Какъв грим да направите, ако ще празнувате Хелоуин със сродната си душа? Споделяне на идеи

Съдържание:

 • Какво ви трябва, за да създадете двойна визия за Хелоуин?
 • Двойка скелети за Хелоуин
 • Двойка вампири за Хелоуин
 • Поп арт двойка за Хелоуин
 • Идеи за съчетани визии за Хелоуин от филми и приказки

Хелоуин е един от най-забавните маскаради на годината. Особено ако отивате на почивка с любимия човек. Ето какво да направите, за да изглеждате като перфектната двойка на Деня на Вси светии.

Какво ви трябва, за да създадете двойна визия за Хелоуин?

Има само една вечер в годината, когато можеш "официално" да си някой от другия свят: вампир, вещица, призрак, трол, гоблин… Изборът е широк.

Един от най-лесните визии, които показахме в това видео.

Най-лесният начин да създадете въображаеми визии е с помощта на декоративна козметика - моливи, различни видове спирали, очни линии и, разбира се, сенки. Дори обикновеният грим ще ви помогне да въплътите най-нетривиалните образи - от страшни до мистериозни. Основният комплект включва бяла пудра, цветна спирала, червено червило и черна очна линия. Примери:

 • Yves Saint Laurent Beauté Mascara Vinyl Couture цветна спирала (нюанси 3, 4, 5, 6, 8),
 • Роден да използва сенки за очи от Urban Decay,
 • блясък за лице и тяло от NYX Professional Makeup,
 • Epic Black Mousse Liner от NYX Professional Makeup.

Двойка скелети за Хелоуин

Скелетът е един от най-популярните образи за Хелоуин. Не е трудно да го реализирате, тъй като имате нужда само от средства в два цвята - черен и бял. Освен това вашият грим и гримът на партньора ви няма да се различават много.

За да повторите такова изображение, просто следвайте тази проста инструкция. Може също да харесате триковете в това видео.

1Измийте лицето си и почистете лицето си с тоник, за да избегнете неприятни последици за кожата.2С помощта на бял молив или бял грим нарисувайте линиите на скулите, очните кухини и "носната кухина" .3Оцветете в черно около очите, скулите и носа.4Оцветете останалите в бяло.5Начертайте черни зъби на устните.6Разбъркайте грима.7На бели и черни тениски боядисайте ребрата с контрастни цветове.

Изображението е готово! Между другото, този грим за очи също ще ви бъде полезен, ако решите да се гримирате за панда.

За други опции за грим на скелет прочетете нашия материал.

Двойка вампири за Хелоуин

За да създадете вид на вампири, ще трябва да придадете на кожата сивочервен нюанс. Освен това препоръчваме да подчертаете ярко очите (например, като използвате палитрата Naked Smoky от Urban Decay) и да използвате червено и синьо червило (използвайки червено, можете да нарисувате следи от кръв).

Между другото, познатият грим на очите може да бъде украсен с детайл Арлекин.

Друга интересна идея е да вземете исторически костюми и да се облечете като вампири в стила на 18-19 век. Печеливша комбинация: черен или червен костюм за мъж и черна рокля с корсет за момиче.

Момиче в бяла рокля и мъж в черен костюм с мантия ще изглеждат не по-малко впечатляващо.

Поп арт двойка за Хелоуин

Основното в поп арт стила е яркостта. За да оформите тази комбинирана визия за Хелоуин, ще ви трябват определени атрибути.

За момичета:

 • ярка перука,
 • ярък чорапогащник,

 • рокля с ярък геометричен принт
 • Принтовете на Уорхол са идеалният избор.

За момчета:

 • ярки панталони,
 • ярка вратовръзка или папийонка,
 • необичаен геометричен принт върху тениска.

Тук можете да видите фотоурок за това как да създадете поп арт грим.

Идеи за съчетани визии за Хелоуин от филми и приказки

Ако изображения на зомбита, скелети и вампири ви се струват тривиални, съсредоточете се върху филмови и анимационни герои. В Америка, където Хелоуин се празнува в голям мащаб, обличането като любимите ви герои е популярна традиция.

Алиса в страната на чудесата и Шапкаря

Тази двойка отдавна е спечелила сърцата на публиката, от деца до възрастни. Чаровният луд шапкар и добрата разумна Алис са страхотна двойка за Хелоуин. Ролята на Алис не изисква чудеса от грим, но за да въплътите образа на Шапкаря, ще трябва да напрегнете малко въображението си. Каквото и да използвате, определено ще ви бъде полезно:

 • елегантна шапка,
 • червена перука,
 • бяла боя за лице,
 • ярки сенки за очи.

Харли Куин и Жокера

Двойката, която стана широко известна след излизането на много обичания филм Отряд самоубийци. Оригинални и ярки изображения на Харли и Жокера са правилният избор за Хелоуин. За да въплътите образа на Жокера, трябва да покриете лицето си с бяла боя, да подчертаете очите си с тъмни сенки и да нарисувате „усмивка с белег“ с червено червило.

Подробни инструкции можете да намерите в това видео.

Образът на Харли ще изисква повече усилия - ще трябва да направите подобна прическа и грим, да намерите правилните дрехи. Тук сме писали подробно как да постигнем желания ефект.

И потърсете видео инструкции стъпка по стъпка тук.

Червената шапчица и вълк

Приказните роли ни връщат в детството - поне за една вечер. Ако решите такъв експеримент, костюмите ще станат основните елементи на изображенията. За Червената шапчица потърсете пелерина и рокля с червена качулка, докато Вълкът ще се нуждае от специален костюм. Гримът на вълка е подобен на изпълнението на грима на върколака, който описахме тук.

Мъртви булка и младоженец

Помните ли анимационния филм на ужасите Corpse Bride на Тим Бъртън? Изображенията могат да се заемат от там.Гримирайте скелетите и се облечете като булката и младоженеца. Ако искате да направите силно впечатление, предлагаме да имитирате петна от кръв върху булчинската рокля и ризата на младоженеца. За да изглежда като анимационен герой на Тим Бъртън, "булката" може да носи синя перука. Прочетете как да въплътите образа на мъртва булка в нашата статия.

Франкенщайн с булката на Франкенщайн

Историята от филма „Булката на Франкенщайн“, където Виктор Франкенщайн се съгласява да създаде приятелка на чудовището, може да стане съвсем реална за една вечер. За разлика от образа на чудовището, булката не се нуждае от специален грим - само от булчинска рокля.

За изображението на чудовището използвайте боя за лице и добавете специфични елементи - щрихи, които наподобяват шевове по лицето.

Категория: