На 27 април в Цветной новият продукт на френската марка беше тестван от най-взискателната публика

Вече говорихме какво е забележителното в новото течно червило на YSL. И на представянето на червилото в "Цветной" събраха първите отзиви за новия продукт!

Kickyjane: „Избирам червило според стандартните критерии: оценявам как нюансът се съчетава с тена на кожата и цвета на косата. Освен това вземам предвид повода - в ежедневния грим често използвам нюдови нюанси, вечер - ярко коралово или наситено червено.Перфектен пример е нюанс 01 Rouge Tatouage от колекцията Tatouage Couture. Това червило е идеално за всяка визия. Отбелязвам, че продуктът е с много лека текстура, която не изсушава устните. За матово червило това е рядкост!”

Christyna.ree: „По-скоро предпочитам бежови нюанси, но в новата серия Tatouage Couture харесвам черешово червило – нюанс 08 Black Red Code. И въпреки че червилото е матово, оставя устните с приятно усещане за влага - сякаш са нанесли емулсия.

Диана_скитова: „Цветът на червилото определя състоянието на ума ми – и обратното: често избирам нюанс според настроението си. По-често предпочитам светли тонове, но днес опитах необичаен ярък нюанс за себе си - и бях много доволен. Също така със сигурност ще купя мек кафяв нюанс 07 Nude Interdit: няма достатъчно такива червила.

Thepolinagrents: „С правилното червило можете не само да подчертаете устните, но и да подчертаете очите.Затова купувам червила, които правят очите ми по-ярки - бордо или деликатен нюд. Оставям ярки нюанси за онези случаи, когато имам игриво настроение и искам да се откроя, но днес избрах приглушен светлобежов нюанс 07 Nude Interdit. Цветът е красив и благороден, а червилото Tatouage Couture изобщо не се усеща на устните.”

Dashakos: „Устните ми често се лющят, особено когато навън е хладно и текстурата на червилото е матова. Но Tatouage Couture ме изненада - не причинява никакъв дискомфорт. За вечерта ще избера винено или бордо червило (например 15 Violet Conviction), а следобед ще използвам неутрално 23 Singular Taupe.

Enawowbel: „Аз съм голям фен на матовите червила, но от всички продукти, които съм пробвала, Tatouage Couture все още е номер едно. Основното е, че червилото не изсушава устните, защото обикновено трябва допълнително да използвате ексфолианти, овлажняващи червила и грундове.И в този случай текстурата е с масла и се усеща: червилото не само осигурява плъзгащ ефект, но и се грижи за устните. Моят фаворит е Carrot Red 01 Rouge Tatouage: нанася се перфектно без молив или четки. Обичам ярки червила: в края на краищата, ако сте отделили час, за да се гримирате, тогава усилията ви трябва да бъдат забележими! ”

Категория: