Pach се счита за нюд нюанс, което означава, че е подходящ за „грим без грим“. Как да го победите в ежедневната си визия?

Съдържание:

  • На кого отива прасковено червило?
  • Разнообразие от нюанси на прасковени червила
  • Текстура на прасковено червило
  • Грим с прасковено червило
  • Ревю на прасковено червило

Един от начините да създадете мек акцент в грима е да използвате прасковено червило.Обикновено се забелязва на устните, но не привлича вниманието върху себе си. Този цвят придава на изображението свежест и „жизненост“, а също така добавя визуален обем към устните. По-нататък в материала ще говорим за това какви са прасковените червила и кой трябва да им обърне внимание.

На кого отива прасковено червило?

Прасковеният цвят не е толкова прост. Тъй като нюансът е светъл, дори и най-наситените му версии стоят добре само на момичета със светла, дори малко бледа кожа.

Разнообразие от нюанси на прасковени червила

1Праскова с бежово

Това е най-практичната опция за тези, които харесват нюд нюанси, но не искат устните им да са напълно невидими. Този цвят е идеален за гол грим.

2прасковен пастел

Поради факта, че пастелните нюанси са базирани на млечнобял цвят, дори бледата праскова изглежда по-изразителна и забележима на устните.

3Сочна праскова

Ако си представите червена праскова, тогава нейният цвят ще бъде малко по-различен от това, което обикновено се нарича праскова. Ще бъде по-ярко и с добавяне на розови нюанси.

Сенките, между другото, могат да изглеждат различно - да станат по-ярки или по-сдържани, по-светли или по-тъмни в зависимост от текстурата на червилото.

Текстура на прасковено червило

1Кремообразен

Това е класика: мекота на цвета и едва забележим мокър блясък. Този избор е идеален за ежедневен грим.

2Матово

Тази текстура облагородява прасковения цвят. Освен това му придава още повече мекота, дори в случай на наситени нюанси.

Тайните на нанасянето на червило с матова текстура разкрихме в това видео.

3Сатен и металик

Деликатен блясък, като сатенена тъкан, много хармонично допълва прасковения цвят. Този завършек е подходящ за дискретен ежедневен грим. А металният ефект е идеален за парти. Между другото, тук говорихме как да постигнем такъв резултат с импровизирани средства, ако червилото с метален блясък не е под ръка.

4Гланциран

Блестящото покритие е особено добър избор за цвят на сочна зряла праскова.

Грим с прасковено червило

Ако искате да изберете червило в прасковен цвят за вашия грим, имайте предвид, че това е топъл цвят. За да бъде резултатът хармоничен, както сенките върху клепачите, така и ружът трябва да са топли. Друг нюанс, който трябва да се вземе предвид: това червило най-често се използва в допълнение към фокусирането върху очите.В този случай текстурата на червилото също ще играе роля: ако има огледално гланцово покритие върху устните, едва ли си струва да нанасяте блестящи сенки върху клепачите.

Бизнес за брюнетка

Брюнетките отиват с ярки акценти. Затова трябва да изберете прасковено червило с по-наситен нюанс. За бизнес външен вид е подходящ продукт с матова текстура - такова покритие изглежда сдържано. Но за романтична среща изберете лъскава. Очите могат да бъдат подчертани с тънки черни стрелки или щрих с кафяв молив.

Романтичен стил за блондинки

Момичетата с руса коса и светла кожа могат да изберат по-малко наситени нюанси на прасковено червило. Но ярка "праскова" на кръстовището с "оранжево" също не е забранена за блондинките. В същото време дори продукти с полупрозрачна текстура могат да направят устните по-забележими - например червилото-балсам ще им добави чувственост.Можете да добавите грим с други детайли: сенки с лек блясък, нежен руж и слой спирала върху миглите определено ще направят погледа по-романтичен.

Вечерен грим с прасковено червило за червенокоси

Червенокосите могат да бъдат сигурни, че прасковеното червило ще им отива. При това както пастелни, така и по-наситени нюанси. Но тъй като външният вид на червенокосите е ярък и грандиозен сам по себе си, трябва да се ограничите до ярък грим на устните - дори когато създавате вечерна визия. Що се отнася до грима на очите, достатъчно е да засенчите тъмните сенки по контура до лека мъгла и да гримирате миглите.

Ревю на прасковено червило

Към тези прасковени червила, които вече споменахме по-горе, ще добавим още три опции.

  • Hydra Extreme (сянка 430 Ripe Nectar), Maybelline New York

Този прасковено-коралов стик е опция за тези, които обичат комбинацията от цвят и розово покритие. При Hydra Extreme се получава гладко покритие с естествен блясък. В същото време устните получават интензивна влага и остават меки.

  • Tatouage Couture (сянка 216), Yves Saint Laurent Beauté

Това е матово прасковено червило с нюанси на розово и бордо. Такъв грим за устни определено няма да се окаже избледнял, но в същото време резултатът ще бъде доста мек. Не последната роля в това играе матовото покритие. А течната текстура на червилото осигурява максимална издръжливост на покритието.

  • Maybelline New York Color Sensational Lipstick Ripe Peach (нюанс 132)

Червилото придава много нежен, чист, естествен цвят и в същото време действа като балсам: формулата съдържа меден нектар, който изглажда кожата на устните, и витамин Е за овлажняване през целия ден.Гладък, съблазнителен прасковен нюанс ще подхожда както на блондинки, така и на брюнетки.

Имате ли прасковено червило в несесера си? Напишете коментар.

Категория: