Познатите теми и мотиви от сезон на сезон се разкриват по нов начин - това се случи с "морския" маникюр, който Essie реши да представи в неочаквана светлина. Запознайте се с Seaglass Shimmers

Съдържание:

  • Колекция
  • Гама нюанси
  • Текстура

Когато става дума за маникюр в морски стил, най-често има предвид шарени рисунки, рисунки с котви, морски кончета и русалки, рибарски мрежи и корабни елементи.Експертите по ноктите на Essie, осъзнавайки това, не търсеха креативността на повърхността - те буквално и преносно отидоха в дълбините. Колекцията Seaglass Shimmers е вдъхновена от нещо, което може да се намери само на морското дъно. Нека поговорим повече за тази лятна новост на Essie.

Колекция

Seaglass Shimmers е линия лакове за нокти, които изглеждат много свежи този сезон и са идеални за летен маникюр. Факт е, че деликатният блясък и седефените преливания в индустрията за нокти отдавна са в сянка, докато блясъкът, триенето, което създава огледално покритие, и други смели специални ефекти царуват на преден план.

Перлените лакове бяха на върха през 90-те и началото на 00-те години, по-късно популярността им започна да намалява - не на последно място защото нямаше толкова много благородни нюанси, а да ги „носите“, така че маникюрът да изглежда красив и спретнат , малцина знаеха как. Essie дава втори шанс на маникюра със седеф: в колекцията Seaglass Shimmers има шест нюанса, които напомнят за скромната и сдържана красота на перлите, както и за необичайната текстура на стъклото, полирано от морския прибой.Всички те са невероятно добри на ноктите.

Не забравяйте обаче, че дори доброто лакиране не гарантира красив резултат, ако нокътната плочка не е добре подготвена. Тук говорихме за тънкостите на маникюра.

Гама нюанси

Сред шестте цвята, които Essie включи в колекцията, има много нежни, пастелни и по-ярки, но благодарение на специалния блясък те изглеждат приглушени, сякаш леко изгорели на южното слънце.

  • На морското равнище

Може би най-деликатният от представените нюанси. Светло ментово зелен лак с перлен блясък, който особено ще украси късите нокти, ако го използвате за едноцветен маникюр.

  • Не се соли

Подобен на предишния в своята мекота, но това е розов нюанс, който преминава в „топло“ бежово. Може да бъде лятна алтернатива на класическите нюд лакове за нокти.

  • Корал Коуст

Той също се отличава с нежност, но блести малко повече от първите два лака - всичко е заради малкия блясък, който се смесва с пигмента.

  • Приливи и гмуркания

Това е нюанс, който може да се нарече бронзант за нокти. Златният блясък идеално ще подчертае красивия тен и ще привлече вниманието към ръцете, блестящи на слънце.

  • Ти, аз и морето

Радиално различни от другите нюанси в тази колекция. Тя е несравнимо по-ярка от останалите - червена, като подводни морски анемонии. А блясъкът на блясъка го прави още по-закачлив. Потърсете още лакове с подобен нюанс тук.

  • Светът е твоята стрида

Още един лак за нокти с перлен ефект и едва забележими петна от бледосиньо в преливания.

Текстура

В колекцията Seaglass Shimmers той е представен в две версии: или е перлено покритие с равномерен блясък, или блясък, който като слънчеви лъчи се отразява на светлината като огледало - под лъчите на слънце.

От колко време правиш перлен маникюр? Искате ли да опитате нови артикули от колекцията Seaglass Shimmers? Напишете коментар.

Категория: