Хубаво е да имате причина да опитате нова версия на изкуството за нокти. В този материал - идеи за момичета за рожден ден

Съдържание:

 • Идеи за маникюр за рожден ден Тенденции 2023
 • Маникюр за рожден ден за къси нокти
 • Красив маникюр за рожден ден за дълги нокти
 • Какъв маникюр си направи сам за рождения си ден?
 • Лесен празничен маникюр за рожденичка

Можете да изберете ноктопластика вместо обичайното обикновено покритие без специални причини, но много хора се нуждаят от причина дори за такава на пръв поглед незначителна промяна. Обикновено искате да си позволите нещо повече по време на празниците - а за рождения си ден, например, можете просто да реализирате идеите си за декориране на ноктите. В този материал - повече за това какъв маникюр трябва да направи рожденичката.

Идеи за маникюр за рожден ден Тенденции 2023

Ако обмисляте подробно изображението си, включително маникюра, но ви е трудно да изберете една или друга опция за ноктопластика, най-добре е да се обърнете към списъка с сезонни тенденции. Маникюрът от подиума не трябва да се приема като ясно ръководство за действие. Модата насочва, посочвайки вектора на развитие в работата на майсторите на ноктите, а също така предлага идеи. Те могат да бъдат интерпретирани по свой начин, дори ако оригиналният маникюр изглежда нещо несъвместимо с обикновения живот.

Тези, които търсят красив маникюр за рожден ден, трябва да обърнат внимание на следните тенденции в ноктите есен-зима 2023/20:

1Ярък цвят плюс матова текстура

Скот

Повтарянето на такъв маникюр не е трудно. Всичко, от което се нуждаете, е матов неонов лак или дуо от обикновено покритие с матово „финиш“. Гледайки как изглеждат киселинно розовите и оранжевите нокти на шоутата на Jeremy Scott, можете да видите, че те биха били идеални за рожден ден, ако планирате да го отпразнувате в екстравагантен (от гледна точка на цвят) вид.

2Арт маникюр

Маниш Арора

Имаше много възможности за такова изкуство за нокти на пролетно-летните шоута: нокти с ярки щрихи и къдрави петна можеха да се видят при Manish Arora и Christian Siriano, абстракционизмът стана решение за ноктите на шоуто Byblos и бекстейдж майсторите Антонио Берарди и Франческо Скогнамилио решиха да украсят не само ноктите, но и кожата на пръстите и ръцете.На твоя рожден ден всички тези арт експерименти биха били полезни.

3Стрази и пайети

Том Форд

Същите Франческо Сконамилио и Джереми Скот имаха блясък на ноктите си. И директно в маникюра беше полезно за майсторите на ноктите преди шоутата на Anna Sui, Tom Ford и The Blonds. Друг начин да добавите блясък към дизайна на ноктите си е да използвате кристали (маникюрът на Naeem Khan е пример за следване). Тези тенденции определено не трябва да се пренебрегват, защото подобни специални ефекти гарантират празнично настроение.

Маникюр за рожден ден за къси нокти

Ако ноктите са къси, това, разбира се, не е изречение, което изключва рисунките в ноктопластиката, но в същото време не е идеалното състояние за тях. С къса дължина не трябва да се фокусирате върху артистичния компонент.

 • Добра идея е да изберете семпъл дизайн с графични елементи като ивици.
 • Или изградете концепцията за дизайн на ноктите върху текстурни специални ефекти. Пясъчно покритие, меко - с флок пудра, блестящи топки от яйца - всичко това ще добави оригиналност към маникюра. На рожден ден такова решение е повече от подходящо.

Основното в маникюра за къси нокти е да не го претоварвате с детайли, в противен случай резултатът (особено ако формата не е перфектна) ще бъде неподреден. Затова дори на рождения си ден е по-добре да изберете по-дискретна опция за дизайн.

© em.manicure© финонокти© valentinakadyrova.2.

Красив маникюр за рожден ден за дълги нокти

С дългите нокти има къде да се "разхождат" тези, които обичат рисунките в ноктопластиката. Можете да изобразите каквото искате, без да забравяте за празничните и подаръчни теми. Допълнителен декор също е добре дошъл, било то блясък, конфети, кристали или други декорации.

© _kittynails© _kittynails© _kittynails

Ако не искате да "обявявате" публично рождения си ден по този начин, можете да се ограничите до лек намек за специален повод и да изберете по-семпъл дизайн, който красиво ще подчертае дължината.

 • И така, може да е скосено яке с блясък. Поради факта, че цветът на върха ще изглежда като плъзгащ се, ноктите няма да създават впечатлението, че са твърде дълги; но определено ще привлече вниманието към изящната им издължена форма. А използването на блясък ще бъде самият детайл, благодарение на който маникюрът няма да изглежда обикновен.
 • Друг вариант, който е подходящ за притежателките на дълги нокти е омбре маникюр с вертикално „разтягане“ на цвета, който работи и за удължаване. Можете също да добавите блясък към този дизайн на ноктите или просто да го завършите в любимите си празнични цветове.

Какъв маникюр си направи сам за рождения си ден?

Много от вариантите за моден маникюр са лесни за правене сами у дома. А рожденият ден е чудесен повод за такъв експеримент.

 • Ако не сте уверени в способностите си, но наистина искате празничен маникюр, обърнете се към прости техники и опции за дизайн. Как да повтаряме маникюр със сърца, казахме в тази статия.
 • Достатъчно е да добавите малко блясък, кристали или няколко щрихи блестящ лак - и маникюрът се превръща от дискретен в оригинален. С една дума, за да направите красив маникюр за рожден ден със собствените си ръце, не е необходимо да овладявате всички възможни техники. Вдъхновете се от нашата селекция от снимки!
© челсикуен© darya_nails_ekb© fyno.nails© kristina_nasekina© valentinakadyrova.2.

Лесен празничен маникюр за рожденичка

Ако имате нужда от елегантен маникюр, но няма как да работите върху ноктопластиката, тогава трябва да изберете лак, който сам по себе си изглежда очарователно.

Може да е NYX Professional Makeup Fools Gold No. 19 с голям блясък, който ще блести върху ноктите, 54 Studio Silver от колекцията лакове La Laque Couture на Yves Saint Laurent Beauté със сребърен блясък, който ще създаде холографско покритие, или 108 от гамата Colorama на Maybelline New York с благороден златист метален блясък.

Лак за нокти Colorama, нюанс 108, Maybelline New York © maybelline.com.ruLa Laque Couture, 54 Studio Silver, Yves Saint Laurent Beauté © yslbeauty.com.ruЛак за нокти, Fools Gold No. 19, NYX Professional Makeup © nyxcosmetics.ru

Решихте ли вече какъв маникюр да направите за рождения си ден? Напишете идеите си в коментарите.

Категория: