Необичайни стрелки, акцент върху долния клепач и семпла рисунка на лицето - ние ви казваме как цветната очна линия е полезна

Съдържание:

  • Какви цветове са очните линии?
  • Как да нарисувате цветна очна линия върху лицето?
  • Как да си направим арт стрелки с цветна очна линия: инструкции
  • Грим с цветна долна очна линия

Какви цветове са очните линии?

Правилен отговор: абсолютно всичко, от кафяво и бяло до оранжево и златно.Между другото, текстурата на очната линия също може да бъде всяка - матова, с блясък или блясък, крем или гел. Класическата очна линия се продава в малка бутилка с четка, очните линии с гел и мус се произвеждат в кръгли бурканчета (като правило трябва да купувате четки за тях).

Впечатляваща селекция от нюанси и текстури можете да намерите например в колекциите NYX Professional Makeup и Urban Decay. Тези марки имат подплати в консервативни цветове като черно, синьо и зелено и по-екстравагантни - ярко лилаво, жълто и червено, с големи и малки искри.

Havy Metal очна линия Urban Decay

Когато избирате очна линия, фокусирайте се предимно върху цвета на очите си. И така, зеленото се подчертава най-добре с лилава или люлякова очна линия, кафявото - тъмно синьо, синьото - изумрудено.

Преди да започнете да създавате рисунки или стрелки с очна линия, запомнете основните правила.

1Цветната очна линия, особено червената, може да подчертае несъвършенствата на кожата, така че първо изравнете тона си. И напудрете лицето си, така че очната линия да е добре фиксирана и да не се разтича през целия ден. Лицето трябва да се превърне в идеално "платно" .2Изберете дълготрайни продукти за грим.3Текстурата на основата при създаване на арт грим трябва да е по-плътна, дори през лятото. Това ще осигури по-равномерно покритие и определено няма да има „петна“ по лицето.4Задължително използвайте коректор.

Как да нарисувате цветна очна линия върху лицето?

Първата и основна функция на очната линия е да рисува ясни и спретнати стрелки. Но има и други! Например, с помощта на очна линия можете да създадете субстрат за сенки в грима с опушен лед или да покажете забавни рисунки, шарки и надписи на лицето си.Повдигнете горния клепач с цветна линия и завършете външния вид с подходящ модел. Един от примерите за такъв арт грим е в нашия фото урок стъпка по стъпка.

1С червена очна линия (като Vivid Brights in Fire 01 на NYX Professional Makeup) нарисувайте малък кръг върху бузата. Не е необходимо да внимавате в арт грима, но ако искате да постигнете идеално равен кръг, използвайте хартиен шаблон.2Допълнете рисунката с малки детайли – нарисувайте миниатюрен полумесец близо до основния кръг с очна линия и поставете дебела точка.3Начертайте полумесец в кръг с бяла очна линия. Също така добавете лек бял щрих вътре в първия голям кръг, за да балансирате грима.

Как да си направим арт стрелки с цветна очна линия: инструкции

Модерна визия, вдъхновена от последните модни ревюта - грим за очи "стрелка без стрелка" . Можете буквално да го повторите в два броя.

1Подчертайте вътрешния ъгъл на окото със синя очна линия, рисувайки графично остър ъгъл. За тази цел използвахме L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim в синьо.2Във външния ъгъл на окото нарисувайте остър триъгълник, който ще продължи вектора, даден във вътрешния ъгъл на окото. При такива стрелки ясният паралел е много важен! Ако краищата не са идеално равни, коригирайте позицията с четка, потопена в мицеларна вода.

Друга версия на ефектен арт грим с трицветни стрелки можете да намерите във видео инструкциите.

Грим с цветна долна очна линия

Арт гримът със сребърна обърната корона под долния клепач е чудесен вариант за грим за феновете на Дейвид Боуи.

1С очна линия Maybelline Master Ink Metallic в цвят 31 Silver Viole нарисувайте линия по долния клепач. Моля, обърнете внимание: трябва да нарисувате дебели линии с тази очна линия, тъй като тънките няма да бъдат забележими!2Под първия ред начертайте "рамката" на бъдещия чертеж: права отметка отдясно, леко скосени отметки отляво.3Заредете мократа наклонена четка с цветен блясък на NYX Professional Makeup и следвайте сребристата линия на очна линия за наистина искрящ вид. Готов! Можете допълнително да подчертаете миглите със спирала.

Още една идея за грим с ярък акцент върху долния клепач вижте в това видео.

"

Четири по-красиви визии с цветна очна линия, които са много лесни за повторение дори за начинаещи гримьори!

Използвате ли цветна очна линия в грима си? Разкажете ни за това!

Категория: