Маникюрът на пистата е източник номер едно на вдъхновение

Гостите на шоуто едва ли имат време да видят маникюра на моделите по време на излизането им на подиума, но това е дело на бекстейдж майсторите на ноктите, които формират тенденциите на новите сезони. Както лаконичното монохромно покритие, така и запомнящият се дизайн могат да станат модерни. Тази статия съдържа най-добрите идеи за маникюр от шоутата пролет-лято 2023.

Вивета

  • Плътните кремообразни лакове за нокти, оказа се, вървят добре дори с неонови цветове. Доказателството е маникюр от ревюто на Vivetta с нюд завършек, лаконично допълнен от киселинно зелени сърца. Бележка за тези, които обичат класическите решения за красота, но нямат нищо против да добавят ярък детайл.

Роксанда

  • Момичетата, които са готови за летни експерименти с цветовете в маникюра, трябва да обърнат внимание на графичния ноктопластика от ревюто на Roksanda, където лаковият нюанс на прясно окосена трева беше рамкиран в черно.

House of Holland

  • Бялото е един от най-добрите цветове за летен маникюр. Счита се за неутрално, тъй като се комбинира с всякакви нюанси, но само по себе си изглежда много ярко на ноктите. За да направите дизайна на ноктите в бял цвят оригинален, разделете ноктите на блокове с прозрачна вълнообразна линия, както в шоуто на House of Holland.

същества

  • Не толкова отдавна на мода влезе маникюр с рисунки на прозрачен фон. В шоуто Creatures of Comfort майсторите на ноктите изобразиха деликатни листа и листенца върху нокти, покрити с безцветен лак - въплъщение на пролетното настроение.

Rodarte

  • Rodarte се заиграха със същия мотив по свой собствен начин: ноктите на моделите бяха украсени с истински диви цветя, а върху пръстите бяха изрисувани с лак с техника на точки. Този дизайн може да бъде оригинална версия на сватбено изкуство за нокти за булката.

  • Класиката обаче може да бъде и скучна - Церемонията по откриването допълни изображенията на модели с нестандартно сако: върховете на ноктите бяха украсени с равен дует от черно и бяло. Благодарение на това познатият дизайн получи нов прочит.

Скот

  • Един от най-запомнящите се дизайни от седмиците на модата пролет-лято 2023 беше представен на шоуто на Jeremy Scott. Ноктите на моделите бяха покрити с лакове в различни неонови нюанси, а около кожата на пръстите беше разпръснат сребрист блясък. Това вече не беше просто маникюр, а елемент от изображението, който привличаше не по-малко внимание от тоалета.

Берарди А

  • На шоуто на Antonio Berardi голият фон на лака за нокти допълваше шарките, които се извиваха от китките до върховете на пръстите. Резултатът наподобяваше ефекта от рисуване с мехенди.

Moschino

  • Страхотна идея за вечерен маникюр беше въплътена в шоуто на Moschino: бяло покритие, украсено със златист цвят на люспи. Елегантният (и лесен за изпълнение) дизайн ще бъде полезен за тези, които мислят за детайлите на елегантния външен вид.

Том Форд

  • На шоуто на Tom Ford майсторите на ноктите ни напомниха за актуалността на омбре ефекта в маникюра. Мекият преход от златисто-бронзов блясък в основата към черен в върховете осигури много ефектен резултат.

Кой от тези варианти за маникюр бихте искали да повторите? Напишете коментар.

Категория: