Класически женствен грим - за най-върлите фенове на актрисата

В грима Джулия Робъртс предпочита естествеността. Това важи както за ежедневния грим, така и за вечерната визия. Без графични линии или крещящи цветове. Само лек акцент върху очите (обикновено опушени очи в черни и кафяви тонове или стрелки) и неутрални устни.

Джулия има очи с форма на бадем и гримьорите, които работят с нея, винаги вземат това предвид. Твърде дългите стрелки или тъмен удар са противопоказани за тази форма - и двете визуално намаляват очите.

Външният вид на актрисата принадлежи към есенния цветен тип, така че Джулия предпочита топлите цветове. Любимите й цветове са кафяво, прасковено, бежово и кафе.

Повторете грима на Джулия Робъртс: инструкции стъпка по стъпка със снимка

За да ви улесним да повторите образа на Джулия, споделяме инструкции стъпка по стъпка.

Избор на козметика:

  • бежов фон дьо тен Maybelline New York, Fit me;
  • бежова пудра Maybelline New York, Affinitone;
  • Професионален грим на NYX, плъзгащ се молив за устни в захарно стъкло 08;
  • Професионален грим на NYX, плюшено гел червило в голи плаж 12 светло прасковено;
  • Розов руж Lancôme, Subtil за руж;
  • Кафяв молив за вежди Lancôme, 02;
  • спирала L'Oréal Paris, Paradise Extatic.

Джулия Робъртс е емблематичната актриса на своето поколение. Главната роля във филма "Красива жена" й донесе световна любов на публиката. Днес преразглеждаме класическия грим на звездата за червения килим.

1Първата стъпка е тонът. В 95% от случаите гримьорите на Джулия избират матово покритие с нежен руж и правят минимална корекция, за да омекотят малко чертите на лицето. Така че, на първо място, нанесете фон дьо тен.2Подчертайте скулите с руж. По-добре е да се даде предпочитание на деликатни цветове без оранжеви пигменти.3Не забравяйте за коректора и пудрата - тъмните кръгове под очите са неприемливи в звездния грим.4Естествените вежди са подходящи за лек ежедневен грим. Вечерната визия предполага подчертана изразителност на погледа. Ето защо е по-добре леко да коригирате формата и да добавите цвят към веждите. За да завършите липсващите косми, използвайте молив.5Опитайте се да постигнете възможно най-меката форма, без графични ъгли. Ширината на веждите трябва да е почти еднаква по цялата дължина. Фиксирайте формата с прозрачен гел.6С помощта на грим бадемовите очи могат да бъдат визуално леко закръглени. За начало разнесете светли сатенени сенки по цялата повърхност на горните клепачи (до веждите).7Нанесете тъмни сенки в центъра на гънката и малко по-високо, за да разширите визуално очите. Разбъркайте към ъглите.8Подчертайте околоочния контур с черни сенки. Вдигнете ъгъла на стрелката нагоре. Тя не трябва да е твърде тънка, в противен случай очите ще изглеждат по-тесни. Не забравяйте да смесите правилно линиите. В резултат на това трябва да получите лека мъгла.9С черен молив подчертайте линията на растеж на миглите, не докосвайте лигавицата. Фиксирайте молива със сенки в тъмен нюанс.10Подчертайте лигавицата на очите с бежов молив: това визуално ще ги увеличи.единадесетФинални щрихи: два слоя спирала върху миглите и малко перлени сенки върху клепачите във вътрешните ъгли на очите.12Използвайте скулптора taupe за леко контуриране. За да стесните визуално носа, нанесете продукта върху крилата на носа и разбъркайте добре. Подчертайте скулите.13Устните на Джулия са тесни и "отметката" над горната устна почти не се вижда. Това може да се коригира с молив.14На устните нанесете червило в естествен нюанс или ги засенчете с молив, който маркира „отметка“ над горната устна.15Освен това можете да коригирате формата на устните със скосена четка и коректор.

Хакове за красота на Джулия Робъртс

Тайни за красота, които помагат на Джулия да изглежда безупречно.

  • Актрисата не се колебае да излезе от вкъщи без ярък грим, но винаги извива миглите си и оформя веждите си.
  • През топлия сезон Джулия не може да си представи грижа за кожата без SPF крем.
  • Звездата предпочита кафяв пред черен каял - върви добре с топли кафяви очи и руса коса.

Основната характеристика на грима за очите на Джулия Робъртс е мекото засенчване. За да постигнете същия плавен преход между нюансите, гледайте нашия видео урок.

Категория: