Националният гримьор на марката Кирил Шабалин обяснява как да използвате правилно спиралата, а бюти блогърите Женя Белоусова и Ник Малиш тестват новостта

Извивачите за мигли не са за всеки, така че YSL предлага достойна алтернатива: The Curler спирала. Пълното име на новия продукт е Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler. А зад дългото заглавие се крие също толкова впечатляващо съдържание: първо, специална формула; второ, оригиналната двойна четка. Кирил Шабалин, националният гримьор на YSL Beauté в Русия, отговори на основните въпроси за новия продукт.

1Какво е специалното на новата спирала?

Обратимият апликатор на Curler съчетава черна четка със заоблени влакна, която придава пълен обем на миглите, и розов „гребен“, който моментално създава ефекта на извити мигли. Съставът съдържа три растителни компонента наведнъж: екстракт от орехови листа, кокосово и бамбуково масло. Инструментът подхранва миглите, прави ги по-меки и блестящи. Съвет: Ако искате по-забележим резултат, нанесете спирала на няколко слоя.

2Как да използвате правилно новостта?

Спиралата има необичайна извита четка, с която трябва да свикнете, но това е направено умишлено. Всеки има мигли с различна дължина и ъгълът на растежа им също е индивидуален, така че стандартната четка не е подходяща за всички. Апликаторът Curler има влакна с различна дължина, така че тази четка може да рисува върху всякакви мигли. Ако използвате розова четка, лесно можете да постигнете ефекта на усукване и удължаване.Ако боядисате миглите с черни влакна, можете да им придадете обем. Голям плюс за любителите на ултра-обема: спиралата може да се нанася слой по слой, без да се страхувате от ефекта на слепнали мигли.

3Спиралата се предлага в три нюанса. Как да интегрирате необичайни цветове в ежедневния грим?

Люляковата спирала ще върви чудесно с матови кафяви сенки за очи или розови блясъци, особено ако имате сиви или сини очи. Кафявата спирала е добър партньор на прашно розови матови сенки за очи и ярки цветни очни линии. Черната спирала е универсална, съчетайте я с тъмносиньо или сливово опушено тази есен или създайте гръндж визия.

Бюти блогърите Женя Белоусова (enawowbel) и Ник Малиш (why_malysh) бяха първите, които изпробваха възможностите на новата спирала в къта на YSL в ЦУМ. Момичетата изпробваха две различни визии - със стрелки и ярки сенки (и двете създадени от Кирил Шабалин), а също така казаха на FashionVIPdergisi.com за техния опит и споделени съвети за грим за есента.

Ник Кид

“Харесах The Curler преди всичко с четката си: едновременно удължаване и извиване е точно това, което искам за моите мигли. Предпочитам черна спирала за най-изразителен поглед. През есента основните компоненти на грима ми ще останат непроменени - това са пухкави вежди и сияйна кожа. Но този сезон със сигурност ще пробвам новата палитра сенки за очи Couture Palette Fall Look: забелязах сенките в красив цвят на метличина.”

Женя Белоусова

" „Обичам, когато спиралата добавя обем, удължава и дори извива. Трудно е да се намери инструмент три в едно, но The Curler прави всичко. Тази есен ще експериментирам с тъмни дълбоки нюанси на сенките - тъмно синьо и лилаво. Като в образа, който Кирил измисли за мен."

Опитахте ли вече новостта? Напишете отзив!

За повече информация относно спиралата YSL Beauty и нюансите на употреба вижте видеото.

Категория: