Отхвърлянето на лятото не е толкова жалко, ако помните, че новите тенденции идват с новия сезон. А с тях - и настроението да опитваш, експериментираш, променяш стила си

Съдържание:

  • Модни тенденции в маникюра през ноември 2023
  • Модерни цветове в маникюра за ноември 2023
  • Модерни техники за маникюр за ноември 2023

Настъпването на студеното време изобщо не означава, че ярките цветове и веселото настроение ще бъдат заменени от униние.Напротив, съдейки по последните тенденции в маникюра, чакаме прилив на енергия. Разбира се, нещата няма да минат без традиционни есенни и зимни опции за дизайн на ноктите. Но определено няма да е скучно: майсторите на маникюра, които работиха на шоутата, се погрижиха експериментите с ноктите да се сменят един друг през новия сезон. Нека поговорим за всичко по-подробно.

Модни тенденции в маникюра през ноември 2023

1Нокти "с печат"

На мода е не просто ноктопластиката с рисунки, а дизайн, който сякаш е отпечатан върху ноктите. Популярни щампи включват кучешки зъб (Gypsy Sport), букви (Vivienne Westwood), карирани шарки (Chromat), различни видове карета и други.

Мохапатра

2На една ръка разстояние

Не става въпрос за класическия френски маникюр. Ако изберете яке, тогава с необичайна цветова комбинация, както на шоуто на Таня Тейлър - тук златният металик служи като фон, а върховете бяха украсени с прасковен гланцов лак.Понякога маникюристите просто подчертаваха върховете на пръстите със златист блясък, както в случая с Alice McCall и Cushnie et Ochs.

Въпреки това, техниката за създаване на такъв дизайн е същата като при традиционното яке. Говорихме за това как да си направим сами френски маникюр в това видео.

3Холография

Металичните лакове са очакваната тенденция през ноември 2023 г. Феновете на такъв маникюр очакват нова интерпретация: съдейки по шоутата на Cividini и Naeem Khan, сега е на мода метално покритие с преливания, напомнящи преливащи петна от бензин - с холографски ефект.

4Декорация за нокти

На някои изложби дизайнът на ноктите приличаше повече на правене на бижута. Например, маникюрът на София Уебстър означава украса на нокътната плочка с камъни, кристали, кристали, мъниста и други декоративни елементи.

Майсторите на Blonds използваха заострени шипове и нитове. А Маниш Арора използва големи и пухкави пера.

5До ноктите

В шоуто на Bibhu Mohapatra темата за дизайна на кожичките получи ново развитие. Майсторите предлагат да украсите горните фаланги на пръстите с големи кристали (оригинални и, колкото и да е странно, сдържани).

6Текстура

Наред с обемния маникюр, текстурните експерименти са все още актуални: например ноктопластиката с люспест ефект от шоуто на Tadashi Shoji, която беше изпълнена в типичен бордо цвят за ноември 2021 г., ще бъде божи дар. Можете също да опитате да повторите изображението от снимката по-долу, надникнала в някой от акаунтите в Instagram.

Модерни цветове в маникюра за ноември 2023

Ако говорим за цветовете, които бяха особено популярни на последните шоута, трябва да се отбележи, че през есента имаше много запазени нюанси.

1червен

Класиката определено е на мода. Само, както в случая с червеното червило, всеки си представя идеалния червен лак по свой начин. Едно е ясно – през ноември 2023 г. това определено не е сочният нюанс на горски плодове, който беше актуален през лятото.

За да се убедите в това, просто погледнете ноктите на модели от шоутата на Nina Ricci, Chocheng, Zadig&Voltaire. Badgley Mischka има различна позиция - бордото стана техният основен цвят на ноктите през ноември 2023 г.

2сив гол

Телесните тонове са универсални, но не са много желани на модните подиуми. Те бяха заменени от таупе - смес от сиво и цвят на кафе с мляко; такива лакове могат да се видят на ноктите на моделите Eudon Choi, Prabal Gurung и Marcel Ostertag.

Много практична тенденция. Ако трябва да изберете прахообразни лакове специално за вашия тон на кожата, тогава с нова вариация на гол това няма да е необходимо. Taupe е неутрален нюанс, нито топъл, нито студен, подходящ за абсолютно всеки.

3Синьо-сини нюанси

Най-често лаковете от тази гама се използват в модния маникюр: доказателство за това са ноктите на моделите от шоутата на Emporio Armani, Marco de Vincenzo, Gareth Pugh.

Тази тенденция е лесна за следване: както яркото, така и тъмно синьото ще подхождат добре на сдържаните цветове на есенните тоалети.

Модерни техники за маникюр за ноември 2023

1Плетен маникюр

Тенденцията "плетен маникюр" , за разлика от много други, се задържа на модните подиуми. Тенденцията някога беше зададена от майсторите на ноктите в салоните и беше разработена чрез Instagram. На шоутата тя беше подкрепена от Libertine. Харесвате ли традиционните модели? След това опитайте щампа с хрътлива пръчка.

2Лунен маникюр

Moschino и Tibi показаха най-ярките примери за ноктопластика с акцент върху дупката. Те потвърждават, че класиката може да изглежда модерна, ако е отворена към свежите тенденции за красота.

Така че, ако вземете цветовете от списъка с най-модерните като основа за дизайна и завършите маникюра, например, като нанесете матово покритие, тогава обичайната опция за дизайн ще се появи в нов светлина. Друг вариант е дупка с необичайна форма.

3Матово покритие

Гурутата на ноктите смятат, че през есенно-зимния сезон матовият „завършек“ трябва да се редува с лъскав. Всички същите Moschino, Gareth Pugh и Libertine - за нокти с кадифено покритие.

Галерия: нови дизайни на ноктите за ноември 2023 г.

За да създадете градиент върху ноктите си, покрийте ги със слой червен лак, след това нанесете цвят бордо върху гъбата и потупайте върха на нокътя. Преди лакът да е изсъхнал, веднага го покрийте с топ лак, така че допълнително да разтвори границите на новонанесения лак

Какви са плановете ви за маникюр през ноември? Има ли тенденции или идеи, които бихте искали да опитате? Напишете коментар.

Категория: