Един от най-лесните начини да разнообразите грима си е да изрисувате миглите си с цветна спирала. Ако синьото или зеленото са твърде екстремни за вас, започнете с бордо

Необичаен нюанс на спирала ще ви позволи да се откроите и да се съсредоточите върху очите си. Говорим за различни варианти за грим с бордо-кафява спирала, която може да се превърне в основата на основна козметична чанта.

С какви нюанси грим се съчетава спиралата в бордо?

Спиралата Burgundy е продукт за грим, който при правилна употреба подхожда на абсолютно всички.

  • Собствениците на кафяви очи са в най-изгодна позиция: тази спирала ще подчертае цвета, като визуално ще го направи по-дълбок. За момичета с кафяви очи е най-добре да комбинирате бургундска спирала със сенки в топли нюанси.
  • Момичетата със зелени очи също няма да бъдат пропуснати: нюанс на спирала, близък до топло кафяво, ще им позволи да изглеждат естествени. Това ще постави мек акцент върху очите. За да подчертаете допълнително цвета на очите си, изберете нюанси на слива и лилаво.
  • Собствениците на сини и сиви очи трябва да комбинират бургундска спирала със сенки в студени нюанси.

Вечерен грим със спирала в бордо

Пет идеи за вечерен грим, в който важна роля играе спиралата в цвят бордо.

Грим котешко око с бронзови и метални сенки е подходящ за светски събития или партита. Нанесете бронзови сенки върху горния клепач, а долния украсете с метални. Оградете очите с молив, нарисувайте широка графична стрелка отвъд клепача към веждите. Нанесете виненочервена спирала върху горните мигли и черна върху долните мигли, за да подсилите ефекта на сянка.

Семпъл и ярък грим - тухлени сенки плюс спирала в приглушено бордо кафяво. Нанесете сенки за очи върху горния и долния клепач, нанесете виненочервена спирала върху миглите си и се насладете на свежа пролетна визия.

На жените с тъмна коса и светла порцеланова кожа ще им подхожда грим в студени тонове. Нанесете светли сенки с блясък върху горния и долния клепач, след това нарисувайте широка стрелка със сенки с цвят на въглен и смесете малко във вътрешния ъгъл на окото.Нанесете виненочервена спирала върху горните и долните мигли.

Стрелите са печеливша за вечерта. Смесете сенките в златен или бронзов цвят и нарисувайте стрелка с тъмнокафява или червена линия. Нанесете кафява спирала по цялата дължина на миглите, като се стремите да постигнете ефект на максимално удължаване.

Необичаен грим за специален повод. За да повторите тази визия, ще ви трябват прасковени и розови сенки, графитен молив и цветна спирала.

Небрежен грим със спирала в бордо: 3 идеи

За разлика от спиралата с по-ярък цвят, бордото ще допълни органично и дневния грим.

Бордовата или кафява спирала е подходяща за ежедневен грим, тъй като се съчетава добре с всички естествени нюанси. За да създадете този вид, нанесете бронзови сенки върху горния клепач и използвайте спирала.

Новата тенденция в грима е акцентът върху долния клепач. За да създадете тази пролетна визия, очертайте долния клепач с бели сенки за очи с блясък и нанесете виненочервена спирала върху горните мигли.

Естествен грим без грим с гланц за очи и кафява спирала в бордо. Чудесен вариант за тези, които водят активен начин на живот и рисуват в движение. Не забравяйте да оцветите веждите си със сенки и да ги оформите така, че да не се "изгубят" на фона на дългите цветни мигли.

Test Drive Burgundy YSL Mascara

Спиралата Vinyl Couture на YSL Beauté в I'm the Illusion е идеална за създаване на образите по-горе. Сред съставките има восъчни частици, поради което се нанася лесно и равномерно. С помощта на специален апликатор можете да придадете на миглите си допълнителен обем и дължина. Освен това съдържа малки златисти частици, които ще придадат блясък на очите.

© yslbeauty.com.ru© yslbeauty.com.ru© yslbeauty.com.ru© yslbeauty.com.ru

Друга опция е класическата спирала Volume Effet Faux Cils на YSL. За разлика от версията от колекцията Vinyl Couture, този продукт има нюанс с пристрастие не в кафяво, а в бордо. Но в същото време не изглежда прекалено ярко върху миглите и е идеален за ежедневен грим.

© yslbeauty.com.ru© yslbeauty.com.ru© yslbeauty.com.ru© julietta_juice

Кой цвят спирала е любимата ви? Кажете ни в коментарите!

Категория: