Лакът за устни е перфектното средство за бърз и красив грим. Един удар - и устните са покрити с лъскав блясък. Редакторите тестваха YSL лакове за устни, за да споделят своите впечатления

Съдържание:

 • Лак за устни: какво е това?
 • характеристики на YSL лак за устни
 • Как да изберем и нанесем лак за устни?

Ако ви е писнало от класическо червило или обикновен гланц, опитайте лак за устни. Инструментът в необичаен формат ви позволява да направите красив грим за секунди.

Лак за устни: какво е това?

Лакът за устни е хибрид на червило и гланц. За разлика от дълготрайните червила изобщо не изсушава устните и за разлика от гланцовете не оставя усещане за лепкав филм. Лаковете имат вискозна, вискозна консистенция: те не са прекалено плътни и не са твърде течни - за това те са обичани както от професионални гримьори, така и от неофитите на красотата, които не рискуват да експериментират с ярки червила.

Лакът за устни Vernis À Lèvres е един от основните бестселъри в линията YSL. Те са обичани заради лесното си нанасяне - повечето комплименти са за апликатора със заострен връх. Освен това осигуряват комфорт на устните: продуктът изобщо не се усеща върху кожата, не се запушва в пукнатини.

Кара Делевин за кампанията за лак за устни YSL

Днес линията лакове за устни включва няколко десетки нюанса и различни текстури: можете да изберете лак с „винил“ гладко покритие, можете да изберете крем, който дава матов ефект.

Рецензия на лаковете за устни YSL Vernis À Lèvres

Vernis À Lèvres Creamy Lip Satin

Кремообразната текстура осигурява леко, кадифено покритие вместо лъскав блясък. Най-добре е да нанасяте продукта върху добре овлажнени устни: тогава лакът ще се разпредели идеално равномерно, няма да се запуши в пукнатини и няма да подчертае ставите на устните.

Лакът е доста устойчив, но ако ви предстои дълго парти, леко засенчете повърхността на устните с молив и след това нанесете самия продукт.

В палитрата има 12 нюанса: от топъл нюд до по-интензивен ягодов.

 • Нюанс 404

Розово-бежов нюанс е идеален за всеки ден. Подходящ за почти всеки цвят на кожата: не изглежда прекалено блед и в същото време не „изчезва“ в бонбонено розово.

 • Нюанс 220

Розовият нюанс изглежда подчертава естествения цвят на устните ви. Не много интензивен, но като акварел. Нанася се много лесно: можете да оправите грима си дори без огледало.

 • нюанс 50

Бери, бледокоралов нюанс обещава да бъде летен хит: на устните изглежда сякаш току-що сте изяли шепа горски плодове. За да постигнете ефекта на целунати устни, поставете няколко точки с апликатора и след това разбъркайте с върха на пръстите си.

Vernis À Lèvres Кремообразни сатенени лакове за устни

Тези лакове осигуряват гланцово винилово покритие. Благодарение на комбинация от дълготрайни пигменти и овлажняващи съставки, те лягат идеално равномерно, запълват пукнатини и правят повърхността на устните като огледало.

Специално внимание трябва да се обърне на апликатора: с помощта на заострен връх можете да очертаете контурите на устните, а с плоската страна да нанесете лак върху цялата повърхност. Не трябва да се страхувате - продуктът няма да се разтече нито по време на нанасяне, нито след това.

 • Нюанс 410

Туреночервеното с лек топъл подтон е перфектният летен избор за брюнетки и жени с кафяви коси. Допълнете със златисти сенки, нанесени с мокър метод.

 • Нюанс 407

Нежният бордо цвят е идеален за среща или следобедна среща. След нанасяне оставете продукта да изсъхне върху устните - и след това можете да нанесете втори слой.

 • Нюанс 46

Перфектно червено - подходящо за момичета с всякакъв цвят на кожата, но ще изглежда особено изгодно на фона на лек загар.

 • Нюанс 9

Интензивен ален лак за нокти за тези, които се страхуват да използват червено червило. Първо маркирайте контура с острия връх на апликатора и след това внимателно нанесете лак върху устните. Съвет: ако искате да придадете обем на устните си, сложете капка хайлайтър върху отметката над горната устна.

Как да изберем и нанесем лак за устни?

 • Отхвърлете молива при нанасяне. Първо, размазан естествен контур сега е в тенденция. Второ, дори ако искате да постигнете по-прецизен контур, ще бъде достатъчно да използвате върха на апликатора.
 • Когато нанасяте ярък нюанс на лак за устни, използвайте коректор, за да коригирате с него контура на устните в самия финал. Използването на коректор е устойчиво, плътно - така че удължете живота на грима.
 • Лакът може да се нанася не само върху устните. Неговата гъвкава кремообразна текстура позволява да се нанася върху бузите за фин (и дълготраен) блясък.

Категория: