Настъпи сезонът на ярките нюанси в грима. И дори тези, които предпочитат грим в класически стил, могат да го разнообразят с помощта на цветни стрелки. Ние ви казваме какво и как да ги нарисувате

Гримът ще стане пролетно свеж, ако замените дискретните ежедневни нюанси с по-ярки. Вместо обичайните черни стрелки, нарисувайте сини или, да речем, зелени - такъв детайл радикално ще промени вашето изображение. В тази статия ще ви разкажем повече за моливите, които са идеални за създаване на грим с цветни стрелки.

Делпозо

 • Молив за очи Glide-On 24/7, Urban Decay

  Тази колекция моливи има 40 нюанса, от които да избирате, от неутрални до киселинни като Freak green или Woodstock fuchsia (не всички линии грим за очи имат такива). И моливът за очи Glide-On 24/7 е представен в различни текстури: това са матови моливи и с блясък, и с големи искри. Те се нанасят меко и позволяват преливане на линията, но само през първите 30 секунди - след като пигментът се втвърди и стане водоустойчив: можете да сте сигурни, че цветните стрелки ще издържат до края на деня.

 • Молив за рисуване, Шу Уемура

  Shu Uemura предлага на феновете набор от живи нюанси като 53 Pastel Mint, 22 Light Orange, 31 Yellow, 72 Rose Purple.Те приличат на цветни пастели, но в същото време оставят ясни линии върху кожата, които се различават по „плътността“ на цвета. Нарисуваните с тяхна помощ стрелки ще бъдат чудесен акцент в грима за фотосесия или шумно парти.

 • Молив за очи Jumbo, Професионален грим NYX

  Това е опция за тези, които не се страхуват да рисуват стрели. В същото време моливът за очи NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil не е просто линия, а универсален инструмент, с който можете да създадете различни варианти за грим на очите. Дебелият стилус рисува широки и богато оцветени линии. А меката (поради наличието на восък и масла във формулата) текстура ви позволява да ги засенчвате, като получавате опушен ефект.

 • Khôl Hypnôse Waterproof, Lancôme

  Цветните стрелки са една от най-характерните тенденции на пролетно-летния сезон, но не трябва да се ограничавате само с редене по модните подиуми.С моливи в различни нюанси можете просто да подчертаете контура на очите - дори по протежение на лигавицата (за тази цел водоустойчивият kajal на Lancôme е идеален). И ако искате да се върнете към снимането, Khôl Hypnôse Waterproof ще осигури приличен резултат.

  Експериментирате ли с грима на очите с настъпването на новия сезон? Напишете коментар.

Категория: