Споделяне на идеи за лилави нокти

Най-популярните нюанси на лилавото са аметист, люляк, магента, индиго и лавандула. Това е забавен цвят, който винаги изглежда красив. Но преди да направите маникюр в такъв диапазон, трябва да вземете предвид редица нюанси.

Purple е активен нюанс, който привлича вниманието. Ето защо трябва внимателно да се грижите за ноктите си предварително. Всякакви неравности ще бъдат забележими.

Ярките лакове могат да се абсорбират в нокътната плочка. За да избегнете това, използвайте основно покритие.

Какво върви с лилав маникюр с блясък?

Лилавият нюанс е подходящ за всяка дължина и форма на ноктите. Въпреки факта, че това е активен цвят, не можете да се страхувате да използвате златни или сребърни искри и малки кристали в допълнение към него. Основното е да знаете мярката. Омбре в люлякови тонове с искри ще изглежда добре.

Маникюрът "Диамант" ще се окаже не по-малко ефектен. Друг вариант е блясък върху един или повече нокти. Може да се използва и при дизайна на пайети или стикери. Този маникюр е идеален за Нова година или среща - ноктите ще изглеждат спретнати и ще блестят красиво.

Лилавото може да се комбинира както с пастелни, така и с ярки нюанси, но не с всички. Перфектен чифт ще бъде жълто, бордо, бледо розово, бежово, златно или сребристо. Но е по-добре да откажете зелено или червено.

Тъмно лилав маникюр с блясък

Тъмните нюанси на лака са универсални: те изглеждат ефектно на дълги нокти, а късите визуално ги правят по-точни. Можете да подчертаете ръба или дупката на нокътя с кристали - но не използвайте твърде големи: те трудно се подреждат в полукръг. Опитайте с матово покритие: наситено индиго или лилаво ще изглежда необичайно и стилно с това покритие.

Друга опция с наситен лилав нюанс: комбинация от многоцветни пайети, шарки и лъскаво покритие. Моделът върху белия нокът може да бъде нарисуван с блясък.

Светлолилав маникюр със сребърни искри

Блясъкът може да се използва за един "акцентен" нокът или да се нанесе върху няколко пръста. Изберете продукта, който ви харесва най-много: блестящ лак, фолио или блясък. Красиво ще изглежда омбре с искри от средата до върха на нокътя.Изберете пастелно лилаво или нежно лилаво като основа. Подходящите лакове са в колекцията на Essie.

Друг вариант е меко лилаво покритие върху три нокътя, лунен маникюр на безименния пръст и блясък на малкия пръст.

Комбинацията от различни нюанси на лилаво изглежда не по-малко изгодно.

Жълт лилав блестящ маникюр

Сочен ярко жълт нюанс ще бъде страхотен чифт лилаво. Използвайте го върху безименния си пръст или няколко нокти. Можете да вземете лак с голям блясък или да добавите блестящи кристали. Златото ще изглежда добре.

Интересна опция за дизайн са рисунки или жълти кристали. Но не прекалявайте. В противен случай ще отклоните вниманието от красивия лилав нюанс.

Идеи за маникюр с лилав блясък за къси и дълги нокти: снимка

Нежното лилаво може да се комбинира и с класически нюанси: черно или бяло. Завършете градиента с акцентен нокът с люлякови искри. Как да направите омбре върху ноктите, разказахме тук.

Необичаен ефект може да се получи, ако използвате лилаво холографско триене. Ако смятате, че такъв маникюр на всички нокти ще изглежда прекалено, тогава го направете на един или два, а за други изберете сребристо или бежово.

Модерният дизайн на счупено стъкло също ще изглежда ефектно в лилаво. Изберете дълбок тъмен нюанс и лъскаво покритие. За част от ноктите използвайте черно или синьо. Съчетават се прекрасно с лилаво.

За сватба, противно на общоприетото схващане, не е необходимо да правите сако или обикновен розов маникюр. Използвайте бежов цвят за половината нокът, а нежно лилаво за другата.И залепете правоъгълни кристали на границата. Този елегантен дизайн е идеален за официален повод и изглежда добре на снимки.

Ако харесвате ярки цветове, можете да използвате наситен малиново лилав блясък за всички нокти.

Категория: