Лятото е времето за шумни партита край басейна и фестивали на открито. Гримьорът на L'Oréal Paris Александър Королев показва как да направите модни цветни опушени очи, които ще привлекат всички погледи

Изразителни очи и естествени устни - този резултат няма да е трудно да се постигне под ръководството на професионален гримьор.

Грим за лятно парти: инструкции стъпка по стъпка

Инструменти, от които ще се нуждаете

Лице:

  • Hydration Genius Aqua Fluid
  • Основа Alliance Perfect,
  • Alliance Перфектен коректор,
  • Infaillible Sculpting Cream Powder,
  • Highlighter Alliance Perfect.

За очи:

  • Micro Tatouage линия за вежди,
  • мини палитра за очи и бузи
  • Bambi Look Mascara.

Устна:

  • Color Riche Shine червило, нюанси 235, 633.
1Подгответе кожата си за нанасяне на грим: След почистване нанесете тоник и след това овлажнете. Тонът пасва идеално на добре овлажнена кожа: не се търкаля и не се запушва в порите.Като основа използвахме аква-флуид: той мигновено се абсорбира, изглажда кожата и й придава здрав блясък.2Нанесете фон дьо тен върху подготвената кожа. Изберете го според желания ефект: за парти край басейна е подходящ дълготраен продукт, който ще издържи както на танци, така и на пръски вода. Разнесете го с влажна гъба или четка - във втория случай покритието ще бъде по-плътно. Ако имате мазна кожа, не забравяйте да я напудрите малко в края на грима.3Маскирайте зоната около очите с коректор - той ще скрие тъмните кръгове и зачервяванията и ще "изтрие" признаците на умора. Те също могат да преминат през локални недостатъци (например, точкови възпалителни елементи).© makeup.ru© makeup.ru4Бронзантът е незаменим инструмент за летен грим (особено ако никога не сте успели да излезете на море). Нанесете го както е показано на снимката и разбъркайте добре. Той ще придаде на лицето скулптурност, ще постави необходимите акценти, ще подчертае скулите.© makeup.ru© makeup.ru© makeup.ru5След това нанесете хайлайтър или моделираща пудра върху изпъкналите части на лицето: горната част на скулите, моста на носа, отметката над горната устна. Ако е необходимо, нанесете отново бронзант, за да подсилите ефекта.© makeup.ru© makeup.ru6Подчертайте веждите си с молив, маркер или друг носител, с който сте свикнали. Опитайте се да ги направите възможно най-естествени: попълнете празнините с малки щрихи, изработете върха. Ако веждите трябва да се направят визуално по-широки, нарисувайте контурни линии отгоре и отдолу, леко отстъпвайки от основата на веждите.© makeup.ru© makeup.ru7Преди да продължите с грима на очите, залепете специални лепенки под очите - така че цветните сенки няма да оставят следи по кожата и няма да се налага да променяте тона.8Разнесете синия нюанс на сенките върху целия движещ се клепач и прелейте с пухкава четка към слепоочията. Сенките са доста пигментирани, така че нанасяйте внимателно: ако смятате, че няма достатъчно яркост, по-добре сложете още един слой.9С наситен син нюанс нарисувайте стрелка върху клепачите по цилиарния контур. Използвайте ъглова четка за това. И подчертайте вътрешния ъгъл и костта под веждата с розов нюанс - това визуално ще отвори очите и ще ги освежи.© makeup.ru© makeup.ru10Такъв интензивен грим на очите трябва да бъде допълнен със спирала. Първо нанесете прайм върху миглите, след което ги боядисайте със спирала - от самата основа, издигайки се нагоре със зигзагообразни движения. Ако е необходимо, добавете снопчета изкуствени мигли към външните ъгли.© makeup.ru© makeup.ru© makeup.ruединадесетНа устните нанесохме два нови нюд нюанса на червилото Color Riche: бонбонено розово 235 за цялата повърхност на устните и прасковено бежово 633 за средата. Така се получи необичайният омбре ефект - истински хит на всяко лято.

Гримът е готов! В комбинация с изчистена рокля визията ще бъде спокойна, а дуетът с тениска с щампа ще бъде смел и ярък.

© makeup.ru© makeup.ru

Категория: