Очакваме много от фон дьо тена, включително подобряване на качеството на кожата. Възглавницата Petal Skin на Shu Uemura обещава да я направи нежна и мека

Какво определя дали тонът на лицето изглежда естествен? На първо място, от текстурата на кожата след нанасяне на продукта. Ако стане гладка и в същото време мека и кадифена, това е 50% успех. Този резултат, съдейки по рецензиите, може да бъде постигнат с възглавницата Petal Skin от Shu Uemura. Нека поговорим за това по-подробно.

Характеристики на тоналната възглавничка Petal Skin, Shu Uemura

Подобно на други фон дьо тени с възглавнички, Petal Skin на Shu Uemura създава тънко, подобно на втора кожа покритие, което е невидимо на лицето. Но има свойства, които отличават Petal Skin от останалите в магазина за красота.

  • Cushion Petal Skin, както и флуидът от същата серия Shu Uemura, трансформират текстурата на кожата - тя става мека, като листенца от черешов цвят. Ето как основателят на марката, японският гримьор Шу Уемура си представя идеалното състояние на кожата. Приятната мекота на матовия “финиш” в съчетание с гладкостта на релефа (продуктът прикрива неравности като разширени пори и фини бръчки) е резултатът, който момичетата получават след нанасяне на петал скин кушън.
  • Фонд дьо тенът има течна текстура. Това улеснява насищането на подложката в кутията и разпределянето на продукта върху кожата на тънък слой. Но след като продуктът се абсорбира, финишът става кадифен, сякаш използваш пудра.
  • Безтегловното покритие оставя кожата свежа и комфортна. Не напомня за себе си през деня - изглежда, че просто не съществува.
  • Формула с минерални пигменти надеждно прикрива несъвършенствата по кожата. А овлажняващите съставки (екстракти от сакура, бяла лилия, жасмин, нар и мента) осигуряват многостранна грижа. Той е не само овлажняващ, но и антиоксидантна защита и против стареене действие.
  • SPF 25 прави Petal Skin Cushion идеалният ежедневен грим за защита срещу UV лъчи дори в облачни дни.
  • Продуктът може да се използва с всякакъв тип кожа, а сред нюансите е лесно да намерите своя - има както "по-топли" , така и "студени" .

Test Drive Petal Skin Cushion от Shu Uemura

Покритието, създадено с тази възглавница, изравнява тена на кожата, като същевременно прикрива несъвършенства като пъпки и зачервявания.Релефът на кожата се изглажда - бръчките и разширените пори стават по-малко забележими. Матовият "финиш" създава ефект на безупречна текстура на кожата. Резултатът се запазва през целия ден, а усещането за комфорт се осигурява от ботаническите съставки на Petal Skin.

Как да нанесете възглавничката за кожа на венчелистчетата на Шу Уемура?

1Първо трябва да подготвите кожата: измийте с гел или пяна, нанесете овлажнител и грунд, дайте им време да попият. Също така е желателно да маскирате най-забележимите несъвършенства предварително с коректор.2За да нанесете продукта върху специален гъбен апликатор, леко го натиснете върху подложката (същата възглавничка) вътре в кутията Petal Skin.3Разнесете продукта върху кожата, като обърнете особено внимание на Т-зоната и проблемните зони. Ако покритието не е достатъчно плътно, не се страхувайте да го наслоите - няма да има ефект на маска, тъй като текстурата на Petal Skin е много лека.

Имате ли вече фон дьо тен във формат cushion в несесера си? Напишете коментар.

Категория: