В битката за титлата на най-деликатния нюанс прасковата може да спечели. В личните класации на много момичета е точно така

Прасковените тонове обичат да се добавят към грима с причина - първо, този цвят веднага освежава тена, правейки го по-топъл. Ефектът не е като от златист загар, но много подобен. Второ, моментално прави всяка визия по-мека и деликатна. В този материал - повече за това как да създадете прасковен грим, като вземете предвид външния си вид: цвят на очите и тон на кожата.

Грим в прасковен цвят за сини очи

Сините очи обикновено са много светли, имат студена прозрачност и затова много добре се допълват от пастелни цветове. Дори топла, като праскова.

Франчи

С него, първо, можете да добавите цвят към естествения "грим без грим" . Малко прасковен руж с блясък ще придаде на кожата мек блясък, а подходящ нюанс със същата текстура, смесен в гънката, ще осигури дълбочина на погледа.

Adeam

Второ, прасковеният цвят може да направи забележим акцент върху устните, който в същото време няма да бъде прекалено ярък. Използвайте плътно червило като No. 218 Coral Remix от колекцията Rouge Pur Couture на Yves Saint Laurent Beauté. В грима на очите ще бъде възможно да се ограничите до засенчване на кафяв молив около контура и слой спирала.

Rouge Pur Couture, 218 Coral Remix, YSL Beauté

Грим в прасковен цвят за кафяви очи

Ако ще използвате прасковен нюанс в грима на кафявите очи, имайте предвид, че до такава „силна“ черта на външния вид, тя определено ще бъде „загубена“. Средствата с матова текстура са забранени. Ако вземете праскова, тогава използвайте леко блестящи сенки, блестящ руж и хайлайтър в топъл нюанс. Вярно е, че все пак трябва да разберете, че в изображението те ще бъдат второстепенни.

Aigner

Разбира се, все още има успешни варианти за грим, които са идеални за хора с кафяви очи и в които могат да се добавят прасковени тонове. Това по-специално е котешко око с черна очна линия.

1Първо нанесете прасковени сенки върху движещия се клепач като основен цвят.2След това кафе-кафявото (текстурата на сенките трябва да съвпада, най-добре е да е с блясък) се смесва в гънката, така че да се получи мек преход на цветовете.3Освен това върху сенките можете да нарисувате стрелки с течна линия (това ще осигури по-изразителен графичен ефект) и да оцветите миглите със спирала.

Хобейка

Грим в прасковен цвят за зелени очи

Прасковата върви добре със зелено, така че в този случай ще има много повече възможни варианти за грим.

Синтия Роули

Например, блестящи прасковени сенки могат безопасно да се използват в опушени очи. Нанесете ги върху клепачите от вътрешните ъгли до средата. По-близо до външния, смесете сенките на блатен нюанс със златист блясък. Създайте мек преход от един цвят към друг. Вдъхвайки живот на такъв грим, вие, първо, допълвате изображението с необичаен акцент и второ, подчертавате очите.

Bottega Veneta

Идеи за сватбен грим в цвят PhotoPeach

Също като розовите тонове, прасковата е един от най-популярните цветове в булчинския грим.Най-вече той отива на булки с топъл цветен тип. Освен това можете да го добавите към сватбения си грим за тези, които не биха искали да изглеждат наивни и несериозни - розовото предизвиква точно такива асоциации у мнозина, въпреки че с негова помощ гурутата на красотата могат да придадат на изображението съвсем различен характер.

Философия

Въпреки това определено има причини да изберете прасковен цвят.

  • Прасковената мъгла с леко потъмняване на външните краища ще направи погледа по-изразителен.

Aigner

  • Ружът, съобразен с тона, ще ви помогне не само да освежите тена, но и да подчертаете скулите.

Les Copains

  • Прозрачен балсам за устни в прасковен цвят може да бъде финалният щрих на сватбената визия. Разгледайте Color Riche Shine на LÓreal Paris в Illuminated Dawn.

BCBG

Вечерен грим с прасковено червило

Има разновидности на праскова, които са богата комбинация от оранжево и розово; в този случай можете да ги използвате в грима "на излизане" , за да получите ярък, закачлив акцент. Например на устните.

Atrache

Резултатът може да бъде екстравагантен вечер, ако в същото време изберете продукт с необичайна текстура. Може да бъде Shimmer Down Lip Veil в Pout & About с перлен ефект и благороден златист блясък или Duo Chromatic Gloss в Fairplay от NYX Professional Makeup.

Shimmer Down Voal, Pout & About, професионален грим NYX

Ежедневен грим с прасковени сенки

Не може да се каже, че прасковен цвят се появява от време на време във вечерния грим.Но в дневния грим той често се превръща в основата на целия образ. Най-лесният начин да добавите прасковен руж към козметичната си чантичка е, че те вършат страхотна работа да придадат на кожата по-свеж, „пикантен“ нюанс, както и прасковени сенки, които лесно могат да заменят основното бежово.

© imaxtreeПросо © imaxtreeМияке © imaxtree

Ако желаете да отделите малко повече внимание на очите си, можете да си поиграете малко с цвета и да изберете палитра като Naked Petite Heat на Urban Decay, за да създадете дълбочина, като използвате по-тъмни и по-светли нюанси и създавате преходи между тях.

Палитра сенки за очи Naked Petite Heat, Urban Decay

Грим с прасковени сенки, вижте нашето видео.

Често ли се гримирате в прасковени тонове? Напишете коментар.

Категория: