С тях винаги ще имате здрав и отпочинал вид

Добрият летен бронзант трябва да придаде на лицето ви отпочинал вид, създавайки усещането, че току-що сте се върнали от почивка. В същото време тя трябва да има лека текстура, която няма да причини дискомфорт дори при 30-градусова топлина. Ако все още не сте избрали фаворит и не знаете какво да изберете, съветваме ви да обърнете внимание на един от инструментите, представени по-долу.

Ревю на бронзант

  • Професионален грим NYX

Матов бронзант за тяло

Подходящ за тези, които искат да придадат на кожата здрав вид, но се страхуват от мазен блясък. Продуктът се предлага в пет нюанса - от най-светлия Light до най-тъмния Dark Tan.

Тъмен тен© nyxcosmetic.ruДълбок тен© nyxcosmetic.comСреден © nyxcosmetic.ru

Illuminator Shimmer Bronzing Powder

Отдавна ли мечтаете да намерите симбиоза от хайлайтър и бронзант? Тази универсална пудра с микрочастици, които отразяват светлината и придават на кожата красив естествен блясък, отговаря на всички изисквания. В палитрата има пет нюанса: от бледо праскова до розово и бежово. Намирането на подходящия е лесно.

© nyxcosmetic.ruЕнигматичен© nyxcosmetic.comНарцистичен © nyxcosmetic.ruРитуален © nyxcosmetic.ru
  • Maybelline Ню Йорк

Master Bronze Bronzing & Highlighter Palette

Бронзър и хайлайтър с безтегловна формула в един комплект. Нанесете бронзант върху изпъкналите части на лицето. И добавете малко хайлайтър в горната част на скулите си. Вие не само ще придадете на кожата здрав вид, но и ще получите лек скулптуриращ ефект.

  • Градски разпад

Плажен бронзант

Компактен калъф се побира дори в малка чанта. Бронзантът се предлага в два разнообразни матови нюанса, които придават на кожата естествен тен и здравословен блясък. Инструментът има завидна издръжливост и в горещите дни може да се конкурира с водоустойчив фон дьо тен.

Бронзиращ грим

Тези, които никога не са използвали бронзант в грима, ви съветваме да коригират този пропуск. Ако не знаете с какво да го комбинирате, опитайте първо да повторите нежния образ на снимката. Това е чудесно решение за среща или среща с приятели.

1Първо нанесете основата върху цялото лице, а след това основата.2С помощта на скулптор подчертайте скулите и коригирайте, ако желаете, формата на носа и челото.3Използвайте коректор, за да скриете синините под очите си.4Нанесете топъл руж върху бузите, върха на носа, страничните части на челото и брадичката.5За устни използвайте червило или гланц в топли цветове. Можете да подчертаете контура на устните с молив.6С помощта на пухкава четка нанесете бронзант върху зоните, които почерняват най-бързо: за да направите това, можете да нарисувате две огледални цифри 3 от страните на челото през слепоочията към скулите и след това към долната челюст. За да изглежда бронзантът естествено на лицето, добавете малко и върху брадичката и моста на носа.7Веждите подчертайте с молив. Покрийте миглите си със спирала.

Готово!

Още трикове за бронзиране можете да намерите тук. И за да избегнете грешки при нанасянето на бронзант, гледайте нашия видеоурок.

Категория: