Избирайки тонален инструмент, който да отговаря на всички изисквания, те действат чрез проба и грешка. В случая с Alliance Perfect от L'Oréal Paris има всички шансове да не се налага да продължавате да търсите

Колекцията фон дьо тен Alliance Perfect е абсолютен хит за L'Oréal Paris. Тези средства са добре познати както на професионалистите, така и на "обикновените" бютихолици. С какво Alliance Perfect се отличава от другите фондации и какви са предимствата му според потребителските отзиви?

Разнообразие от нюанси

Едва ли можете да намерите друга основа, която да бъде представена от толкова широка гама от нюанси - има 90 от тях (!), Така че изборът на продукта за естествения тон на кожата ще бъде възможно най-точен, независимо от цвета ви (топъл или студен).

Умна формула

Точното съвпадение на тона се осигурява не само от широка палитра от нюанси. Факт е, че формулата на Alliance Perfect съдържа хибридни пигменти, които в комбинация с класическите позволяват на крема не само да се адаптира към естествения цвят на кожата, но буквално се слива с нея.

Ксения Баранова Експерт на L'Oréal Paris

Легендарната линия фон дьо тен Alliance Perfect е обновена през 2023 г. В състава на крема са добавени компоненти като хиалуронова киселина и сок от листа от алое вера. Хиалуроновата киселина в крема е отговорна за овлажняването: тя насища кожата с влага за цели 24 часа! Е, сокът от листата на барбаденсис (алое вера) помага да се поддържа нивото на влага в кожата.Така обновената формула на средно плътния фон дьо тен се адаптира напълно към индивидуалните характеристики на кожата и я хидратира за 24 часа.

Безтегловно покритие

Сливането с кожата също се улеснява от сухото смилане на пигментите. Размерът на частиците е микроскопичен. Не можете да ги видите с просто око. Това гарантира ефирен резултат. Това покритие прави дори кожата с релефни неравности визуално гладка.

Правене на недостатъци

Въпреки безтегловността, фон дьо тенът успешно маскира всички несъвършенства по тена: тъмни кръгове, зачервявания, възпалителни елементи.

Устойчивост

Лекотата на текстурата в Alliance Perfect е комбинирана с издръжливостта на покритието. Гримът не изисква актуализиране през деня. Освен ако не искате просто да го освежите малко.

удобно приложение

© Makeup.ru© Makeup.ru

Гримьорите на Alliance Perfect съветват нанасяне с пръсти, след леко затопляне на продукта в ръцете, за да пасне по-добре на кожата. Най-добър резултат ще постигнете, като нежно „разтеглите“ слоя крем от центъра на лицето към периферията. Можете също да използвате гъба или четка за това.

Грижа за кожата

Формулата на основата съдържа етерични масла и витамини Е и В6. Първо, те правят приложението на продукта много удобно - "плъзгащо се" . Второ, те омекотяват кожата и я подхранват.

Опитвали ли сте някога Alliance Perfect Foundation? Напишете коментар.

Категория: