Една от най-търсените руски актриси знае как да изглежда перфектно. Учим се!

Светлана Ходченкова е посланик на L'Oréal Paris и обича разнообразието в грима. Но без значение какъв грим избира актрисата - ярко опушено, деликатно голо или графични стрелки - тя винаги го обмисля до най-малкия детайл. Казваме ви как да повторите една от ефектните й визии.

Характерни черти на грима на Светлана Ходченкова

Светлана Ходченкова е една от най-известните руски актриси, която не се страхува от експерименти с красота.Ето защо е доста трудно да се отдели „имидж на марката“ или да се определят характерните черти на нейния грим. Днес ще анализираме изображението, което Светлана най-често избира през изминалата година. Сред очевидните предпочитания на Ходченкова са дългите обемни мигли и морковено червено червило, както на снимката.

Този грим подчертава устните на актрисата, но в същото време не позволява на сините й очи да се "изгубят" на фона на яркото червило.

Грим от Светлана Ходченкова: стъпка по стъпка фото урок

Ще ви трябва

За тонус

 • L'Oréal Paris Alliance Perfect,
 • L'Oréal Paris Пудра
 • Стик за хайлайтър Maybeliine New York.

За очи

 • Спирала Maybeliine New York Volume Express Colossal,
 • L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 24H водоустойчив.
1Изравнете тена си с фон дьо тен L'Oréal Paris. Основата не трябва да е твърде дебела. По-добре е да се даде предпочитание на леки течности, за да се запази ефектът от естествения блясък на кожата.2Поставете с пудра в Т-зоната.3Използвайте прозрачен гел за вежди, за да повдигнете космите нагоре, като същевременно запазите естествената извивка на веждите.4С кафяв молив начертайте долния цилиарен контур от средата на окото и изнесете малка стрелка нагоре, за да получите ефекта на котешко око.5Внимателно смесете молива с плоска четка. Можете да добавите няколко сенки с подходящ нюанс към него.

За да прелеете правилно сенките върху клепачите, гледайте това видео.

6Повторете грима в горната част на окото. Но в този случай отстранете стрелката от вътрешния ъгъл.7Добавете лек перлен нюанс към вътрешните ъгли на подвижния клепач, а външния ъгъл и гънката потъмнете с кафяв матов нюанс. Може да варира в зависимост от цвета на очите ви. Важно е не само да можете да повторите красивия грим на някой друг, но и да го адаптирате за себе си.8Дублирайте контура на молива с тъмнокафяв нюанс на сенките и нанесете един слой спирала.9За да получите правилния нюанс на червилото, ако нямате подходящ под ръка, можете да смесите два продукта: червено червило и оранжев гланц.10За да направите чертите на лицето по-изразителни, използвайте сиво-кафяв коректор, за да подчертаете скулите, контура на челото и гърба на носа.единадесетВърху изпъкналите части на лицето добавете малко хайлайтър. Кремът от Maybelline New York работи добре.

Тайни за красота от Светлана Ходченкова

 • Една от тайните на красотата на Светлана е много внимателното отношение към състава на продуктите. Колкото и да харесва следващия фон дьо тен или червило, тя не го купува, без да е проучила състава, който не трябва да съдържа изкуствени добавки.
 • Любимите козметични продукти на актрисата са фон дьо тен и руж. Въпреки това, тя също не се страхува да се появи на публично място без грим изобщо.

 • Ако трябва да избирате между червило и гланц, то Светлана без колебание избира гланц, който стои по-естествено на устните.
 • Актрисата редовно прави пилинг в салоните.
 • Където и да е актрисата и независимо колко дълги са снимките, тя винаги носи три продукта със себе си: овлажнител, серум за коса, масло за кожички и балсам за устни.
 • Светлана никога не забравя за почистването - всеки ден преди лягане внимателно премахва грима и почиства кожата с лека пяна, която не наранява тънката кожа.

Ако вие като Светлана обичате да експериментирате, тогава обърнете внимание на други изображения на актрисата, които също могат да се повтарят.

© Гети© Гети© Гети© svetlana_khodchenkova© svetlana_khodchenkova

Категория: