Пазаруването на красота не трябва да е практично. Понякога можете да си позволите да купите необичайни продукти - например бяла спирала

Съдържание:

 • За какво е бялата спирала?
 • С какви нюанси козметика върви?
 • Идеи за грим с бяла спирала
 • Хакове за живота от гримьори
 • Ревю на бяла спирала

Имате нужда от акцент върху очите? Миглите, боядисани с бяла спирала, определено ще привлекат вниманието. Между другото, бялото също е грунд за грим на мигли. В тази статия ще разгледаме и двете категории фондове.

За какво е бялата спирала?

Ако говорим за бяла спирала-праймер, то тя придава на миглите допълнителен обем и удължава добре. Кремообразната текстура се допълва от власинки, които се „закрепват“ към върховете на миглите, което ви позволява да постигнете ефекта на удължаване. Отгоре основният слой е покрит с обикновена спирала: получава се грим, достоен за вечерно излизане.

Бялата спирала няма функционално предназначение, тя е чисто декоративна. Точно като синята, зелената, лилавата или розовата, бялата спирала ви позволява да направите очите си по-ярки - и за това е достатъчно да нанесете върху върховете на миглите. Той е най-подходящ за почитателите на арт грима или тематичния грим. Тази опция, между другото, идеално ще се впише в грима за Нова година (тук можете да намерите друга идея за зимните празници).

В същото време обвързването с конкретна тема изобщо не е необходимо.Бялата спирала върши отлична работа за създаване на контраст - полезна е, например, ако искате да играете с цвят, подчертавайки контура на очите с ярки стрелки: синьо, червено, зелено. Идеята за такъв грим ще намерите в това видео.

С какви нюанси козметика върви?

Няма да има трудности с комбинацията от нюанси - бялото, подобно на черното, е универсално в този смисъл. Стои страхотно с всякакви нюанси - ярки и приглушени, тъмни и светли.

Въпреки това, най-често се използва бяла спирала в грима, който е направен в студени цветове. Модният ефект на краката на паяка изглежда много интересно в бяло.

Идеи за грим с бяла спирала

1Начертайте червени или бордо графични линии върху клепачите си, като използвате течна очна линия като Vivid Brights Eyeliner на NYX Professional Makeup в нюанс 01 Fire. След това оцветете върховете на миглите с бяло - получавате изразителен контраст.2Фокусирайте се върху долния клепач: първо го поднесете с бяла линия (не забравяйте за острата „опашка“ във външните ъгли), а след това боядисайте само долните мигли с бяла спирала. Нанесете черно на върха на един слой.3Подчертайте контура на очите с черен молив kayal и след това смесете линиите, за да създадете лек ефект на мъгла. Нанесете черна спирала, след което избирателно подчертайте отделните мигли с бели: някои напълно, докато други подчертават само върховете.

Хакове за живота от гримьори

 • Използвайте бяла спирала като основа за други, по-ярки нюанси. Синьо, бордо, смарагд, слива - тези цветове ще се отворят по-пълно и ще станат по-изразителни, поради което гримът на миглите ще се окаже по-ефектен.
 • Друг начин да използвате бяла спирала е в блестящия грим. Блясъкът се излива върху бяло покритие веднага след нанасянето на спиралата, така че да се фиксира.
 • С помощта на бяла спирала можете да направите оригинален грим на веждите. След обичайната корекция ги "срешете" с четка с бяла спирала, за да създадете скреж ефект.

Ревю на бяла спирала

 • Двойна подредена спирала, Професионален грим NYX

Тази спирала се предлага в две туби: едната от тях, бяла, съдържа бяла основа с найлонови влакна, които ви позволяват да създадете ефект на обем и допълнителна дължина. Втората тубичка с черна спирала е предназначена директно за грим.

 • Двоен екип, Urban Decay

Една от версиите на двустранната цветна спирала Double Team - Dime/Goldmine със сребърни и златни нюанси. Сребристият крем с метален блясък изглежда още по-впечатляващо върху миглите от обикновената бяла спирала.

 • Macsara Vinyl Couture, YSL

Една от основните новости на годината, цветната спирала Vinyl Couture, също е представена в бял нюанс I'm The Endless. Препоръчително е да не се използва самостоятелно (ще бъде почти незабележим върху миглите), а да се нанесе върху слой спирала в ярък цвят. Така можете да направите миглите визуално по-дълги и по-обемни. Между другото, тук тествахме ярките нюанси на спиралата Vinyl Couture.

Бяла ли е спирала някога в списъка ви за пазаруване на красота? Кое избрахте? Напишете коментар.

Категория: