Бяла очна линия - опция за снимки на модния подиум и списания? Но не! Казваме ви как да го използвате в ежедневния грим

Не може да се каже, че бялата очна линия е средство за гримиране, което е много популярно. Междувременно може да се използва както в дневния, така и в вечерния грим. За различни идеи и съвети как да поставите бяла очна линия, вижте в тази статия.

Aigner

" Чист" грим с бяла очна линия

Биаджоти

Голият грим все още е любимата опция за грим на модните подиуми гримьори. За да подобрят впечатлението за „чистотата“ на такова изображение, майсторите добавят към него бели стрелки и леко оцветяват миглите по върховете. Останалото остава сякаш недокоснато. Белите стрелки са нарисувани със силен, графичен вид, като се използва течна бяла очна линия като Razor Sharp на Urban Decay в Bump.

Грим с двойна стрела

Оскар де ла Рента © imaxtreeLepore © imaxtree

Има ли начин да направите класическите черни стрелки още по-изразителни? За да се постигне най-ефектният резултат, те могат да бъдат допълнени с бели линии, които точно повтарят очертанията на черните.Този малък детайл напълно ще преобрази грима на очите ви. Той ще се превърне в ярък акцент в изображението поради контраста на цветовете - бяло и черно. Отново ще ви трябва течна подложка - тя ще ви помогне да направите линиите ясни и графични.

Очертание на акцента

Барселона © imaxtreeБраганза © imaxtree

Бялата очна линия с молив може да бъде полезна за тези, които искат да изглеждат по-весели и свежи сутрин. Достатъчно е просто да допълните обичайния си грим на очите с бял щрих на вътрешния контур. Тази техника често се използва от гримьорите за премахване на зачервяването на очите. Между другото, същата техника с бял акцент върху контура се използва и при вечерния грим - за да е още по-набиващ се на очи. Белият контур изглежда особено добре в тези опции за грим, чиято основа е гъста тъмна мъгла върху клепачите.

Контрастиращ грим с червено червило

Берарди

Гримът с бяла очна линия може спокойно да се комбинира с различни варианти за ярък акцент върху устните. Основният залог в това изображение отново е по-добре да се направи на ефектен контраст. Начертайте бели стрелки върху клепачите с очна линия (добри варианти са White Liquid Liner от NYX Professional Makeup и Jumbo Eye Pencil in Milk от същата марка). И след това нанесете върху устните си матово червено, розово или винено червило. Не забравяйте руж в тон с червилото. Така изображението ще се окаже наистина завършено.

Котешко око с бели стрелки

Галиано © imaxtreeГалиано © imaxtree

Как иначе да използвам бяла очна линия? Предлагаме опция за експериментатори - бели стрелки, нарисувани с течна очна линия върху мъгла от сенки с потъмняване на външните ъгли на очите. В тази форма гримът за котешко око ще придобие необичаен футуристичен нюанс. Цветът на фона може да бъде всякакъв - кафяво, розово, лилаво и синьо-синьо са подходящи.

Имате ли бяла очна линия в несесера си? Напишете отзив за нея в коментарите.

Категория: