Показвам 3 смели решения със синьо, черно и зелено червило и двуцветен грим за устни

Съдържание:

 • Как да се гримираме с черно червило: фото урок
 • Как да се гримираме със зелено червило: инструкции
 • Грим със синьо червило: инструкции стъпка по стъпка
 • Как да направите двуцветен грим за устни: инструкции

Не всеки се осмелява да направи креативен грим с необичаен нюанс на червилото. Но защо не? След като овладеете всички техники за създаване на такова изображение, възможността определено ще се появи!

Кога гримът на устните с нетривиален цвят червило може да бъде полезен?

Устни с необичаен цвят могат да бъдат интересен акцент в образа. Драматични черни? Добър избор за готик парти, Хелоуин или тематичен маскарад.

© Гети© Makeup.ru© Гети© Гети

Необичайните цветове на червилата ще изглеждат страхотно на рок концерт или вечер на декадентска и символистична поезия. Сините устни ефектно се римуват със сиви стрелки или светли опушени очи (този вид е особено подходящ за собствениците на сини очи).

© Гети© Гети© Гети

Харесвате ли зелени устни? Тази опция също е приемлива. Завършете визията с плътно оцветена спирала и перфектния тон. Тази опция ще бъде в хармония с кафяви или зелени очи - няма значение дали сте блондинка или брюнетка.

Не можете да изберете нюанс? Използвайте няколко наведнъж: бордо, розово или прасковено. Основното нещо е да изберете матова текстура, в противен случай червилата ще се слеят през целия ден. Опитайте едно от тези.

Такова решение би било доста подходящо и на вечерно събитие (ако дрескодът позволява), и на среща с приятели, и като грим за разходка. Но все още не можете да го наречете всеки ден.

И ако украсите устните си с червило с необичаен нюанс с кристали, ще получите не само ефектен, но и екстравагантен грим.

Как да се гримираме с черно червило: фото урок

За да създадете изображение ще ви трябва:

 • Фон дьо тен Giorgio Armani Luminous Silk – 2.0,
 • NYX Professional Makeup In your element FIRE червило – IYELS07 Glossy Black,
 • NYX Professional Makeup Eyeshadow & Porthole Palette – CIP03 Plum Metals.
1Всеки ярък или твърде тъмен цвят на устните подчертава несъвършенствата на кожата, така че не забравяйте да започнете грима си с основа. Разнесете го по цялото лице от центъра към периферията, като леко смесите границите.

© FashionVIPdergisi.com

2За да поставите правилно акцентите в грима, първо нанесете червило. Така че по-късно не прекалявайте с грима на очите - в противен случай червилото може да започне да изглежда като допълнителен елемент в изображението.3Добавете черно червило с графични стрелки. Потъмнете гънката на клепача с кафяви сенки.4Дефинирайте зоната под скулите с контурираща пудра и размажете малко освежаващ руж върху ябълките на бузите, за да смекчите малко погледа и да придадете на кожата естествен здрав тон.

Как да се гримираме със зелено червило: инструкции

За този външен вид ще ви трябва:

 • NYX Professional Makeup Cosmic Metals Крем за устни - Extraterrestrial 11.
1За да направите грима с червило с такъв необичаен цвят хармоничен, не използвайте зелени сенки по целия клепач. Вместо това вземете например очна линия с подобен нюанс, боядисайте лигавицата отдолу, както и контура на долните мигли. Меко смесете границите.2На горния клепач нарисувайте орбиталната линия с прасковени матови сенки, потъмнете ъгъла с кафяви матови сенки и добавете блестящи златисти сенки във вътрешния ъгъл на окото и по цилиарната линия. Дебело боядисайте миглите със спирала - готово!

Грим със синьо червило: инструкции стъпка по стъпка

За създаване на това изображение се използва:

 • NYX Professional Makeup Cosmic Metals Крем за устни – Dark Nebula 04.

1Допълнете изображението с необичайни - долни - стрелки. За да направите това, очертайте контура на долните мигли със сини сенки и нарисувайте малки опашки към слепоочията. Попълнете подвижния клепач и вътрешния ъгъл с перлени сенки с блясък, подчертайте гънката с прашни розови матови сенки.2За да завършите визията, преминете с прасковен руж от ябълките на бузите към слепоочията, по страничните зони на челото, гърба на носа и брадичката. Това ще създаде красив контраст в грима (между студено синьо и топли прасковени цветове), както и визуално забележимо освежаване на изображението като цяло (добър трик, който ще работи за всеки ден).

Как да направите двуцветен грим за устни: инструкции

Използвайте следните инструменти:

 • Червило Maybelline New York Color Sensational Loaded Bolds – Fiery Fuchsia 882,
 • Червило NYX Professional Makeup Super Cliquey – Snarky 07.
1За да направите двуцветния грим на устните постоянен, използвайте матови червила. Те няма да се смесват върху устните през деня и необичайният ефект няма да се размаже.2За такъв грим можете да използвате както контрастни нюанси (например розово и оранжево), така и подобни по цвят (розово и червено, розово и лилаво).3Драпирайте в същите нюанси за стилно допълнение към вашата визия. Например, нанесете прасковен руж върху ябълките на бузите си и използвайте розов върху скулите и слепоочията. Можете да намерите подробни инструкции в нашето видео. 4Добавете блестящи розови сенки за очи към клепача и потъмнете гънката с матово прашно розово. Поставете блестящи отблясъци във вътрешните ъгли на очите с помощта на сенки в цвят шампанско с блясък. Лакирайте миглите си със спирала, а веждите срешете с гел и ги повдигнете леко.

Категория: