Казвам ви как да направите типичен холандски грим за супермодел

За да постигнем желания резултат, ще анализираме ключовите елементи на изображенията на звездата.

Какъв грим предпочита Даутцен Крус?

Моделът признава, че се гримира изцяло само за специални поводи. В ежедневието тя предпочита лек фон дьо тен и полупрозрачни гланцове за устни.

В същото време Даутцен Крус винаги помни да предпазва кожата от прекомерно излагане на слънчева светлина.Затова тя носи широкополи шапки и използва слънцезащитен крем. Ефектният тен най-често се създава по други начини - с помощта на бронзиращи продукти за тяло и лице (например Sublime Bronze от L'Oréal Paris).

Грим Даутцен Крус: фото урок стъпка по стъпка

За да създадете традиционен образ на модел, следвайте нашите инструкции.

1Класическият грим на Даутцен Крус е лека мъгла на очите и сияйна кожа. Възглавницата ще ви помогне да скриете несъвършенствата и да изравните тена без ефекта на маска. Лекият фон дьо тен в този формат се нанася със специален тампон с потупващи движения.2Използвайте коректор, за да премахнете тъмните кръгове. За да направите това, нанесете го под очите, боядисвайки областите под формата на "триъгълници" , които гледат надолу. Блендирайте според нуждите.3Даутцен Крус винаги има красив леко златист цвят на кожата. Бронзант ще ви помогне да постигнете този ефект. Но е по-добре да откажете руж от розов нюанс, те няма да се съчетаят добре с общата гама в бежови и златни тонове.4Разходете се с бронзант не само по скулите, но и по слепоочията. А също и по контура на челото, крилата на носа и по протежение на брадичката по долната граница на лицето. Така фалшивият тен ще изглежда съвсем естествено.5Моделът е с пухкави вежди с естествена форма. За да постигнете този ефект, нанасянето на цветна спирала за вежди срещу растежа на космите ще помогне да ги оцветите не само отвън, но и отвътре.6След това поставете веждите си в обичайната посока. В резултат на това всеки косъм ще придобие двоен обем, веждите ще изглеждат по-дебели.7Ако дължината на веждата не е достатъчна, ще трябва да я довършите. Използвайте помада за вежди и тънка четка. Всяка коса с тази техника се „нанася“ отделно.8Ако следвате инструкциите, веждите ще се окажат дебели и широки, но в същото време ще изглеждат естествени.9Започнете грима на очите си с нанасяне на основа. Разнесете върху целия горен клепач. Леко напудрете, за да помогнете за смесването на сенките.10За да създадете грим в бронзови тонове, не са необходими много средства. Същата палитра от бронзанти, която сте използвали за лицето, ще работи чудесно. Смесете златист оттенък по целия клепач.единадесетНанесете бронзант върху движещия се клепач и отново разбъркайте старателно - без ясни линии.12Подчертайте долния клепач със същия нюанс.13Даутцен Крус рядко рисува активни стрели (освен ако не става дума за вечерен грим). Най-често моделът избира лека мъгла по цилиарния контур. Ще ви помогне да го създадете гел молив, който лесно се засенчва веднага след нанасяне, след което се втвърдява и държи здраво.14За да запазите грима светъл, тъмната линия във вътрешния ъгъл трябва да бъде почти невидима.15Внимателно боядисвайте пространството между миглите - това ще направи погледа по-изразителен, а миглите ще изглеждат по-дебели.16Със същия молив подчертайте лигавицата на долния клепач и смесете линията по цилиарния контур.17Нанесете бронзант върху молива, за да смекчите линиите.18Извийте миглите си с маша. След това лакирайте с удължаваща спирала на един слой.19За финал нанесете хайлайтър върху скулите (добавете малко към ябълките на бузите), моста на носа и отметката над горната устна.20За устни изберете гланц с деликатен нюанс - изображението е готово!

© FashionVIPdergisi.com

Даутцен Крус Тайни за красота

  • Даутцен често използва маша в ежедневието си. Тя усвои този трик на изложби, където забеляза, че извитите мигли изглеждат ефектно дори без спирала.

Ако все още не знаете как да използвате този инструмент, гледайте нашия видеоурок.

  • Вместо мицеларна вода, Даутцен използва кокосово масло за премахване на грим. Тя го нанася и в краищата на косата си, а понякога и на лицето си, ако няма да се гримира.
  • Моделът никога не носи грим преди дълъг полет. И винаги носи със себе си в самолета термална вода и хидратираща маска.

Потърсете още вдъхновение в нашата галерия.

© Гети© Гети© Гети

Категория: