Матовите червила в течен формат са обичани заради плътността на покритието, наситеността на цветовете и рекордната издръжливост. Кое да избера? Предлагаме надеждна опция

Форматът на течните матови червила успя да се влюби в мнозина. Първото запознанство обаче може да бъде разочароващо, ако продуктът се окаже с лошо качество. Има обаче червила, които, съдейки по рецензиите, вече са се доказали от най-добрата страна. Те включват течното матово червило Tatouage Couture на Yves Saint Laurent Beauté.

Течно червило Tatouage Couture, нюанс 01 Rouge Tatouage, Yves Saint Laurent Beauté

Текстура

Много любители на матовите текстури неведнъж са забелязвали, че обикновените червила в стик не са достатъчно матови - поради проблясъци на сияние, покритието не е толкова ефективно, колкото би могло да бъде в идеалния случай. С течните матови червила, включително Tatouage Couture, всичко е различно - устните придобиват кадифен цвят, който изглежда много „плътен“ поради интензивността на нюансите. Матът не прави устните "плоски" . Напротив, те запазват чувствен обем.

Светло покритие

Не най-успешните образци на матови червила имат „тежка“ текстура, чието присъствие постоянно се усеща на устните. Това причинява дискомфорт през целия ден. Също така се случва, че покритието се оказва много сухо, стяга кожата и се напуква няколко часа след нанасянето - разбира се, бих искал да избегна това. В случая на Tatouage Couture всички потенциални рискове са елиминирани, така че текстурата на продукта е такава, че покритието е леко, почти безтегловно.

Червилото няма да предизвика дискомфорт на устните.

Разнообразие от нюанси

В колекцията Tatouage Couture има 18 нюанса и няма нито един, който може да се нарече скучен. 3 "Pink Ink" привлича вниманието с неонова яркост, 11 "Forbidden Pink" е може би най-добрият вариант за любителите на "прашните" пастели, 9 "Pomegranate Mayhem" със сигурност ще завърши нечие търсене на перфектното червено, 7 "Forbidden Nude" ще зарадва с благородната си сиво-бежова неутралност, а No22 "Coral Underground" ще ви изненада с най-деликатната комбинация от розово и корал. Всички нюанси на Yves Saint Laurent Beauté са подходящи както за светла, така и за тъмна кожа.

09 „Хаос от нар“ © yslbeauty.com.ru11 "Забраненото розово" © yslbeauty.com.ru03 Розово мастило © yslbeauty.com.ru07 Забранено голо © yslbeauty.com.ru22 «Корал под земята © yslbeauty.com.ru

Невероятна издръжливост

Самото име на Tatouage Couture прозрачно подсказва, че няма никакво съмнение относно издръжливостта на продукта. Модата на татуировките подтикна Yves Saint Laurent Beauté да създаде формула, която ще запази покритието върху устните през целия ден, без да избледнява или избледнява.

Прецизно приложение

Отделно си струва да споменем апликатора, вграден в капака на тубата Tatouage Couture - той е пухкав, плосък, със скосен ръб. Тази форма помага за постигане на безупречен графичен грим на устните. Заостреният връх лесно очертава контура, така че можете да се справите без предварително рисуване с молив. Отделна четка също не е необходима - апликаторът е много удобен за използване; дори начинаещите в гримирането ще могат да нанесат продукта без нито едно петно.

Изпробвали ли сте вече новото течно червило Tatouage Couture на Yves Saint Laurent Beauté? Оставете отзивите си в коментарите.

Категория: