Как да си направим глем рок вечерен грим или да създадем образ на истинска холивудска дива? Има само един отговор: използвайте "сочен" лак за устни

Съдържание:

 • Какво трябва да знаете за лаковете за устни?
 • Какво представляват лаковете за устни?
 • Как се използва гланц за устни?
 • Грим с лак за устни
 • Ревю на лакове за устни

Изразителните устни се правят или от привличащ вниманието цвят, или от необичайна текстура. Гланцовият блясък, който придава лакът за устни, определено няма да остане без внимание. Ще ви кажем какъв е този продукт и какви лакове за устни, съдейки по рецензиите, си струва да опитате.

Какво трябва да знаете за лаковете за устни?

Лакът за устни се появи преди около десет години. В този нов за времето си бюти формат те решават да комбинират яркостта на червилата и излъчването на гланцовете. Първоначално името беше объркващо: думата "лак" се свързваше с нещо изключително устойчиво, като лак за нокти или, например, коса. Вярно, думата бързо влезе в употреба.

Сега това е познато лекарство. Лакът за устни изглежда по същия начин като гланца. Произвежда се в подобна тръба, вътре - течност с наситен цвят. Нанесете го с четка с мек "плюшен" апликатор - отново като гланц или течно червило. Ако рядко използвате такива продукти за устни, използвайте нашите видео инструкции.

Лакът за нокти е незаменим в случаите, когато имате нужда от наистина луксозен грим за вечерта. В съчетание със стил и фокус върху очите, лъскавият блясък на устните създава холивудска класическа визия.

Какво представляват лаковете за устни?

Няма много разновидности на лакове за устни.

 • Гланцовите лакове са най-популярни. В крайна сметка точно мокрото излъчване (сякаш червилото е покрито с щедър слой прозрачен блясък отгоре) се очаква от този продукт.
 • С развитието на формата на лаковете обаче се появиха матови продукти - те придават на устните кадифен "финиш" . Основната им разлика от течните червила е, че лаковете за устни с матов ефект не замръзват върху устните, цветът не изглежда „сух“, а напротив, остава мек. Лакове с различни текстури има в колекцията YSL Beauté. Общ преглед можете да намерите тук.

Как се използва гланц за устни?

1Очертаване

Не можете без ясни очертания: ако нарисувате устните си неравномерно с лак, гримът ще изглежда неподреден. За да избегнете този резултат, оградете контура с молив и след това го коригирайте отвън с коректор.Когато имате пълни ръце, можете да очертаете контура с острия край на апликатора, който идва с лака.

2Нанасяне на лак

Използвайте мекия апликатор, за да разнесете равномерно лака за устни в очертания контур. След това внимателно оцветете самия контур.

3Работете върху грешките

Ако ви е било трудно да останете в рамките на контура, избършете "петната" , останали по кожата с памучен тампон, потопен в мицеларна вода.

Грим с лак за устни

 • За бизнес среща

Лакът за устни може да изглежда неподходящ за офис грим, но ако изберете спокоен нюанс, е напълно възможно да го използвате.

 • За среща

Романтичният акцент върху устните ще ви помогне да създадете горски и коралови нюанси на лакове. Допълнете грима на устните си с руж, създаден с кремообразно покритие с розово покритие и изразителни мигли.

Анна Белис

 • За вечерно събитие

В тази ситуация лакът за устни е най-доброто средство. Изберете от сочни червени, черешови и бордо нюанси. Ако дрескодът позволява, експериментирайте с необичайни цветове: например, за да създадете глем рок грим.

Ревю на лакове за устни

 • L'Absolu Lacquer, Lancôme

Тази колекция лакове за нокти е много разнообразна. В палитрата има 17 нюанса. Има нежни като No. 202 Nuit & Jour (прахообразна роза) и по-дълбоки, изразителни като No. 296 Encantement (бургундско кафяво). Яркостта на цвета може да се регулира чрез напластяване. За комфорта на устните ще се погрижи покритието - осигурена е 8-часова хидратираща формула с масла.

 • Vernis à Lèvres The Holographics, Yves Saint Laurent Beauté

В допълнение към класическия лак за устни Vernis à Lèvres, Yves Saint Laurent Beauté има модерна холографска версия на този лак за устни. Блясъкът на нюансите в тези лакове е съчетан с неоново сияние, което ви позволява да създадете уникален грим на устните. Тук беше извършен тест драйв на тези средства.

 • Infaillible Lip Paint, L'Oréal Paris

Това не е червило-лак или гланц-лак, а по-скоро тинт с ефект на лак, който оцветява устните в изключително наситен нюанс, засилвайки акцента благодарение на лъскавата повърхност на покритието.

Имате ли лак за устни в несесера си? Оставете отзиви за вашия продукт в коментарите.

Категория: