Споделяне на идеи за дизайн, които са подходящи за нокти с различна дължина

Белият маникюр със злато е класически избор за булката в сватбения й ден. Но тази комбинация може да се използва през делничните дни. Нека да видим как може да изглежда ежедневният дизайн с такива умишлено празнични елементи.

Бял маникюр със злато за къси нокти

Ако имате къси нокти, това не означава, че е възможен само едноцветен маникюр. Основното е да изберете правилния дизайн. Нека поговорим за няколко опции.

Маникюр бяла луна със злато

Маникюрът с дупки е не само стилен, но и практичен - не се забелязва толкова, колкото ноктите израстват отново. Печеливша опция, която ще подхожда всеки ден: лунен дизайн с основен бял цвят, златни дупки и подчертан безименен пръст - нокътят му може да бъде покрит със златен блясък или лак с голям блясък.

Как сами да си направите лунен маникюр можете да прочетете тук.

Бял маникюр със златни искри

Ако искате маникюр без усилия, тогава просто разпръснете малко блясък в основата на нокътната плочка - този дизайн прилича на омбре, но с по-ясен преход.

Бял маникюр със злато за дълги нокти: снимка

Жените с дълги нокти имат повече място за избор на дизайн.

Маникюр с шарки в бяло и злато

Ако предпочитате квадратни нокти, обърнете внимание на комбинацията от различни шарки.За два пръста използвайте едноцветно покритие, върху средния нарисувайте абстракция с тънки черни линии и малки зони, покрити със златен лак (такива има в колекциите на Essie и L'Oréal Paris)Нанесете контрастен цвят върху малкия пръст - например черен, син или червен.

Друга опция е творчески грах.

За момичета с овални нокти вариантът омбре е идеален. Може да се рисува на безименния пръст, а за средния използвайте златист лак с метален ефект.

Как да си направите градиентен маникюр у дома, вижте нашето обучително видео.

Бял маникюр със златисти ивици

Маникюрът с две хоризонтални златни ивици на всеки нокът ще изглежда ефектно.

Можете също да комбинирате ивици, прекъснати линии и дупки.

Маникюр "бяло яке със злато"

Френският ще изглежда необичайно, ако нарисувате златиста ивица между основата и контрастиращи бели цветове. Можете да играете със златни мотиви върху други нокти.

След кратка тренировка можете лесно да си направите сами френски маникюр. За това ще ви трябва:

  • памучни тампони,
  • обезмаслител,
  • оранжева пръчка,
  • художествена четка,
  • лакове,
  • база,
  • отгоре,
  • крем за ръце.

Първият етап е подготовката на нокътната плочка. Ако преди е имало лак върху ноктите, отстранете го със специален инструмент.

1Потопете ръцете си във вана с топла вода за 10-13 минути. Това ще направи кожата мека.2Избутайте кожичките назад с избутвач.3Избършете ноктите си с памучен тампон, напоен с обезмаслител.4Нанесете основа - тя ще изравни повърхността на нокътя и ще го предпази от проникването на цветния пигмент на лака в структурата на нокътната плочка.5Изчакайте да изсъхне.6Нанесете основен цвят.7Начертайте линия на усмивка с художествена четка. Ако се страхувате, че линията ще се окаже небрежна, използвайте шаблон.8Нанесете фиксатор.9Нанесете масло за кожички и овлажнител за ръце.

Ако желаете, добавете декоративни елементи: кристали, стикери или искри.

Един от ноктите също може да бъде подчертан в различен цвят. Потърсете още френски опции тук.

Бял матиран маникюр със злато

Матовото покритие изглежда интересно само по себе си, така че не препоръчваме да претоварвате маникюра с декоративни елементи. Един нокът може да бъде украсен със змийска кожа, а средният пръст може да бъде украсен със златни кристали.

Бяло-златист маникюр с розов лак

Искате да допълните двуцветния дизайн с други нюанси? Бялото и златното се съчетават добре със сребристо и бледо розово. Но крещящите цветове е най-добре да се избягват.Вариант за маникюр за специален повод: бледорозов лак с декоративен елемент на показалеца, цветя на средния пръст, геометрична шарка на безименния пръст и блясък на малкия пръст.

Можете да използвате розов цвят на два нокътя, да украсите белия върху показалеца със златна ивица (това визуално ще го разтегне), а средния с кристали.

Друга опция е лъскаво розово покритие на три нокътя и бял лак със златни парчета фолио на другите два.

Категория: