Издръжливост 24 часа означава качество, което не се страхува нито от летните горещини, нито от есенно-зимното лошо време. Какво друго ще изненада Infallible 24h от L’Oréal Paris?

Не всеки може да си позволи да се откаже от фон дьо тена дори през лятото. Но в жегата се налагат специални изисквания към маскиращите покрития. Инструментът трябва да е водоустойчив, да контролира мазния блясък (от който никой не е имунизиран), но в същото време да има лека текстура. Може да изглежда трудно да се намери крем, който съчетава тези качества.Многофункционалните инструменти от ново поколение обаче не са способни на това. Единият вариант е L'Oréal Paris Infallible 24h Stay Fresh Foundation. Нека поговорим за новия продукт по-подробно точно сега.

Характеристики

Да започнем с издръжливостта - качеството, посочено в името на продукта. Infallible 24h Stay Fresh Foundation обещава да издържи 24 часа, така че можете да разчитате на него, ако ви предстои натоварен ден.

Не по-малко внимание заслужава приятният кадифен (и много естествен) завършек, който кожата придобива след нанасяне на продукта. Мазен блясък под надежден контрол. Важно е ефектът на свежест да продължи през целия ден.

Формула

Създателите на крема успяха да получат формула, която издържа на сериозен стрес за дълго време. Качеството на покритието не се променя дори от допир.

Текстура

Вземайки продукта върху четката, виждате, че има доста плътна кремообразна текстура. Независимо от това, кремът лесно се разпределя и засенчва. Покритието може да бъде леко или плътно (когато е наслоено).

Как да нанасяме фон дьо тен с четка, разказахме в това видео.

Благодарение на добрата си пигментация, кремът успешно прикрива несъвършенствата по кожата, дори и нанесен на тънък слой. Финалът ще бъде матов, но не и „глух“ (сякаш сте покрили лицето си с безцветна пудра). Лекият блясък на свежест е друго предимство на покритието, което Infallible 24h Stay Fresh Foundation осигурява.

Ефект

Резултатът от използването на фон дьо тен Infallible 24h Stay Fresh е трайно покритие, което изравнява тона, камуфлира дефекти като пъпки и матира кожата, като същевременно й придава естествен здрав блясък.

Твърдостта на формулата ще запази този ефект за дълго време - гримът ще оцелее през деня, вечерта и нощта, ако е необходимо. Искате ли да научите повече за фон дьо тените, за да намерите идеалната текстура за вашата кожа? Прочетете за това тук.

Опитвали ли сте вече L'Oréal Paris Infallible 24h Stay Fresh Foundation? Какви са вашите впечатления? Пишете за тях в коментарите.

Категория: