Изображението в сиво ще служи като отличен фон за експерименти с грим. Понякога може да бъде допълнен с универсален „грим без грим“

В гардероба на най-практичните преобладават неутралните цветове, като не говорим само за черно и бяло, но и за сиво. Тези основни цветове лесно се комбинират помежду си, както и се съчетават с други, по-ярки нюанси. Ще ви кажем как да създадете хармоничен грим под сива рокля в тази статия.

Addy Van Den Krommenacker

Сенки на грим за сива рокля

Ако трябва да създадете грим за сива рокля, не можете да се ограничавате в нищо: изглежда, че няма цветове, които биха изглеждали зле на неутрален сив фон. Направете избор според цветотипа си, а също така вземете предвид повода, за който създавате грим.

  • От една страна, може да бъде дискретно и спокойно като самото сиво, нюанси: бежово, пясъчно, кафяво и по-тъмен „горчив шоколад“, тъмно синьо и тъмно зелено, „прашно“ розово и прасковено.

Пичоне

  • От друга страна, ярките неонови нюанси ще изглеждат не по-зле в комбинация със сивото.
Анакики © imaxtree© imaxtree
  • Цветовете с "умерена" яркост също могат да станат част от изображението и това се отнася за червено, фуксия, зелено (тук и тюркоазено и цвета на прясно окосена трева), небесно синьо, лилаво.

Ели Сааб

В грима под сива рокля е по-важно да обърнете внимание на това как се комбинират нюансите на козметиката; Те определено няма да „спорят“ с облекло - особено монофонично. И какъв маникюр да направите под сива рокля, прочетете в тази статия.

Вечерен грим под сива рокля

Универсална опция за сива рокля ще бъде гримът, направен в сиви тонове. Опитайте се да използвате в него, например, графитни сенки с блясък. По желание можете да добавите други нюанси към тях, за да разнообразите леко цветовата схема. Продължете както следва:

1Използвайте грунд за очи. В центъра на клепача прелейте сивите сенки с метален ефект. За да получите по-ярък резултат, мокрият метод за нанасяне на сенки ще ви помогне.2С черен каял очертайте контура на очите, като „захванете“ и краищата отстрани.3Подчертайте външните ъгли на очите си с тъмнозелени блестящи сенки за очи. Смесете ги върху долния клепач на линията на миглите. По-светли блестящи сенки - също със зеленикав оттенък - нанесете върху клепачите във вътрешните ъгли. Омекотете границите между нюансите с четка.4Нанесете два слоя спирала върху миглите си.5Изравнете тена на кожата с дълготраен фон дьо тен. Завършете със скулптурираща пудра. Нанесете малко руж върху ябълките на бузите, за да освежите тена си.6Подчертайте веждите с молив или сенки. След това ги "подредете" с прозрачен гел.7Фиксирайте резултата, като напръскате лицето си с фиксиращ спрей.

Ежедневен грим под сива рокля

Що се отнася до ежедневния грим за сива рокля, тогава в този случай може да има много решения.

  • Поглаждане на вътрешния контур. С тази техника се получава може би най-естественият резултат - очите стават изразителни, но отстрани е трудно да се разбере какво точно осигурява такива ефект, тъй като върху нищо от векове. Ще ви трябва мек черен или кафяв кол и малко спирала, за да завършите външния вид.

Де Винченцо

  • Графични стрелки. Те са в тъмно синьо и блатно зелено, като синият цвят няма да изпъкне от ежедневната визия.
Altuzarra © imaxtreeБарселона © imaxtree© imaxtree
  • Лека мъгла. Нанесете сиво-кафяви сенки върху орбиталната линия. Благодарение на акцента върху гънката ще се получи обемен ефект. След това прокарайте кафявия блестящ молив по линията на миглите и го смесете. Резултатът е ежедневна версия на опушени очи.

Фатима Лопес

Грим под сива рокля и кафяви очи: идеи за снимки

Макдоналд © imaxtreeИзкупуване © imaxtreeРоланд © imaxtreeZang Toi © imaxtree

Имайте предвид, че кафявите очи обикновено се оцветяват в кафяво, бронзово, златно, сребристо, сиво, синьо, изумрудено или лилаво. Именно тези цветове ще ви помогнат да направите очите си по-ярки. Ето защо момичетата с кафяви очи са подходящи за широки морскозелени стрели и опушен лед със златист блясък. И най-важното е, че сивото облекло ще служи като отличен фон за привличане на вниманието към грима.

Грим под сива рокля и сини или зелени очи

© imaxtreeElie Saab © imaxtree© imaxtreeimaxtreeShoji © imaxtree

Синеоките обикновено се съветват да използват козметика в бежово-кафяви тонове (предимно с блестяща текстура), розови, лилаво-виолетови, синьо-сини нюанси. Момичетата със зелени очи могат да използват същото нещо, добавяйки сиво и сребристо към този списък.Те обаче могат да направят основата на грима си и зеленото, само че трябва да е по-ярко или по-светло от очите. Тази широка гама от нюанси ви позволява да въплътите всякакви идеи в грима под сива рокля - както ако очите са сини, така и ако са зелени.

Какъв грим правиш, когато облечеш сива рокля? Напишете коментар.

Категория: