Деликатна комбинация от цветове - за празничен или ежедневен маникюр

Ако златният лак за нокти е твърде смел за вас, комбинирайте го с розови лакове за нокти в различни нюанси. Ето две дузини идеи за красив розов и златист маникюр.

Нежен розов маникюр със злато

Завършете ноктите си с перлено розов лак и добавете златни акценти към безименните си пръсти. Такъв маникюр изглежда красив и спретнат на нокти с всякаква дължина и форма, но особено на дълги.

Ако не искате маникюрът ви да привлича твърде много внимание, не е необходимо да покривате целия нокът със златен лак: добавете малко искрящ блясък към основата му.

За да повторите тази деликатна визия, въоръжете се с розов, златист и бял лак за нокти. Обърнете внимание на буквите върху ноктите - тази тенденция е в топ от дълго време.

Златните хоризонтални ивици, комбинирани със златни щампи на фолио върху ноктите, изглеждат сдържани и елегантни. Този дизайн ще подхожда на момичета със заострени нокти.

Цветята са основният символ на идващата пролет. Вижте как една красива шарка може да направи маникюра с розово злато още по-мек и деликатен.

Ако имате важно събитие много скоро, предлагаме още един изискан дизайн със златни бижута. Това изкуство за нокти се комбинира най-добре с най-светлия розов цвят. Идеален за момичета с къси нокти.

Какво изглежда още по-деликатно от бяло и розово омбре? Само бяло и розово омбре със златен блясък!

Черен маникюр с розово и златно

Ако харесвате екстравагантен външен вид, добавете капка черно към маникюра с розово злато. Геометричните фигури в златно, светло розово и черно изглеждат по-интересни, когато им бъдат дадени различни форми и поставени на различни места.

Ако харесвате черни нокти с розово злато, тогава черните дупки на светлорозов фон ще бъдат чудесен вариант. Оригиналният детайл ще бъде златно бижу, което ще завърши композицията.

Красив лунен розов маникюр със злато

Попълнете дупките със златни цветни листенца. Красива, оригинална и женствена визия за топлите дни!

Проста версия на необичайно обратно яке - златни дупки върху ноктите с наситен розов цвят. За такъв маникюр ноктите трябва да са дълги, леко заострени.

Вариант на маникюр с нежен светлорозов лак и златисти дупки, отбелязани само на два пръста - безименен и показалец.

"Черният квадрат" на Малевич се превръща в розов квадрат върху ноктите ви. Добавете златни дупки - и се чувствайте свободни да участвате в състезанието за най-оригинален дизайн на ноктите.

За бледорозов маникюр със злато трябва да изберете подходящите нюанси. Комбинирайте дупки от розово злато със светло розов лак.

Златните дупки във формата на подкова със сигурност ще привлекат вниманието, особено в комбинация със светлорозов лак.

Маникюр от розово злато

Блестящ лак в топъл нюанс на розово злато - вариант за празничен маникюр. Опитайте се да направите изкуство за нокти, както е на снимката по-долу: напълнете ноктите на безименните пръсти със златен лак и след това маркирайте дупките или върховете на другите нокти със същия лак.

Златисто-розовият лак може също да озари обикновен черно-бял маникюр.

френско розово със златно

Опитайте златния кант на върховете на ноктите си за леко неравен вид: свеж поглед върху класическия френски маникюр.

Още един добър пример за това как асиметрията може лесно да превърне обикновеното яке в истинско произведение на изкуството.

Кой розов и златен лак за нокти ви хареса най-много? Споделете вашето мнение в коментарите!

Категория: