Съвет за тези, които вече са избрали облекло, но не са решили детайлите на изображението

Ако бордо рокля стане основата на изображението, трябва да изберете опция за маникюр, като вземете предвид не само стила на тоалета, но и обстоятелствата, при които ще го носите, както и много малки неща за вашето настроение.

Цветове лакове за бордо рокля: селекция от снимки

Цветът бордо е едновременно доста ярък и наситен. Неговата самодостатъчност изглежда не изисква допълнения. В същото време е лесно да намерите нюанси, които ще изглеждат хармонично в комбинация с него.

  • В маникюр за бургундска рокля можете безопасно да използвате всякакви тонове от гамата нюд - от пудра до кафе; от други неутрални нюанси, сиво, бяло, черно също са подходящи.
© barbarella648© fotoimedia/imaxtree© imaxtree© валентинакадирова
  • Успешен контраст ще създадат синьо (желателно е яркостта му да бъде заглушена), горчица, канарено жълто, прашно розово, смарагд.
© fotoimedia/imaxtree© ma.and.mi© Makeup.ru
  • И трябва да обърнете внимание и на благородната комбинация от бордо и златно. Ако, напротив, не искате маникюрът да се откроява на фона на рокля в бордо, тогава покрийте ноктите си с червен лак.
© ira_deleeva© paintboxnails

Що се отнася до нюансите, които е по-добре да не използвате в маникюр за бордо рокля, това са неоново розово, синьо, зелено, сочна фуксия, лилаво, корал. Те ще "спорят" с основния цвят в изображението.

Какъв може да бъде маникюр на къси нокти, ако изображението се основава на рокля в бордо?

В този случай майсторите на изкуството за нокти не препоръчват да експериментирате със сложни рисунки. Основната задача е да подредите ноктите така, че да придобият спретнат, добре поддържан вид. Ето защо, ако едноцветното покритие не е достатъчно за вас, тогава дизайнът трябва да е кратък, не претоварен с малки детайли.

  • Лунен маникюр. Има важно предимство - визуално удължава ноктите. Като основен изберете нюанс от тези, които са най-добре комбинирани с бордо; дупката може да бъде оставена прозрачна или отделена от цвета на фона с лента от блясък.
© purplenailbox© Makeup.ru© Makeup.ru© валентинакадирова
  • Ombre. Друг начин за леко "разтягане" на ноктите по дължина е да създадете градиентно изкуство за нокти с преход на цветове от един към друг. Блясъкът може да се използва и в омбре дизайна - ноктопластиката с искри, които сякаш се разтварят в цвят, ще създаде празнично настроение.
© marienails© glitzandpolish© валентинакадирова
  • Маникюр с блясък и кристали. Ред от няколко камъка в кутикулата или по контура на дупката идеално ще допълни монохроматично покритие (особено ако е матово). Акцентите, създадени с блясък в тон с основния лак, също са печелившо решение за къси нокти.
© hellostreamridram© nikishina.nail.studio© nikishina.nail.studio© sosam_nails

Възможности за маникюр за дълги нокти, ако изображението е базирано на рокля в бордо

Ноктите растат по различни причини. Първо, дължината ви позволява да придадете на ноктите си модерна форма със заострен връх или, например, класическа бадемова форма. Второ, отваря много възможности за създаване на изкуство за нокти - това са графики, сложни модели и много опции за дизайн с рисунки.

  • Графичен маникюр. Тенденцията е ноктопластиката в духа на абстракционизма с причудливи комбинации от линии и форми. Комбинирайте цветовете на лаковете според принципа на блокиране на цветовете. Ако сте по-близо до класическата графика, тогава френският или лунният маникюр ще бъде печеливш избор. Ще бъде интересно да погледнете дизайна с помощни елементи като метални хартиени ленти.
© ninanailedit© финонокти© gossip_nails
  • Счупено стъкло. „Червени парченца“ червено, черно или зелено фолио за маникюр ще допълнят ефектно визията с рокля в бордо.
© elena_nails_yewpatoriya© allaboutcherryc© manikur_foto
  • Маникюр с шарки. На два или три нокътя, покрити с плътен тъмен нюанс лак, нарисувайте изящно извити линии с тънка четка и златен лак. Такова изкуство за нокти ще бъде женствено допълнение към изображението с лаконична рокля в бордо.
© nailsdesign33© flare_nail© kadyntseva_nails

А вие по какви правила избирате маникюр за рокля? Напишете коментар.

Категория: