Една от точките на пролетната актуализация на козметичната чанта традиционно е замяната на плътните матови червила с леки балсами и оттенъци. Какво да избера?

Настъпването на пролетно-летния сезон винаги е преход към по-свежи нюанси и по-леки текстури. Това важи и за грима на устните. Нека поговорим за продукт, който дори безкомпромисните любители на матовите покрития ще харесат - това е червилото Rouge Volupté Shine, пуснато от Yves Saint Laurent Beauté.

Цвят + Грижа

Това червило Yves Saint Laurent Beauté се различава от много други продукти за устни по това, че не само придава на устните желания нюанс, но и се грижи за кожата - не повърхностно, а дълбоко.

Rouge Volupte Shine нюанс 121 Beige Satin

Микрочастиците хиалуронова киселина осигуряват на устните влага за 8 часа. Това ви позволява да поддържате хидробаланса на кожата. Във формулата има и други полезни компоненти - например екстракт от нар, който има антиоксидантно действие. Предпазва кожата на устните от негативното влияние на свободните радикали.

Лека текстура

Това, от което се нуждаете през пролетта и лятото. Безтегловното покритие на Rouge Volupte Shine не се усеща върху кожата и според прегледите се възприема като много удобно. Не последната роля в това играят компонентите с овлажняващи свойства. Продукт с полупрозрачна текстура, от една страна, придава на кожата желания нюанс, от друга страна, й осигурява влажен блясък. Пролетният грим за устни има точно тази цел.

Гама нюанси

Богатата палитра на колекцията Rouge Volupté Shine включва, наред с други нюанси, прозрачен No. 42 Baume Midi Minuit и деликатен нюд No. 9 Nude in Private, и прахообразно розово No. 62 Turbulent Pink и корал No. 15 Corail Intuitive и фуксия № 6 Pink In Devotion и богата слива № 48 Smoking Plum. Последният, между другото, както всички останали нюанси, изглежда естествено на устните, въпреки драматичната наситеност в стика. Използвайки техниката на наслояване, можете да променяте яркостта на всеки цвят.

© yslbeauty.com.ru© yslbeauty.com.ru© yslbeauty.com.ru

Функционалност

Rouge Volupté Shine е проектиран като самостоятелен продукт за красота. Но може да се използва по различни начини. Червилото може например да служи като топ лак за създаване на лъскаво сияние на устните. Както всяко друго червило, то лесно може да замени ружа, ако е правилно разтушено върху „ябълките“ на бузите. Най-смелите го носят като кремообразна сенка за очи за модерен мокър ефект. С една дума, не можете да се ограничите до това, което е написано в инструкциите за употреба.

Aigner © imaxtreeAu Jour le Jour © imaxtreeBalmain © imaxtreeBeccaria © imaxtreeBlumarine © imaxtree

Опитвали ли сте вече Rouge Volupté Shine? Напишете коментар.

Категория: