Искате ли да подобрите качеството на своя грим? Вземете правило да обръщате повече внимание на подготовката. И включете грунд, който отговаря на вашия тип кожа

Не всеки използва праймер за грим - и това не е престъпление. Въпреки това, именно този инструмент помага да се постигне резултат, който е сравним с работата на професионален гримьор. Грундовете обикновено осигуряват гладко покритие, равномерен тон и дълготрайно покритие, но някои могат и повече. Например, има категории грундове, които са насочени към специфични типове кожа.В тази статия ще ви кажем защо изобщо имате нужда от грунд, как да изберете продукт, като вземете предвид характеристиките и нуждите на кожата и как да го използвате - всичко това на примера на продуктите на L'Oréal Paris.

Акценти на грунд L'Oréal Paris

Всички грундове на L'Oréal Paris имат няколко общи неща.

1Лека текстура, която позволява на продуктите лесно да се разнасят върху кожата на лицето, оставяйки върху нея безтегловно дишащо покритие. Не стягайте кожата и не създавайте ефекта на "слоеста торта" в комбинация с други продукти. Няма нужда да се страхувате, че грундът ще утежни грима ви.2Усещане за комфорт, което се постига благодарение на омекотяващото действие на праймър формулата. Кожата получава допълнителна хидратация, което засилва ефекта от грижата.3Осигуряват пълна подготовка на кожата за прилагане на козметика, изравняване на нейния релеф и коригиране на несъвършенствата в светлия тон.© lorealparis.com© lorealparis.com© lorealparis.com4Всички те повишават издръжливостта на грима – благодарение на основата той запазва първоначалния си вид през целия ден.Както е замислено от L'Oréal Paris, грундовете са предназначени да осигурят ефекта на фото филтрите в реалния живот.

L'Oréal Paris Основа за грим Описание

Infaillible Mattifying Primer (бял)

Ефирен бял крем-гел е идеален за тези, които имат мазна или комбинирана кожа.Основната му задача е да матира. Кадифеният "завършек" поддържа защитата през деня, без да дава шанс на мазния блясък. Между другото, гримът върху грунда лежи много по-добре, показва чудеса на сочност и изглежда много естествен - като „втора кожа“.

Infaillible Primer против зачервяване (зелен)

Тази основа за грим с лека зеленикава текстура се използва за корекция на цвета: елиминира зачервяванията. След прилагането му остава само леко да коригирате резултата с помощта на фон дьо тен. Подобно на „колегите“ от колекцията, Infaillible Anti-Redness Primer омекотява и изравнява текстурата на кожата, а също така осигурява по-добра „адхезия“ към козметиката, което прави грима по-устойчив.

Infaillible Pore Refining Primer (розов)

Целта на Infaillible Pore Refining Primer е да подобри визуално текстурата на кожата на лицето чрез запълване на разширените пори и изглаждане на други релефни неравности.Например малки бръчки. Дава и подмладяващ резултат. Розовият цвят на праймера облекчава матовостта на кожата, освежавайки нейния тон. Подобно на останалите бази за грим, този продукт от серията праймери Infaillible допълнително овлажнява кожата и удължава трайността на грима.

"

Категория: