Компактна пудра с ефект на сияние мигновено освежава лицето и му придава здрав свеж вид. Редакторите са тествали инструмента и са готови да споделят своите отзиви

Пудрата е идеална за бърз грим или фиксиране на фон дьо тен върху лицето ви. Класическата пудра на известната френска марка ще се справи с всяка задача и ще подхожда на всеки тип кожа.

Как да използвате пудрата Belle De Teint на Lancôme

Доставя се в елегантен калъф с огледална капачка, той е повече от обикновен коректор за скриване на зачервяванията и изравняване на тена на кожата.Специалистите на Lancôme са включили цял набор от грижовни съставки в състава на пудрата, които правят нанасянето й удобно - това е истински продукт 2 в 1 или дори 3 в 1.

Наличието на кофеин например определено ще се хареса на работохолиците: благодарение на него пудрата се бори със следите от умора, а кожата придобива равномерен здрав цвят. Кайсиевото масло защитава и подхранва - благодарение на него пудрата е подходяща за притежателки на суха и чувствителна кожа: продуктът не подчертава пилинг, а сякаш ги полира. А микропудрата от розови листенца обгръща кожата с копринен воал и придава красив, деликатен блясък.

Пудрата може да се използва както като финален завършек на грима, така и като самостоятелно средство. В комплекта има миниатюрна плоска четка, която е удобна за разнасяне на пудрата върху лицето.

1Първо подгответе кожата си за грим.Пудрата е подходяща за всеки тип кожа, но е по-добре да се погрижите за качествена основа. Почистете кожата и нанесете основа в зависимост от вашите задачи и нужди. Ако имате мазна кожа, нанесете матиращ грунд, за да свиете порите и да намалите лъщенето. Ако кожата е суха, използвайте овлажнител, серум или основа.2Нанесете пудра с плоска четка. Пудрата се наслоява лесно, но един тънък слой ще бъде достатъчен, за да направи тена на кожата равномерен и сияен. Нанесете пудра с кръгови движения, сякаш полирате кожата.© makeup.ru© makeup.ru3Не очаквайте плътно покритие от него: пудрата е предназначена да изравнява лесно тона и да дава така желания ефект „кожата ви е само по-добра“.Продуктът буквално се адаптира към тена на кожата: нанесохме втория нюанс, който в опаковката приличаше на топла праскова - беше идеален за светла кожа.

Пудрата е доста устойчива: на нормална, суха и смесена кожа издържа цял ден, а на мазна ще изисква лека корекция след няколко часа. Продуктът не подчертава и не запушва порите, ляга с тънък, безтегловен воал и не изсушава кожата – идеалният избор за всеки ден.

Има седем нюанса в палитрата с пудра: от много светъл за снежно бели до наситен бронз, който може да се използва като коректор: подчертава скулите и постига ефект на тен.

Пудри Lancôme: какво представляват и как да ги избираме

Пудрите Lancôme са продукти, подходящи за всеки тип кожа и отговарят на различни нужди, от прикриване на силни несъвършенства до лек матов финиш. Изберете от цялата линия този, който подхожда на вашата кожа.

  • Poudre Majeur Excellence Libre Loose Powder

Финна-фина въздушна пудра е чудесен избор за фиксиране на грима и придаване на сатенена гладкост на лицето. Нанесете с голяма, пухкава четка върху чисто лице или върху фон дьо тен, за да поддържате кожата хидратирана и мека, с матово, кадифено покритие. Кожата след нанасяне на пудрата става сякаш порцеланова: без блясък и сияние. Ако имате проблемна кожа, използвайте пудрата заедно с коректора, за да прикриете несъвършенствата.

  • Teint Idole Ultra Compact

Чудесен избор за мазна и комбинирана кожа. Достатъчно плътна и добре пигментирана пудра матира кожата и се бори с коварния блясък, като същевременно не изсушава кожата, а допълнително я овлажнява.Поради това е идеален за кожа, уморена от постоянно почистване и изсушаване на противовъзпалителни средства. Кожата след нея става кадифено-матова, тонът е равен, без петна и проблясъци. Комплектът се доставя с удобна гъба, с която лесно се смесва пудрата и се регулира плътността на покритието: от тънко полупрозрачно до плътно устойчиво. Приятен бонус е SPF 15, идеален за лято в града.

Съвети и трикове за нанасяне на пудра

  • Ако искате пълно покритие, преминете към четка с гъба и я използвайте, за да разнесете продукта по цялото си лице. Не разтягайте кожата, а нанасяйте като с потупващи и разпределящи движения.
  • Всяка пудра има матиращи свойства: понякога силни, понякога слаби. Ето защо, ако страдате от силно лющене и кожата ви е дехидратирана, не се мързете да нанесете овлажняваща основа под грим и крем.
  • Ако имате мазна кожа и се борите със силния лъщене, използвайте матиращи кърпички. Като нанесете няколко слоя пудра, можете да влошите проблемната кожа.
  • Поддържайте гъбите и четките си чисти. Почистете ги със специални продукти или шампоан и подсушете старателно: по този начин ще удължите живота на косъмчетата на четките и ще предпазите кожата от разпространение на микроби по нея.

Категория: