Тези, които обичат своите лунички, искат тази външна характеристика да ги отличава от тълпата. А това не е трудно да се постигне, ако знаете няколко специални техники за гримиране

По време на последните Седмици на модата луничките придобиха статут на тенденция в грима - те бяха специално рисувани зад кулисите на шоутата за онези модели, чието лице естествено не е покрито с петна дори след слънце. Тази тенденция продължи: скоро на мода влязоха блестящи лунички, с които те предлагат да украсят кожата с помощта на специални флаш татуировки.

С такава подкрепа в индустрията за красота, луничките получават все повече фенове. Много момичета, макар и не всички, търсят начини да ги подчертаят. В материала - повече за това как да го направите у дома.

Луничките по лицето - добродетел или недостатък?

Дори сега - във време, когато умовете са завладени от позитивизма на тялото и всестранната подкрепа за всяка проява на естествена красота - луничките остават обект на спорове. Особено сред тези, които ги имат. Някои смятат "слънчевите петна" за истинско нещастие и се опитват да ги премахнат, като използват не само професионална козметика против пигментация, но и народни средства. Други харесват луничките си толкова много, че са готови да ги изпъкнат само с грим.

По един или друг начин луничките не трябва да се оценяват като „лоши“ или „добри“. Ако искате да привлечете допълнително внимание към тях с грим, нашите съвети ще ви помогнат.

Как да направите луничките по лицето си по-ярки у дома?

1Първо се уверете, че гримът ви не ги скрива отдолу. Пропуснете силното покритие с фон дьо тен. Вместо това коригирайте само с коректор, където е необходимо. От прах - дори прозрачен - също е най-добре да откажете. Ако искате да изравните тена на кожата си и също така да се отървете от мазния блясък, използвайте грунд, който има свойствата, от които се нуждаете.2Второ, погрижете се да придадете малко блясък на кожата. В случай на лунички, един от триковете по-долу ще работи най-добре.
  • Влага

Нанесете дневен крем или прозрачен балсам за устни върху скулите си. Необходими са ви съвсем малко пари – достатъчна е малка капка, разпределена по кожата с върха на пръстите.

  • Хайлайтър

Продукт с големи блестящи частици няма да работи - те ще „привлекат“ вниманието към себе си. Най-добрият вариант е течен хайлайтър с фин блясък или перлен ефект.

  • Бронзант

Те могат да заменят хайлайтъра. Но, отново, по-добре е да изберете продукт с течна полупрозрачна текстура.

3Трето, за да направите петната по-ярки, "разходете се" върху тях с кафяв молив kayal. Омекотете всяка точка, като натиснете възглавничките на пръстите си. Към това можете да добавите няколко лунички, нарисувани с бронзова течна очна линия.

Стилен грим с лунички по лицето

Какви трикове за красота правят момичетата с лунички особено красиви? Някои опции за грим вървят особено добре с тази визия.

  • Матирани червени устни

Луничките по правило са момичета със златиста коса. И червеното червило наистина им отива. Освен това създава хармоничен контраст с лунички върху светла кожа.

  • Бронзови стрели

Създайте очите си с течна метална линия в златисто или бронзово. Или очертайте вътрешния контур с молив.

Ако нямате лунички по лицето си, но наистина искате да ги получите, следвайте нашите видео инструкции.

Подчертавате ли луничките с грим? Споделете вашето мнение!

Категория: