху тях (той ще скрие естествения нюанс и ще послужи като основа за бъдещ грим).

След това смесете малко блясък за устни и малко блестящи сенки за очи в желания от вас нюанс (сребристото или златното работи чудесно) и намажете устните си.

За да направите резултата по-траен, можете също да нанесете малко сенки с върховете на пръстите си директно в кожата на устните. Този грим е подходящ за блондинки и брюнетки. Говорихме за тази техника по-подробно тук.

Какъв грим правиш в клуба? Споделете в коментарите.

Категория: