Грим, който ще ви помогне да хванете страха, когато е подходящото време и място

На Вси светии бялото става черно, а доброто и светлото стават зловещи. Хелоуин може да преобрази всеки - дори монахините. Как точно?

За всички, които празнуват Хелоуин, се отваря голямо поле за творчество, но не е необходимо да показвате чудеса на изобретателността. За да минете за „свои“ на този празник, достатъчно е да опитате всеки известен образ от филм на ужасите. Мъртва булка, зомби, страшна кукла, монахиня са само малка част от възможностите.Ако изберете последното, вашето прераждане определено ще бъде запомнено от другите, но първо е важно да помислите върху детайлите - те определят смущаващия фактор на изображението. Материалът съдържа повече подробности за това как да създадете изображение на монахиня за Хелоуин.

И полезни трикове ще намерите в това видео.

Какво ви трябва, за да изглеждате като монахиня за Хелоуин?

Основният "натоварване" пада върху тоалета: той е този, който в крайна сметка е отговорен за реалността на образа. Монашеските костюми за Хелоуин са различни. Това може да бъде дълга, затворена рокля, която в комбинация с други детайли създава зловещ ефект. Или, напротив, блуза, комбинирана с мини и мрежести чорапогащи - ако планирате да направите външния вид предизвикателно откровен. Подобно разминаване между тоалета и образа от учебника ще бъде много в духа на празника.

Що се отнася до грима, той ще бъде само допълнение. И тук характерът на изображението ще бъде решаващ.Ако искате да го направите наистина страшно, тогава трябва да избелите лицето, да потъмните очите, да нарисувате кървави петна и петна. Готическият стил също ще бъде на място. Можете да намерите идеи например в това видео.

Сексапилният и красив образ ще изисква друг грим - с червено червило и черни стрелки с котешки очи.

Предвид всичко това, започнете да се подготвяте за Хелоуин предварително: ще ви трябва както обичайната козметика, която е в базовата чанта за гримове на всяко момиче, така и професионалният грим. Също така се запасете с помощни материали (превръзки, конци, цветни лещи) - всичко това ще направи изображението по-убедително и правдоподобно. Между другото, можете да намерите идеи за грим за тъмни очи в един от тези видеоклипове.

Идеи за облекло на монахиня за Деня на всички светии

Подходът за създаване на образа на монахиня за Хелоуин може да бъде различен. Всичко зависи от основния акцент.

  • Готика

Черно-белият грим е може би най-логичното и просто решение за красота за монашеска визия за Деня на Вси Светии. Основата на такъв грим е плътен бял тон - кожата трябва да стане смъртоносно бледа, така че други детайли да изглеждат още по-страшни на нейния фон. Ефектът на хлътналите скули също няма да попречи. Можете да го постигнете с помощта на скулпторна пудра, нанесена диагонално на бузите. Трябва също да потъмните очите си - имате нужда от опушени очи, които напълно покриват клепачите с гъста черна мъгла, или широки черни стрелки.

Устните могат да бъдат боядисани в черно. Или, напротив, направете го призрачно бял.

  • Вамп

В образа със сексуални нюанси се приветства известна вулгарност, така че можете да комбинирате черно и червено опушено с червено червило в един грим, така че и двата акцента да са интензивни. Или направете грим за устни с два цвята: червено и черно.

Това обаче е стандартна комбинация - и е по-добре да я допълните с нещо от "другия свят" .

Друга опция е да нарисувате кръстове върху кожата, за да запазите изображението в дадена тема.

  • Призрачно

Искате ли смразяващ външен вид? Тогава, в допълнение към грима, ще ви трябват бели лещи без зеница или, например, напълно черни; можете да поставите фалшиви зъби или да направите обемна рана с помощта на грим - има много опции, още повече възможности за изпълнение.

Страхотни идеи за грим на очите и устните за Хелоуин можете да намерите и в тези статии:

  • Видео урок за грим за Хелоуин
  • Грим за Хелоуин: как да си направим грим за "кукла"
  • Усмивка на Жокера: Ефектен грим за Хелоуин

снимка на кръвожадна монахиня за Хелоуин

За да накараш другите да се чувстват неудобно, когато гледат „монахинята“, няма да се налага да полагаш много усилия. Червеният цвят ще се справи перфектно със задачата, което ще направи грима "кървав" . Но е по-добре да подготвите другите предварително за такъв рязък завой, тъй като изображението ще се окаже наистина страшно. Приложени са подробни инструкции.

1Очертайте вътрешния контур на очите с червен молив kajal (например Faux Black Eyeliner в нюанс No. 2 Oxblood от NYX Professional Makeup) и нарисувайте синини отдолу, върху клепачите и под очите.2Използвайте червен кремав грим и използвайте четка, за да изобразите рани, порязвания или капки кръв, изтичащи от ъглите на устните.3Нанесете малко червен пигмент (същият грим или всяко червено червило ще свърши работа) в дланта на ръката си и оставете отпечатъци върху лицето си.

Изображения на монахиня в бяло за Хелоуин

Обикновено монашеските дрехи са черни. Ако изберете бял костюм специално за Хелоуин, може да създадете впечатление, че ще изглеждате като призрак. Гримът с бяла кожа ще помогне за подобряване на ефекта (нанесете боя не само върху лицето, но и върху шията, а за предпочитане и върху ръцете). В този случай очите трябва да бъдат потъмнени с черен дим и да се използват бели лещи без зеница. За да създадете по-малко мрачен, но все пак ефектен външен вид, креативният грим за очи в червени нюанси ще ви помогне.

Лайфхакове: как да си направим монахиня за Хелоуин

  • Довършете веждите си

За да бъде резултатът наистина зловещ, трябва да избягате от всичко „човешко“ в грима. Избелването на веждите ще помогне да се постигне това. Ако не сте готови за драстични мерки, намажете ги с плътен слой коректор или лек грим. В грима на монахиня това също ще изглежда ефектно.

  • Работа с вътрешния контур на очите

Слузестият цвят винаги създава забележим акцент върху очите. Използвайте черен каял при потъмняване, червен - за "кървав" ефект, бял - ако искате да комбинирате образите на монахиня и зомби.

  • Откажете се от блестящото покритие

Когато става въпрос за Хелоуин грим, матовите продукти са по-актуални - липсата на блясък създава впечатление за безжизненост. Нека само петна от кръв да бъдат „лъскави“ - поради контраста на текстурите те ще изглеждат още по-забележими и страховити.

И ако все още не можете да изберете толкова ярко изображение, можете да повторите едно от тези.

"

Категория: