Кажи ти какъв грим ще издържи както на морската пяна, така и на танците до сутринта

Първо, нека разберем какво трябва да имате предвид, ако отивате на плажно парти.

Правила за плажен грим

Ако скоро ви се наложи да покажете на всички стройна фигура на крайбрежието по време на почивката си, трябва да се уверите, че гримът ви е също толкова перфектен. Въпреки това, преди да се впуснете във фатални стрели или дръзки опушени очи, по-добре е да запомните няколко правила.В крайна сметка да се гримираш на плажа точно като на червения килим няма да работи.

  • Първо изберете водоустойчиви продукти. Ако внезапно получите солени морски пръски или слънцето стане прекалено топло, гримът ще остане с вас. И спиралата няма коварно да „изплува“ в най-решаващия момент.
  • Второ, най-добре е да дадете предпочитание на леки течности, BB кремове, възглавнички и деликатни нюанси с блясък. Те ще помогнат да се подчертае естествената красота и в същото време такъв грим няма да трябва да се коригира през вечерта.
  • Също така препоръчваме да избягвате твърде графични линии и интензивни пигменти. Очевидно по време на парти през лятото всяко момиче иска да се наслади на разговор с приятели, да танцува и да прави красиви снимки на фона на залеза, а не да прекарва време насаме с огледалото, страхувайки се, че много дълги стрели ще изплуват и красивото засенчване ще се превърне в мръсно място.

Идеи за плажен грим

И ако все още не можете да решите какъв грим да изберете за плажно парти, споделете малко вдъхновение.

Деликатен грим с перната стрела, като на снимката - универсален вариант, подходящ за сватба или вечер на плажа. И с подходящо обучение всеки може да го повтори.

1За да направите тена естествен, но несъвършенствата да са скрити, използвайте BB крем. Направете леко контуриране без помощта на скулптори. Всичко, от което се нуждаете, е коректор. Нанесете върху зоната под очите, в центъра на брадичката и върху проблемните зони.2Подчертайте веждите с молив. В този случай е по-добре да не използвате червило - в противен случай веждите ще се окажат твърде ярки на фона на такъв деликатен грим.3Нанесете течни сенки за очи в неутрален нюанс с блясък върху целия клепач. Кремообразен, нежно розов или прасковен нюанс ще работи добре.4Подчертайте лигавицата на окото с тъмен молив. Ако имате сиви или сини очи, цветът на графите е подходящ, а за хората с кафяви очи е по-добре да използвате кафяви, за да постигнете най-естествения ефект.5След това нарисувайте стрела с пера. Как да направите това, казахме в тази статия. Можете също да намерите подробни инструкции в нашето видео. 6Върху движещия се клепач добавете малко блестящи сенки.7Финалните щрихи са малко хайлайтър под веждата и отметка над горната устна, както и капка лъскав гланц за устни.

Ако темата на партито позволява, можете да опитате по-смела визия. Главните герои този път ще бъдат ярки сенки за очи.

  • Основната тайна на този грим е кафявото или сивото в гънката на клепача. Благодарение на този трик дори яркочервените сенки няма да изглеждат като „здравей“ от 90-те.
  • Нанесете основния нюанс в центъра на подвижния клепач. И подчертайте ъгъла със седеф, кремаво или светло розово.
  • За да сте сигурни, че гримът ви не е претоварен, най-добре е да оставите устните си неутрални.

Друга версия на плажната визия е любимият грим на Даутцен Крус.

1За да създадете леко покритие, използвайте възглавница.2Покрийте тъмните кръгове под очите с коректор. Нанесете го под формата на триъгълник.3За да придадете на кожата здрав тен, като модел, използвайте бронзант. Как да го приложим, разказахме тук.4Нанесете специална спирала върху веждите: първо срещу растежа на космите, а след това по посока на растежа им - така те ще изглеждат по-дебели.5Нанесете основа върху клепачите.6За грим на очите можете да използвате същия бронзант. Разнесете го върху целия горен клепач.7Подчертайте долния клепач със същия нюанс.8С гел молив начертайте тънка линия по лигавицата и прелейте в чиста мъгла.9Не забравяйте да боядисате пространството между миглите. За да направите краищата на молива по-меки, нанесете върху него бронзант.10Покрийте миглите си със спирала.единадесетНанесете хайлайтър върху скулите си и сте готови!

Този грим ще подхожда на всяка жена и ще издържи цяла вечер. Няма значение дали отивате на плажна дискотека или предпочитате релаксираща почивка в курорт с чаша кафе.

Категория: